Veckan som gått

Måndags: studiedag. Var på regnbågen en stund. Åkte upp vid 16.40. Kom till stationen 18.30, jag och systern åkte med 121 till Huskvarna. Åt lite fiskbullar, drack latte, kollade på tv åå lite så.

Tisdags: 22 januari! =) vaknade vid 06.00, åt frukost, fick paket (örhängen) och sen tog vi bussen vid 7. satt på stationen en stund med Jossa, och sen gick jag till skolan. Fick 5 kinderägg av A och F. 5 kinderägg, och inte samma leksak i någon av dem! ;) sen var det hem, och plugg som gällde. Översatte ca 60 glosor, men sen kollade jag på handboll. Det var trevligt! :)

Onsdags: Sovmorgon. Skönt! Hände inget speciellt i skolan... Sen på eftermiddagen var det handboll igen. Skjuuuuuukt spännande är bara förnamnet! Jag och Alek hade lite smskommunikation.. :p skrek ashögt när tomas räddade sista skottet och det blev mål. Pluggade lite psykologi också..

Torsdags: Hade historia först. Skrev lite på en essay om WW1. Sen var det frukostmacka och latte på Donken som gällde. Precis när jag kom till skolan skulle A och L till stan, så då följde jag med. Sen var det psykologiprov. Gick bra fram till essay-frågan. Efter psykologin åkte jag till IKEA, köpte ljus till mamma och E och en "byrå" till Alek. Sen ringde jag och pratade med Alek i 18 minuter och 40 sekunder medans jag väntade på bussen. Åkte hem, kollade lite på tv. Pluggade, diskade och sen efter lite väntande var det återigen dags för handboll. Fruktansvärt spännande idag igen, speciellt när det blev svart i rutan med 10 sekunder kvar. Gick ju dock inte riktigt lika bra idag. Illa.. :(

Fredags: Idag har det itne hänt så mycket. Hade sovmorgon, och eftersom jag hade så mycket grejer med mig fick vi ju givetvis stanna och byta buss vid Elmia. Men det gick bra ändå. Hände inte så jättemycket i skolan. Och sen åkte jag tåg hem med P. Ska på KU om en stund. Ska bara duscha och handla innan jag ska dra.


Jag har bara fått runt 160 sms av Alek sen i måndags. Många av dem är väldigt roliga, speciellt de jag fick under diverse handbollsmatcher.


Förresten. Sofia. Glömt något? :P

/J

Alpint, skidskytte, handboll...

Det har varit en bra sportdag idag. Steg upp vid 10, ungefär. Kollade först på damernas Super-G. Synd att det inte gick lika bra för Anja idag, som det gjorde igår. Sen kollade jag på damernas skidskytte. Gött att både ACO och Helena Johnsson sköt fullt! Sen gick jag ut och gick ii en timme ungefär. Gick bort till mormor, och väl där såg jag slutet på herrarnas skidskytte och första halvleken (det är väl halvlek?) i handbollen. Trevligt att Björn Ferry kom tvåa idag efter vinsten igår!
Imorrn 09.55 är det damernas Super-G igen. Då ska jag nog kolla igen..

Igår var G här. Kollade först lite film, men sen övergick det till att vi kollade på klipp på YouTube. Det var kul det också! :)

Imorrn ska jag packa, laga mat, städa, gå till Regnbågen en stund och kanske plugga lite psykologi. Om inte här hemma, så iallafall på bussen. Gött att vara ledig imorrn, i alla fall! Kunde vart en dag till! ;)

Ska nog kolla på en film nu. Fast jag vet inte riktigt vilken...

Om jag inte skriver i veckan är det inte säkert att jag har med mig datorn upp.. Bara så ni vet, om ni nu skulle vilja det..

Förresten, krya på dig A!

/J

Let's dance

Ikväll är det let's dance som gäller! skulle vart med A, men hon gick ju och blev sjuk...

Var hos tandläkaren igår. Inga hål, och inget annat som var några problem, så nu dröjer det ett år tills nästa gång jag ska dit, om inget oförutsett händer.

På måndag är vi lediga, gött! Systern kommer på måndag, hon ska laga mat åt mig, men vad ska hon laga? Förslag mottages gärna! Sen på tisdag blir det nog frukost på sängen! ;)

I helgen händer det nog inte så mycket.. Ska göra min activity, gör nog kanske två gånger, får se! Ska låna GG också, så jag ska nog titta på det endel.. Sen är det ju alpint och längd/skidskytte som varje helg den här årstiden. Undrar om Byggmark gör om förra årets bedrift..


Och eftersom jag lovade (även om hon inte har gjort sin del än.. ) läs gärna
holmiss.blogg.se

/J

Här kommer alla känslorna

De visar Per Gessle - en händig man på turné nu. De spelar Här kommer alla känslorna (på en och samma gång). Den låten ger väldiga minnen från när jag och A satt på hennes altan och läste och jag lärde henne texten till den låten utantill. Kommer du ihåg? Vilket jobb det var! ;)
Den ger även minnen från min första "riktiga" konsert, En mazarin, älskling? i rådhusparken i Jkpg med M, B och systern. Kommer inte ihåg om de sjöng den på GT25, men den ger minnen därifrån också.

Började bli förkyld i onsdags kväll, och i torsdags kväll bröt det ut ordentligt, så jag var hemma från skolan i fredags. Kollade lite skidor, både utför och längd. Sen var det ju säsongspremiär av Let's dance också.
Igår hände inte heller mycket, lite mer skidor, lite Gilmore Girls, lite annat tvtittande och mycket sittande vid datorn.
Idag har det inte heller hänt mycket. Var ute och åkte en runda innan, sen har jag suttit här, typ! Ska plugga lite svenska nu. Ska skriva uppsats på antiken imorrn. Kommer typ inte ihåg någonting av det..

Igår kändes det som söndag hela dagen, idag känns det som lördag. Mycket mystiskt. Måste packa och lite sånt snart med, så jag inte gör allt vid elva ikväll, även om det nog kommer bli så ändå. Jag är ganska bra på att planera, det är bara det att jag aldrig håller planeringarna.

Nähä, nu ska jag försöka läsa lite om antiken. Hoppas det går.

/J