Du är sodastreamad oboy

Undrar om sodastreamad oboy är gott.. Humm. Funderat på det en del i veckan, faktiskt..!

Idag har jag lyssnat hur mycket på Björn Gustavssons låt. Speciellt under tiden jag gjorde tacos.

Blev lite klipp på ovannämnda, dock precis innan Alek skulle hem, så hon missade några roliga..

Blir visst korta inlägg idag, men det får ni stå ut med. Nu ska jag lägga mig och läsa eller nåt!

God natt!
/J

Är du redo för en sväng om?

Alek kommer ikväll. Vi ska göra tacos och kolla let's dance. Var ett tag sen man träffade henne. Ska försöka tvinga mig till lite bilder också! :P

Förresten, säg till om ni vill köpa kokböcker! De är inte klara än, men de är forhppningsvis klara till påsklovet.

Björn Gustavsson är BÄST! Bara så ni vet!

/J

Du vet vad jag talar om, och om du inte vet, vet du när jag talar om det.

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, typ. Fast jag har i alla fall diskat. Har bara tallriken jag nyss åt på samt tillbehör kvar, men det tar inte så lång tid.

Stryk det jag sa igår om att inte ha några läxor. Fick två idag som är tills på fredag. Matte och Samhäll.. Hoppas inte de är så jobbiga, för jag tänkte göra dem ikväll. Blir jag inte klar får jag väl göra dem imorrn på tåget. Ska ha skrivit klar en histriauppsats till nästa torsdag också. Den ska bara vara runt en a4sida, men kan vara svårt att få ner den så kort. Ska börja på den antingen ikväll, eller imorgon på lektionen, om jag orkar engagera mig då. Det är ju bättre för mig om jag gör den på lektionen...

Ska försöka hitta en mössa imorrn med, tror jag! Ska kolla i alla fall! Illa att jag glömde kolla på den i Scandinavium i lördags, men, men. Man kan inte komma ihåg allt..

Snart ska jag packa. Och plugga. Och diska klart. Och.. listan kan göras näst intill oändlig. Risken är dock att Tvn och datorn eller boken jag läser vinner.

/J

Plugg

Har precis skrivit klart en uppsats om atmosfären under starten av första världskriget. Hoppas den blev bra! En fråga var assvår, men skrev lite på den iaf, hoppas det räcker!
Har skrivit två uppsatser nu, bara två kvar! :P Ska börja med den tredje på lektionen imorrn, hoppas även att jag får tillbaka första uppsatsen plus att vi antagligen får tillbaka psykologiproven!
Har egentligen inga fler läxor denna veckan nu, förutom dem imorrn som jag redan gjort.. Skönt! :) Men nästa vecka har vi två prov, plus ett samhällsekonomiprov som alla ettorna på skolan ska ha. Sen har vi än så länge bara en läxa, det är bra! Ska förmodligen ha gjort klart uppsatsen till nästa vecka också..

Läser en asbra bok nu, eller, den är asbra än så känge iaf! :) Det är Livsfarlig utsikt av Nora Roberts. Den är verkligen jättebra än så länge! :)

Har fått en ny bok i engelskan nu också. Angela's ashes är den engelska titeln, och Änglen på det sjunde trappsteget är den svenska titeln. Ni får gärna säga vad ni tycker om den om ni läst den!

Nu ska jag återgå till Gossip Girl.

/J


Lov

Snart har en hel vecka gått. Lovet är ju i princip slut idag. Surt! Gör absolut  ingenting om det skulle förlängas med en vecka, men det är ju trots allt snart påsklov, och då får vi en extradag! :D

Har inte hänt så mycket idag. Lagat mat, strykt, tvättat, kollat tv, åkt en runda, aa, det är nog i princip allt. Gött med en slapp dag, men måste plugga desto mer på söndag.. Imorrn hinner jag inte plugga, då är det hockey som gäller! :) Frölunda-Djurgården. Ska förhoppningsvis hinna med lite handlande också! ska försöka hitta en mössa som passar mitt huvud, vilket är lättare sagt än gjort...

