så hamnade man här igen

är iofs inte så ovanligt att jag sitter här vid datorn i den mest nersuttna soffan jag någonsint träffat.vissa tycker inte om den. jag hävdar att den är ganske skön!

244 par sockar. Det är mycket!

minnen. tänk om man kunde uppleva vissa saker igen!

asså, det är bara typ 57 dagar kvar i nian. aldrig mer 9a! känns lite synd, man har ju ändå gått i samma klass i tre år! avslutningströjan blir mer och mer verklig nu! svart med rosa tryck! :) 9a är bra på allt! :)
jag tyckte iofs att det skulle stå antingen "vi säger inte att vi är bäst, men vi vet fan inga som är bättre" eller "bättre tiga och bli misstänkt idiot än att tala och undanröja alla tvivel"! men den vi ska ha e oxå bra! (det rimmade! :P)

scouterna snart! nice! :)

Information

mhm, idag, eller, ikväll snarare, har vi varit på UMIVinfo om Salzburg/Rom. inte långt kvar nu. weeha! :D kändes helt konstigt att säga: och vi som inte bor här då? när det skulle bestämmas när vi skulle träffas nästa gång.

för det blir så. det blir inget R i höst. Det blir Jkpg! :)
ska äta många mackor på Subway! Hjälp, vilka goda mackor de har där! väldigt bra att man får utforma den precis hur man vill oxå! fast det kanske är meningen med subway! inte vet jag, har bara varit en gång, och det var i Jkpg när jag gjorde intagningsprovet!

kollar Tack Gode Gud. nu första gången jag ser ett helt avsnitt! e faktiskt ganska kul!

fått mina never stop nu! yummie! :D

har kollat på OC nu! ååh, vad bra det är! 

Greys Anatomy ikväll! det är oxå fruktansvärt bra!

bilder

försökte lägga upp dessa i eftermiddags, men det gick inte så bra..






tr?
träd i trädgården! tyckte att himlen blev fin!


191501-2
blev ju lite fel fokus här, men lite fin blev den allt!


kom för övrigt hem från träningen nyss!
träning imorrn klockan 09.00! sen e vi i ås hela dagen. en träning på eftermiddagen ska oxå hinnas med. sen ska vi hitta på något på kvällen och sedan blir det övernattning. ska vara med på första träningen på söndag, alltså klockan 09.00 den med! sen duscha å sen bär det av till systern! TÅRTA! :) sen blir det hemfärden någon gång framåt kvällningen.

medecinmannen nu! såg det förra gången de gick, men man kan ju kolla igen! sen e d iaf Jordan! nähä, nu ska jag återgå till tvn. var visst hundtricket oxå, så jag får väl kolla lite på den me!

solen är skön

solen är toppen, solen är bra, målar brun hela kroppen, solen som gör det blir morgon var dag. solen i R är bäst tycker jag! :)

hjälp, vilket sommarhumör jag blev på helt plötsligt! solen skiner, jag har suttit ute åå pluggat en stund. SO. Tidigare idag har det även varit svenska.

Vilken tur att M har gjort mig sällskap och fått mig att skratta på MSN iaf! :D

A har köpt neverstop till mej! yummie! TACK! :)

päron är gott!

kanske ska ut och ta lite kort i solen? ska gå ut en stund till iaf! får se om det blir några kort. Isf lägger jag nog upp ett här!

uppsnäppning framåt!

nähä, nu får jag verkligen ta och snäppa upp mej! alldeles för längesen jag skrev nu!

träningsläger i helgen! ska spendera hela heelgen i metropolen Ås.. hmm. fast ska nog inte vara med sista träningen på söndag, ska till systern, hon fyller ju trots allt år på tisdag.

påsklov denna veckan. har inte gjort så mycket.. pluggar svenska och so, men det är inte så roligt, så jag brukar falla bort från ämnet... haha.

Ellen DeGeneres e faktiskt väldigt kul!

Och på tisdag börjar Ugly Betty! :)