En hjälpande hand

mm, ibland e man snäll och hjälper en madde med lite Winnerbäck-låtar. Hon hade några hon ville ha, men jag gav henne två bra låtar till!

idag har jag kört bil igen! rondeller e svåra att köra i! och jag måste ta d lite lugnt, men annars går allt finfint! :)
bort till farmor på fika om typ 5! gott, gott! :D

hjälp...

"No one knows what it's like..
"

"Kan du känna hur det gnager inatt?!"

nu e de fikadax!

midsommar

regn, regn, regn.. igår regnade det.. farmor, mormor, anders var här och åt middag. G kom på kvällen. vi kollade Djävulen bär Prada, den var bra. Mycket skratt! hon höll på att skrämma livet ur mig, det var kul! :)

"'Cause thats what friends are for.."

Eventuellt Halmstad idag. Lite kaffe latte om E-M har öppet.

Nu e de Inn Love. Det ska jag kolla på! :) haha.

Yeah, right!

Där står ett par skidor och stavar.. humm.

Nu va det längesen jag bloggade igen..

Gotland, skolavslutning, hjälpa systern med bland annat pantning av flaskor är väl (i fruktansvärt stora drag) vad som hänt sen sist.

mm, så var det dags för systern att flytta igen, och nu har hon till på köpet gått och blivit sambo.. men att flytta 5 gånger på 6 år är ju inte så mycket.. (okej, jag räknade en flytt "inom huset" (Jkpg), men ändå!)

Gotland var helt underbart! :)

Skolavslutningen/avslutningsfesten var kul! lite tårar dock, men de var inte mina! :P

"Gamla polare från tider det begav sig" haha.

Bara för att Noel Gallagher var på tv:
"There are many things that I would like to say to you but I don't know how "
"Don't look back in anger I heard you say"


"Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol"

detta blev lite utav ett låttextinlägg..

och som för att avsluta detta musikinlägget:

"Close your eyes so you don't feel them, they don't need to see you cry"

Nu ska jag kolla Gilmore Girls säsong 2! :)

Fast först måste jag hälsa till Madde! :)


God natt!

Say my name, say my name

minnen, bland annat av familjen Hs lägenhet.. å de var ju ändå ett tag sen!

nu e jag medlem på bdb också! är faktiskt väldigt aktiv, varit medlem i 2 dagar å har redan lagt upp 11 bilder! ;)
har packat idag.. hoppas jag fått med mig allt! har med mig asmycket kläder, men man måste ju ha lite valmöjligheter. eller hur A?! :P hoppas jag har lika tur som systerns kompis (vem var det? Adam?) hade när han var på Gotland! Fast jag har inte hört något om att landslaget ska ha träningsläger.. :( :P
varför har jag aldrig sån tur?! fixade iaf leggins innan me, så nu kan jag ha på mig min kjol hur mycket som helst! (ska jag ha dem under den hemmasydda kjolen på skolavslutningen?! hjälp, någon!) på tal om kläder har avslutningskläderna ÄNTLIGEN kommit! :)

har förresten skrivit en jääättelång kommentar på ditt blogginlägg syster, om du inte sett det menar jag! så jag hoppas på ett lika långt! ;)

BTW, jag HATAR att städa!

The Fray - How to save a life

Lätt bästa låten just nu! Step one you say we need to talk..

mycket sista nu..
I torsdags var de sista scoutmötet. vill gå på de i höst me, men finns inte där uppe..
I torsdags var det även sista orkestern.
I måndags var det sista gympalektionen (ever) och sista flöjtlektionen (med M, har L i höst)
I dag var det sista mattelektionen, sista franskalektionen, sista elevens val, sista mentorspasset och sista regnbågen, alltså även sista bussresan till Ås.

mer sista senare i veckan!

Hade kameran med mig till skolan idag.. blandade känslor där, ja! haha.

kanske får ha broderns tefelon ett tag! :) weeha!

måste tvätta kläder, ska ju trots allt stryka imorrn! (HJÄLP!)

på torsdag kommer äntligen de där tröjorna/byxorna, och om de inte gör det vet jag inte vad jag gör. stackars den som är i närheten av mig då!

2 skoldagar kvar, 3 dagar till Gotland! :)


Åh, nej!

Kom på att jag inte har skrivit något om soarén. I torsdags var det övning mellan ett och fyra. det var fruktansvärt varmt och stressigt! men det gick bra..
i fredags var vi i föreningsgården hela dagen. vi gick igenom det sista (det vi inte hann gå igenom på torsdagens övning.) och sen började vi om från början. Övade programmet några gånger (2) och sen var det matrast. klockan 1 var det dags. De som uppträdde var jätteduktiga. Jag däremot, glömde skyltar til höger och vänster och gav fel mickar, men det gick bra ändå! Sen var man jättetrött och öerhört varm, men det var ledigt fram till 5. Vid halv 6 satte jag å t oss i kassan och började släppa in. Kom en hel del folk, faktiskt! den föreställningen gick bättre än den på dan. gav rätt mickar varje gång, men skyltarna glömde jag bort..

när jag kom hem sen var jag astrött! å det kändes som att man var tvungen att göra allt jättefort, bara för att det hade varit så innan på dan.

Men kul var det! :)

fiske

e kanske inte något för mig.. B tycker att jag har för lite tålamod, men jag håller inte me..

Gårdagen var slapp. var borta hos farmor lite, kollade tv, städade rummet, åå sen på kvällen kom G. Vi kollade fotboll. Landskamp mellan Danmark-Sverige. Blandade känslor. Bra att S vann, mindre bra för fotbollen.. Bra gjort av Ds spelare som sa till supporten att han skulle tillbaka till läktaren.
Systern skickade ett sms: Jag är och kollar på Lettland-Spanien. De ni! aa, de var ju oväntat!

idag steg jag upp vid 8, gjorde mig iordning å åt frukost. sen vidare mot Ås, där musikalen äntligen skulle bli av. F kunde inte spela, men det gick ju bra ändå! Sen åkte jag me familjen B hem till dem där jag å B gjorde tårtbottnar. Den ena blev bättre än den andra. Kollade lite på internet, dock kommer inte uppgifterna om allsång upp förrän den 7 juni. Efter det bestämdes det att vi skulle ner å meta. Efter lite problem med diverse spön, krokar och maskar gjorde vi iordning picknik (kändes som om vi hade med oss asmycket mat, men de var inte så farligt). Sen skulle vi cykla ner, men det gick ju sådär. Ingen luft i däcket/för hög sadel, så det blev moppen i stället. Använde en aningen för liten hjälm, men det gick ju bra ändå. Kom ner å gjorde iordning spöna och betet, satt en stund åå sen picknickade vi. Pastasalladen var god, även om det var majs i (men B var snäll och sa att jag fick peta bort den.. :P). Blev ingen fisk, men de var kul ändå. Vi åkte hem efter någon timme eller så, sen satte vi oss och kollade film, höll dock på att somna. Åkte hem vid tjugo över sex, så sen dess har jag kollat lite 7de himmlen, och spelat lite flöjt. Nu är det Hundkoll igen, med de små, söta valparna! :)

oj, vad långt detta blev. jaja, det är ju trevligt med lite längre bloggar igen med..