Snart helg! =)

Idag vaknade jag klocka sex och var väldigt pigg, men låg kvar i sängen ändå.. Sen upp och ha historiagenomgång i typ 1 timme och 45 minuter, sen var det engelska med HL Paper one samt rättning av den samma innan det var dags för håltimma. Och jag berättade ju igår att jag skulle träna med Lovisa och Meit, men så blev det inte, eftersom jag hade glömt min plånbok hemma! Därför ska jag träna med dem om två veckor istället! =) Och då ska jag minsann ha plånboken med mig!

Det blev inget öppet hus hos Brittis idag, eftersom jag var tvungen att skriva klart min psykologiintroduction, och jag inte visste hur lång tid den skulle ta. Däremot blir det lite kollande på Grey's med Emma, Meit och eventuellt Therese. Är ju även fotboll jag skulle velat se ikväll, men den går ju på viasat sport, och den kanalen har jag inte... Dock har Anni lovat att hålla mig uppdaterad! =)

Vi har ingen psykologi imorrn, vilket innebär att jag inte har fem timmars håltimma, att jag bara har en lektion på 55 minuter imorrn och att jag är hemmahemma redan klockan 13.30 om jag får nån minut tidigare från svenskan. Annars är jag hemma vid typ kvart över 3.. så hoppas verkligen att jag får gå lite tidigare..

Nähä, nu ska jag göra fruktsallad samt laga lite mat till mig!

I'm standing there on a balcony in summer air

Idag var jag uppe ovanligt tidigt för att vara tisdag, men det var faktiskt ganska skönt!

Sen var det svenskalektion. Vi pratade om Tove Jansson, Mumintrollen, Titioo och Snusmumriken. Sen vart det engelska där vi övade på ett HL paper 1, sen lunch, biologi, cas och matte. Jag, Fanny, Meit och Lovisa jobbade faktiskt ovanligt bra på matten idag! Borde göra det varje mattelektion! Vi fick också reda på att vi inte har någon mattelektion på torsdag, vilket innebär att jag får en håltimma på 5 timmar om vi har psykologi då.

Efter skolan har jag pluggat historia, har svarat på nästan alla frågor man skulle göra, har typ 5 kvar, men det beror på att jag inte har tillgång till boken man skulle använda, då man inte fick låna hem den från skolan, men har ju gjort de flesta iaf!

Jag känner för att baka, men får väl vänta tills på torsdag eller fredag för att göra det. Kanske ska ta med mig och bjuda på fredagkväll, då det är grillkväll på g.. Får se hur jag gör, om jag är lika sugen på att baka då som jag är idag. Kanske ska till Brittis imorrn, förresten. Hon har öppet hus på skolan, fast jag har inte riktigt bestämt mig än... Måste ju skriva klart inroduction till psykologiinternal också, men det kan jag ju göra en del på ikväll, och kanske en del imorrn på håltimman med. Jag ska förresten träna på Friskis med Meit och Lovisa imorrn på håltimman. Får se hur ont jag kommer ha på torsdag, sen... ;)

Det är så synd att du är så söt

Helgen har varit av det mer upptagna slaget, så därför har jag knappt suttit vid datorn. I fredags tog jag mest det lugnt och kollade tv. Sen i lördags var det Boda Borg samt Lasergame, det sistnämnda vann jag för övrigt. Var även och hälsade på Brittis i hennes lägenhet. Kom hem vid typ kvart över 5, då lekte jag lite med Bea, sen kollade jag lite tv, lagade mat och lite så innan mamma kom hem och vi kollade Robinson. Sen hände inte så mycket mer den dagen. Igår var det ganska fullt upp. Jag var ute och körde, var hos farmor, mormor samt kusinbarnet, lagade mat, pluggade historia samt åkte upp hit. Jag hann även med att kolla lite tv.