Kollar lite GG mellan varven. Är inne på femte säsongen nu! Bra, bra! :) Mindre bra att det var sista avsnittet någonsin av One Tre Hill i söndags. För det måste det ha varit, väl? Det var ett väldigt bra slut, i så fall!

Nähä, tillbaka till GG snart Let's Dance.

/J


glöm inte bort, glöm inte bort...

Precis. Glöm inte bort det. Blir lätt så att man får en annan låt på hjärnan när man sjunger Glöm inte bort att du är värdefull.

Vart på läger i dagarna två, så nu är jag ganska jättetrött. Men det var kul! :) Det var god mat, som vanligt! :)

Känns som jag inte har något att skriva. Ingen inspirerande dag. Men så är det ibland.

Skulle förresten ringa och beställa klipptid, men det verkar inte bli än på månader.

Gunga är underskattat. Det är skitkul att gunga, varför gör man inte det oftare? Tror jag ska bli stamkund hos gungorna i parken ovanför där jag bor. Fast det är trevligare att vara två när man gungar.

Fick direktrapport från skidskyttevm igår. Det var kul! :) hoppas att det blir någon medalj för någon av svenskarna eller svenskorna. Surt att de var 3 sekunder från brons igår.

Nu börjar snart Grey's :)

På lördag ska jag på hockey! :D

Jag hade en bissar och märklig dröm...

/J


Slapp förmiddag

Vaknade vid halv tio idag. Sedan dess har jag legat här i sängen med datorn i knät och inte gjort ett skit. Fast ska nog stiga upp nu, tror jag! Tänkte hälsa på farmor idag. Och kusinbarnet. Dagen får bli slapp. Är nog ensam hemma ikväll, tror jag! Mamma och pappa ska bort iaf. Och systern skulle också bort. Men jag vet ju iofs inte vad brodern ska hitta på.

Kanske får bli en GG-dag idag. Lånade säsong 5 av Sara i torsdags, men har inte börjat kolla än. Plocka iordning lite på mitt rum, måste jag nog också göra. Det är lite stökigt, men vad gör det om hundra år?

Det blåser ute. Jättemycket. Fast det är ingen storm. Inte här i alla fall..

Nu är det bara två veckor kvar tills jag ska kolla på hockey! :D

Tänk om...

Let's dance

Planerade en hemmakväll med let's dance-tittande, men tji fick jag. Gick direkt från tåget till församlingshemmet. Väntade i en halvtimme och sen började ledarsamlingen. Gick igenom lite saker och så, gick ganska fort idag, tyckte jag. Sen när jag skulle gå och klä på mig satte Dammis på mig en ögonbindel. Sen satte hon på mig ett klädesplagg (jag kände att det var en scoutskjorta). Jag såg ingenting medan jag tog på mig mina ytterkläder. Sen ledde Dammis och Marcus ut mig till en bil. Körde iväg (man kan ju samhället rätt väl, så jag visste vart vi var på väg). När vi stannade första gången fick jag ta av mig ögonbindeln eftersom jag visste att vi var utanför Dammis hus. Där gick hon ut ur bilen och Lina hoppade in istället. Jag fick ta på mig ögonbindlen igen, och vi åkte iväg. Körde ett par varv i rondellen, sen körde vi runt, runt ett par gånger (jag lyckades minsann lista ut vart vi var åå körde. Nästan iaf) Sen fortsatte färden. När jag kom ur bilen var vi i Vmo, utanför Chaplin. Bella, Dammis, Jossa och Martin åkte i ena bilen, och jag, Marcus och Lina åkte som sagt i den andra. Åt pizza, mycket gott! och sen fortsatte färden. Nästa stopp var bowlinghallen. Det var askul! :D Gick lite si och sådär med poängen, bara! ;)
Kom hem vid halv tolv ungefär, efter lite kaffe på Donken och några varv i diverse rondeller...
Det var en kul! :D

/J