Bakat

har jag och mamma minsann gjort idag. Jag har bakat brownies och mandelbiscotti, mamma har gjort kanelbullar! yummie! har dock inte smakat än, men det ser vääääldigt gott ut! :)

var ju ett tag sen jag skrev nu, men sen dess har jag hunnit komma hem från jiingi, vart i Ugglarp, åkt på campingscouting, kommit hem från campingscouting, och sovit.. har vart hos farmor och mormor också, och lite annat..

jag läser iaf din blogg M, kommenterat har jag oxå gjort, så jag hoppas du gör detsamma! Bilderna kommer snart, håll ut! så fort jag orkar lägga ner tid på det så!

ha det bra!

På jing-jing-jing-jing-jing-jing-jing-jingi-jingi-jingijamborii :D:D:D

Japp, nu e jag här! åå det e asskoj! :d träffat folk från solvarg åå lite sånt..


hinner tyvärr inte skriva mer, har bara typ en minut kvar.. :(

Men ha det BÄST alla som e kvar hemma! :D

4 veckor

är nu till ända, och jag har bara en dag kvar på jobbet, känns sååååå skönt! :)

på lördag bär det av till Jiingi! :) 22 000 pers anmälda! :) kommer bli askul! :D mamma syr på massa märken på den nya skjortan/filten nu! vill gärna ha lite mer märken! kanske kan få några från andra scouter, typ de finska, eller amerikanske eller nåt...

efter jiingi e jag hemma två dagar, sen bär det av på campingscouting.. Systern och arbetskamraterna behövde funktionärer, och då var jag snäll och ställde upp.. ;) sen ska jag ha semester, sen drar vi till Sthlm.. :) trodde jag skulle få spendera mycket tid hemma i sommar, men så blev  det visst inte.. :P

packar åå lite sånt nu, måste städa rummet innan jag åker oxå.. känner att jag ligger efter.. :/ men, men.. jag hinner nog med! ;)

Allsång

det känns verkligen inte som att sommarlovet har börjat, e väl antagligen för att man jobbat sommarlovets alla veckodagar (i stort sett..)

men förra veckan började väl sommaren på allvar med allsång och morden i midsomer! (bara för att jag leder med ett-noll över Alek..! :)  )

nu e de allsång igen, Release me e en väldigt bra låt! "I am the fire burning despretley but you're controlling me, release me.."

7 augusti sitter jag där på soliden och sjunger med!

men först e de jiingi! bara en och en halv vecka kvar! skjortorna/pikéerna har kommit nu! bara att sätta på märkena!

tillbaka till tvn och allsång/morden i midsomer!