Idag var det historiaprov. Vet inte hur det gick, men jag hoppas att det gick bra.. Jag skrev ju iaf, sen om det är rätt eller inte. Vet iaf ett ganska gigantiskt fel jag gjorde, och det var ju inte så bra... Annars hände inte mycket idag, historia och psykologi, och sen dubbellektion i historia, provet på första och eget arbete på andra. Slutade därför klockan 5 idag, ganska surt, vill jag lova! Brukar ju sluta 4, men eftersom vi inte har någon historialektion på fredag fick vi stanna kvar och ha dubbellektion.

Denna veckan är ju åtminstone en kort en denna också. Vi har inte haft en hel skolvecka sen veckan innan påsklovet, känns ganska skönt! Sen att det kommer bli lite jobbigt att ha en hel vecka nästa vecka är väl smällar man får ta..

Det är inte så mycket att plugga idag, fast jag ska städa lite på mitt rum. Det ska nog inte ta så lång tid, dock.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air?

Matteprovet gick nog helt okej, tror jag. Det kändes som det, och man kan ju alltid hoppas att känslan är rätt.. Kan ju hoppas att det gick bättre än förra iaf, men idag hann jag ju göra alla på del två också, hoppade dock över nån på del ett, men, men.
På psykologin läste jag lite i artiklen, ska väl skriva introduction imorrn, antar jag.

Men innan matten hände det roligaste idag! Jag tatuerade Meit! =) Ett par converse fick hon i nacken. Haha. Hon ville inte ha Troy och Gabriella i nacken.. Konstigt! ;) Mycket vackert blev det. Hahaha.

Har läst lite på mitt speech sen jag kom hem. Annars har det mest vart musik för hela slanten idag. Vill liksom inte stänga av utan bara fortsätta och fortsätta och fortsätta att lyssna. Ska läsa lite historia och lite engelskabok idag, tror jag bestämt. Fast inget är helt 100, kanske bara tar det lugnt och läser min del av talet någon gång till. Kan ju plugga på lördag och söndag. Det här med självdisciplin, var det, ja...

Ska nog kanske sätta på en film nu. Inget speciellt på tv, så kan kolla på film istället, vet dock inte på vad, men det löser sig nog.

Kul att höra att Systern och Peter har det bra Over there! =) Även om jag är ganska så avundsjuk...

Det går en vind över vindens ängar.

Nu är äntligen min historiasammanfattning klar! Hade en bit kvar igår när jag bloggade, men skrev lite till på kvällen, och så gjorde jag de sista 2,5 sidorna idag. 31,5 handskriva sidor blev det totalt. De tre kapitlena är på ca 60 sidor, så är ganska nöjd med antalet sidor. Nu ska det bara läsas igenom också, men har ju ikväll och sedan hela helgen på mig, så det ska förhoppningsvis gå bra. Skönt att vara klar med sammanfattningen såhär tidigt, annars brukar jag ju inte vara det förrän typ näst sista dagen.

Jag har även läst lite i matteboken idag, hoppas att det går bra, bara 2 timmar kvar till provet nu.. Sen är det internalarbete på psykologin, och sen hem igen. Behöver dock inte städa ikväll, eftersom jag gjorde det igår, skönt! Så idag blir det bara lite diskning och packning, vilket inte borde ta så lång tid. Måste öva lite på talet jag och Anni ska hålla på engelskan imorrn, med, så jag kan det lite iaf.

Nu är det snart middag, innan jag tar bussen in till skolan. Spaghetti och köttfärsås blir det idag. Gott!

Don't hate the player. Hate the game.

Det har inte hänt nåt här på länge nu, men Meit, här kommer den utlovade uppdateringen! ;)

I helgen var jag i Göteborg, hade alltså nästan inte tillgång till dator förrän i söndags kväll, och då var det endast mammas dator, eftersom min var kvar här uppe. Helgen var trevlig, iaf! Mycket info, men även mycket trevligt folk och roliga föreläsningar. På söndageftermiddagen träffade jag även moster, morbror, kusin och Sanna, vilket jag inte har gjort på ett tag.

