trött

Lägret som jag var på i helgen, eller rättare sagt tills idag, var kul, men det tillsammans med kvällen har gjort att jag är frruktansvärt trött!

På lägret hände ganska så jättemycket! Satte upp tält, lekte, tröstade, åt, pratade, lyssnade, sov, gick "vilse", paddlade kanot, blev fruktansvärt varm, och lite annat. kul var det iaf! :)

Kvällen var också kul! Åkte till Gvd med Gabbi och mamma. Kollade på Mojje, Nordman, Frida, Uno Sveningsson och Kalle Moreus. Åkte även en rolig karusell två gånger, träffade E, såg massa känt folk som man inte sett på ett tag, vann en nalle, skrek mig lite hes och så. Askul! :)

Igår var det marknad i Jkpg, förresten! Var där i typ 25 minuter, men köpte iaf ett linne för 30 spänn på Indiska som jag invigt idag. Funderar på att ha det på skolavslutningen till min gula eventuellt vita kjol, men är inte riktigt säker på det än...

Nähä, om man skulle ta och lägga sig kanske? Är ju trots allt en dag imorrn också! ;) Ska packa inför nästa helg, packa det jag ska ha med mig i veckan, hälsa på folk, kanske gå ut och gå, och eventuellt nåt mer! Kanske åker upp och kollar fotboll imorrn också!

Det är mycket som händer framöver, men vi ska nog lyckas hinna med allt, förhoppningsvis! ;)

/J

14 dagar kvar! :)

Hade samhällsredovisningen idag. Gick bra, tycker jag! Lämnade in arbetet också, tycker det var bra också! Idag var det även utvärderingseftermiddag! Tur att min klass är så bra på att utvärdera så att vi fick sluta 40 minuter tidigare! :P

På fredag har vi bara en lektion, eftersom vi varken ska ha kemi eller matte. Om jag hade kunnat skulle jag velat vara kvar här uppe imorrn, men det är ju trots allt avslutning på scouterna, och förmodligen sista gången jag kan gå på ett bra tag.. :( Och så måste jag packa till lägret som är i helgen också!

Har pluggat lite engelska idag, och lite historia. Ska nog sy lite nu, och sen måste jag diska (Lina, haha!) och sen ska jag packa! Har nog inte så mycket saker som ska hem, dock, som tur väl är! :)

Nu är det inte alls långt kvar till sommarlovet! Känns typ helt sjukt att ettan redan är slut! Känns som man bara gått i nån månad, och på samma gång känns det som att det har gått hur lång tid som helst! Det är snart ett år sedan vi var på Gotland, liksom! Och ett år sen vi gick och var förbannade för att våra tröjor/byxor aldrig kom. Det märks i skolan att det inte är så lång tid kvar. Bilder, colaflaskor och citat som hänger på treornas snören som hänger i taket, vattenpistoler, utvärderingar, massa arbeten som ska in innan betygen ska sättas och så vidare.

Nähä, nu ska jag göra något annat!

/J

Helgen

I fredags började vi som sagt sent, 11.30. Jag och F åkte in så vi var inne i stan vid 10. Fikade på nyöppnade Wayne's Coffe, asgod latte! :) Sen gick vi och köpte morsdagspresent till Fs mamma. Sen satte vi oss i den lååååånga röda soffan. Sen vart det samhäll och sen biologi. Helt okej skoldag!
sen kom jag hem, var hemma en stund, packade det sista och så och sen tåg till starplatsen för hajken. Paddlade ungefär 30 minuter, sen var vi framme vid första nattens sovplats. satte upp vindskydd, åt lite, gick en sväng, frös, gick och la mig. Vaknade några gånger under natten för att jag frös, men det gick bra.

Lördagen. Steg upp vid åtta, åt frukost, packade iordning och sen i med kanoterna. Jag och M paddlade en stund, till lyftet. Där gjorde vi ett litet uppehåll och kollade på djur, bland annat. Efter lyftet paddlade jag och L (nu är du med igen! ;) ). Det var måååånga träd i vägen. men varför lyfta över när det går att komma under? haha. Sen åt vi lunch, och sen paddlade vi igen. Återigen väääldigt många träd i vägen. Efter en stund mötte vi två simmande rådjur. De var fina! :) Sen kom vi iaf fram till där vi skulle sova, vilket visade sig vara i en kohage, med kor i, var dock en gigantisk hage, så vi märkte inte av korna så jättemycket. Lyssnade lite på ESC på kvällen, men orkade bara lyssna till typ halva poängutdelningen, och sen somnade jag. Var dock ännu kallare den natten, men, men.

Söndagen. Vaknade, åt frukost, packade, drog kanoter till bilen, sen lastade S, M, M, B och A kanoterna och sen åkte vi hem. Då var jag liiite trött kan man säga.
Sen på eftermiddagen var det morsdagsfirande hos farmor. (Grattis i efterskott mamma!) Smörgåstårta och Mariannes tårta samt drömmar bjöds det på. Gott! :) Lekte lite med V, sen hem och plugga samhäll. Kollade Stolthet och Fördom på kvällen, även om jag höll på att somna. Den är bra! :)

Hajken i sammanfattning: Benedictus XVI, "varför paddla när man kan putta" och "akta benen, magen, kroppen". Haha.

Idag slutade vi tidigt eftersom jag gjorde svenskaredovisningen förra veckan. Bra, bra! Så nu kollar jag Sjunde Himlen. Det är bra!

