Skånehelgen i korthet

Jag och Fanny innan vi gick till KB i Malmö.
Jag, Fanny och Meit
<3
Hemmagjord pizza. Tacos. Breaking dawn part 1. Kulturbolaget. Shopping. Scones. Luftmadrass. Sovmorgon. Flätad lugg. Entré. Prat. Mera prat. Skratt. Mera skratt. Turist i Malmö. Bussåkning. Turning Torso. Fotograferande. För att sammanfatta lite kort sådär. Det var en mycket, mycket trevlig Malmövistelse.
Jag började ju dock på fredagen, i Lund, hos världens bästa Madde. Vi pratade en massa och hängde på Saluhallen, det var trevligt! Och god pizza! Köpte däremot ingen ost... Får bli nästa gång! ;)
Även måndagen, Helsingborg med Anna, var mycket trevlig! En mycket, mycket bra Skånehelg, med andra ord!

Högskolan i Borås

Idag hänger jag i Borås med systeryster. Har gått på stan en sväng och ska ut till Knalleland om en stund när hon är klar med sin föreläsningsgrupp. Under tiden hon pratar med dem läser jag Twilight och hänger med iPhonen...

Uppdatering med bilder från Malmö kommer snart, hade jag tänkt. Så nu har ni nåt att se fram emot! ;)

Om jag hittade nåt på stan? Jorå, ett par gladiatorsandaler blev det, tyckte det passade årstiden perfekt! ;)


FM och roadtrip

Sen sist har jag jobbat natt, vart på FM, åkt bil och bytt skift. Nattveckan var ganska jobbig, det var svårt att veta hur man skulle äta och sova, men gick väl ändå helt okej. På fredagmorgonen, efter att ha jobbat åtta timmar, satte jag mig klockan kvart över 7 i en bil, för att ta mig upp mot Östersund. Vi stannade på några ställen på vägen, till exempel på Cineast, ett café i Sveg som jag varmt kan rekomendera! Sjukt gott fika! Framåt kvällen var vi uppe i Östersund, efter 88.8 mil. Vi hade då åkt över ett par broar, stannat vid Göta kanal och åkt färja; allt för att följa vårt tema för resan, nämligen vatten!
På lördagen var det upp tidigt, öppna mötet, äta lunch, åka in till Östersund (där jag för övrigt hittade en vinterjacka) och sen var vi och pratade lite om struktur. Sen bytte vi om och gjorde oss iordning för festkvällen. Vi åt tjälknöl och potatisgratäng; det var mycket gott! Till efterrätt var det pannacotta som smakade som pannacotta gör mest, fast lite mer syntetiskt. Sen var det dans, dans, dans som gällde, även om DJn inte var den bästa... Men efter litet DJbyte blev det lite bättre! Sjöng mig hes till först Ramlar (av Håkan) och sen Jag kommer (Maggio) tillsammans med Elisa innan jag gick upp och dansade en bugg. Har glömt en del sedan mina buggkursdar, vill jag lova! Sen åt jag en kåv innan vi gick och la oss.
Upp tidigt på söndagen för att hinna packa och äta frukost innan förhandlingarna började. Besluten gick väl inte alltid som vi ville, men en del saker röstade vi som majoriteten på. Bestämde även att jag och Niklas vill baka/laga mat på Ranch Ransberg (Ranchberg) nästa år, så nu hoppas vi att det blir så!
Efter förhandlingarna var det dags att åka vidare mot Härnösand. På måndagen såg vi Höga Kustenbron och sen åkte vi ner till Katrineholm där vi bodde andra natten innan vi tog Hjosidan av Vättern ner och var hemma igår eftermiddag.
Det var en trevlig roadtrip och FMhelg i år också! :)
Idag har jag jobbat, och det ska jag göra imorrn med. Om två veckor ska jag ner till Malmö och Lund och SOM jag längtar.