Efter 11.5 timmars sömn var det så måndag och välbehövd studiedag. Skönt att vara hemma lite, innan jag drog upp hit igen. Igår var det skoldag, hände dock inte så mycket. Skrev uppsats på svenskan, och tror faktiskt att den gick helt okej. Sen var det håltimma och sen matte. Sen hem och plugga historia samt skriva CAS, som jag låg lite efter med.

Idag hände det inte heller så mycket i skolan. Skrev sammanfattning på historian, sen var det engelska där jag och Anni skrev på vårt tal, som vi även gjorde klart på håltimman, sen var det genomgång på TOKen, sen handla lite och sen hem. Jag har diskat, lagat mat och städat lite sen jag kom hem, så nu när jag är klar här ska jag plugga matte eftersom vi har prov imorrn, och även historia eftersom vi har prov i det på måndag.

Just det, vi har ingen svenska imorrn, så jag går i skolan 14.30-27.00, gött! =) Det innebär nämligen att jag kan plugga imorrn här hemma imorrn på förmiddagen. Tänkte därför inte ta jättelång sovmorgon, utan bara sova lite längre än jag brukar. 

Efter plugget...

Idag hände inte så mycket i skolan... Var ute på stan på håltimman och letade pennfack, eftersom mitt inte har nån dragkedja längre... :( Hittade dock inget jag ville ha.. Får väl titta någon annanstans, helt enkelt.

På historian hade vi genomgång, på engelskan hade vi först en diskussion och sedan genomgång, och på TOKen lyssnade vi på redovisningar. Vi fick dessutom sluta tidigare idag, vilket innebar att jag hann med en tidig buss och kom därför hem redan 15.40, för ovanlighetens skull! Skönt att komma hem så tidigt. Jag har redan hunnit leta upp och skriva förklaring på 19 av 20 ord. Hittade inte nåt på det 20e ordet, så därför är jag klar med dem, och de ska inte vara inne förrän på tisdag! Men jag hinner ju inte plugga nåt vidare i helgen, så kände att det var lika bra att göra klart dem, så man slipper tänka på dem senare. Nu ska jag bara skriva review också, och lite historia... Kan ju dock plugga en del på håltimman imorrn också.

Jag har även diskat idag, också! Diskade ju igår med, så kör på Meits stil denna veckan! ;) Nästan iaf! haha.

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

Så var skolan igång igen efter lovet. Även om det var en lång dag gick det ganska hyfsat fort, och det bästa är ju att det redan är onsdag imorrn! Denna veckan kommer kännas jättekonstig, och nästa vecka kommer bli likadan eftersom vi är lediga nästa måndag också.
   Idag hade vi iaf skattjakt för Meit som fyllde 18 i söndags. Det tog lite längre tid för henne än vad det tog för mig..! ;) Men på slutet väntade i alla fall skatten i form av en pingvinstång, en fotoram med Ragazza, en fotoram med bilder på folk i Bunkerklubben, HSM 1, 2 och 3, tatueringar med Troy samt ett par sugrörsglasögon (tror det var allt iaf! :P). Fanny hade gjort en skattjakt med massa svåra frågor om vissa av Meits intressen och sånt.
   Sen har vi ju haft lite lektioner idag med.. :P På biologin testade jag mitt blodtryck och min puls. Den visade att jag hade 31 i vilopuls... Kände att det nog inte riktigt stämde så testade en gång till, och då hade jag lite högre, som nog dessutom stämde bättre.

Åkte med Fanny hem idag med, så var hemma 4 minuter efter bussen åkte från resecentrum. Bra sånt! =)
Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket.. Ätit lite och kollat lite på internet, fast snart ska jag läsa lite historia och översätta lite engelskaord samt börja skriva en review på This Is England, en bra film, för övrigt.

Nu är Systern och Peter i Kanada. Och om systern är lite snäll får jag ett par nya skor när de kommer hem! =)

Ba ba ba barabapa

Idag har vart en ganska upptagen dag. Upp vid 9 för att gå på påskdagsgudtjänst. Efter det var jag och fikade hos Farmor (vi fick såna hästskor som du tycker om, Systern!) sen övningskörde jag en runda ut till Bolmen där Bea badade lite. Sen hem och äta påskmat, sen inte göra så mycket, och sen ut till Beas bror, mamma, pappa och Bamselina. Bea busade av sig lite, så nu ligger hon nere och är helt slut.
   Nu ikväll har jag även pratat en sväng med Systern, eftersom hon och Peter åker till Nordamerika imorrn. Jag vill också! Men jag får nöja mig med att jag ska till Göteborg nästa helg..! ;)

Nu är det bara en dag kvar innan lovet är slut. Som vanligt har det gått sjukt fort och jag har knappt pluggat alls. Får ta igen det imorrn, då jag även ska packa det jag ska ha med mig denna veckan och också en del av det jag behöver nästa vecka eftersom jag inte kan ta med mig rullväskan hem nästa vecka, då jag som sagt ska till Göteborg på scouthajk. =)

Nu kollar jag Dina, mina och våra, den verkar vara bra, så jag fortsätter väl att kolla! ;)

Är det tiden på året som skrämmer?

Eftersom jag har jobbat hela veckan har det inte hänt så mycket, jag har inte suttit vid datorn så mycket, och jag har inte orkat uppdatera.
   I torsdags var det iaf sista jobbdagen för den här gången. Sen på kvällen var det KU, vi var först i kyrkan, sen åt vi pizza och lekte lite. Det var kul!
   Igår var jag på Bilsport Performance ShowElmia med Anders, Maffe och Johanna. Det var många fina bilar där, och årets tema var filmbilar, så såg några man kände igen.
   Idag har jag städat mitt rum samt hjälpt Mamma att laga mat och göra i ordning. Jag har även gjort en liten hemlig sak till skolan på tisdag! ;)
  Har även blivit musik lyssnad på idag. Mest Petter och Lasse, men även lite Tina, Timo och Timbuktu.

Glad Påsk på er!

Grattis till körkorten!

Idag var dagens uppgifter efter skolan fyra stycken (då räknar jag typ inte äta och sånt!):
  • Packa
  • Plugga
  • Diska
  • Dammsuga
Tänkte börja med det här direkt när jag kom hem, som jag planerade att göra vid 16.30. Men idag behövde inte vi sitta kvar på mattelektionen, utan fick göra dem vart vi ville. Då tänkte jag åka hem med 15.10-bussen istället, men så blev det inte riktigt... Eftersom Therese tog körkort idag, frågade hon om jag ville ha skjuts hem, och det ville jag ju! Så först skulle vi ta bussen till hennes pappa för att hämta bilen, det var ju bara det att bussen stannade när det var en bit kvar, så han fick först hämta oss, och sedan följde vi med honom tillbaka till hans jobb, innan Therese tog bilen och vi åkte. Vi åkte hållet genom stan, och då såg vi Malin, så Anni ringde henne och frågade om hon ville ha skjuts hem, hon med, och det ville hon ju! Så då körde vi henne först till Ica i Habo, och sedan hem till henne. När vi hade släppt av henne åkte vi till Therese och sedan åkte vi genom stan och de släppte av mig. Tack för skjutsen! =)

Denna resan innebar ju dock att min planering blev lite förflyttad, men får väl stanna uppe längre om jag inte hinner bli klar. Nu ska jag ju iaf svara på psykologifrågorna (pluggandet) innan jag diskar grytorna (det andra är redan diskat) och dammsugat har jag redan gjort, och är nästan färdigpackad med.

Imorrn är det sista skoldagen på lite mer än en vecka, och när den är slut hänger jag med Lovisa hem.

Grattis också till Alek, som även hon tog körkort häromdagen! =)