/J


22/5

Nu har jag skrivit klart bokredovisningen på Gossip Girl, så nu vet jag vad jag ska säga på måndag. Gött! Samhällen däremot, hittar verkligen ingenting om det jag ska skriva. Måste be om hjälp imorrn...
Gjorde klart historiafrågorna som ska vara klara tills på torsdag igårkväll också, känns bra! Tror jag ska göra de andra ikväll, även om de inte ska vara klara förrän om två veckor. Då slipper jag ju iaf tänka på dem.

Ska även sy lite idag, så jag får lite CAStimmar.

United vann igår! :) Sjuukt spännande match, för övrigt! Satt och var väldigt nervös typ hela andra halvlek, hela förlängningen och när de la straffarna.

Ikväll är det Eurovision igen! Ikväll ska jag inte somna som jag gjorde i tisdags! :P Måste ju se vilka som går vidare, eftersom jag inte kan se finalen.

Hoppas verkligen inte det blir regn i helgen. Blir så mycket jobbigare att paddla då.. :P Och mycket värre att sova i vindskydd om det vräker ner!

Jag diskade faktiskt igår, alla glas och alla bestick, så nu är det inte så mycket kvar! Blir nog diska två gånger ikväll iaf, och en gång imorrn! Men bussen går ju inte förrän 09.30 imorrn, så det är lugnt! ;)

Kanske återkommer senare. Annars ha en bra kväll! Kanske skriver imorrn, annars får ni ha en trelig helg också! :)

/J

Plugg

Tar en liten paus från pluggandet. Har ju trots allt skrivit klart ekonomidelen, tror jag iaf! Så nu har jag bara resten kvar, dvs att skriva klart resten samt att skriva en diskussion, skriva om ekonomin till den delen jag ska lämna in, och så vidare... Har ett tal på 2,5 minuter nu ungefär, så det är bara hälften kvar! :P Fast jag tror jag ska läsa Gossip Girl nu ikväll, fortsätta på samhällen imorrn innan skolan, och sen skriva engelskaredovisningen av Gossip Girl efter skolan. Det är mycket redovisningar såhär i slutet av terminen! Inga prov dock, som tur väl är!

Idag hade jag sovmorgon, som vanligt, och började 09.30. Imorrn har vi resursdag, och börjar därför inte förrän 13.30, även om jag och F ska åka in tidigare (13.00) för att göra klart våra kokböcker. På fredag har vi inte någon matte, utan ska jobba med det hemma och därför börjar vi inte förrän 11.30, och även då åker jag och F in tidigare, för att plugga matten. Gött med sovmornar! :)

Ikväll är det final i Champions League, trevligt, trevligt! :)

Nähä, nu ska jag fortsätta plugga. Ha en trevlig kväll!

/J

Waterloo, du är mitt öde, mitt Waterloo

Anlednigen till att jag valde denna rubriken är för att ESC börjar nu, och de spelade den låten!

Gossip Girl var nyss, det var bra, som vanligt! :) Böckerna är verkligen väääääldigt annorlunda från TV-serien, kan dock inte riktigt bestämma mig för vilken jag tycker är bäst... TV-serien, tror jag. Händer lite mer där, och relationerna mellan personerna är lite bättre, tycker jag! ;)

Jag har huuuur mycket disk som helst nu, men orkar inte diska. Jossa, du kanske kan komma hit, du diskar ju en del nu för tiden.. ;)

Har skrivit lite på historian idag. Det är ju så himla mycket info som ska ner till en sida och en redovisning på fem minuter, men det kommer säkert gå bra!

Har även läst historialäxan, och nu ska jag nog läsa lite i Gossip Girl tror jag. Ha på Eurovision i bakgrunden.. Ja, så får det nog bli!

/J

And more, much more than this, I did it my way

Idag har det inte hänt så mycket. Hade min redovisning av novellanalysen, pratade nog lite för fort, men annars kändes det bra!

Åkte med Alek på bussen idag. Pratade övningskörning, mest. Jaa, det här med att växla i rondellen kan vara svårt... :P Och köra vänstersväng ut på större vägar också! haha.

Hann med allt jag planerade att göra igår! Hann till och med med två besök hos farmor! Har dock kommit på lite saker jag glömt i packningen, så ringer hem på onsdag eller nåt så de får lägga i det i väskan. Måste ringa till L och B också! Fråga hur jag ska göra med mat och trangiakök i helgen. Det får nog bli imorrn.

Har även sytt i ca en timma idag. Nu är både ballongen och Nalle Puhs huvud färdigsytt, så nu är det bara resten kvar. Haha.

Mycket Eurovision i veckan, även om jag missar själva finalen. Syster får väl skicka sms om hur det går! ;)

Nähä, om man skulle ta och läsa lite kemi kanske...

/J

Everybody is looking for that somethig, one thing that makes it all complete.

Pluggdag idag. Precis skrivit klart min novellanalys, förhoppningsvis är den tillräckligt bra!

Ska packa idag också. Och hälsa på mormor. Och eventuellt kolla fotboll. Och hälsa på V. Körig dag idag. Kanske bara blir en halvlek av fotbollen!

Gårdagskvällen spenderades med Gabbi. Det var kul! :D Många roliga kort, som vanligt mycket skratt!

Det regnar ute nu, också! Illa, illa! vill mest bara ta det lugnt idag, men från och med nu måste jag hålla ett oerhört högt tempo! Ska upp och plocka iordning grejerna jag ska ha med mig till hajken nu, lägga dem i högar på rummet. Sen ska jag nog äta middag, sen blir det mormor, sen fotboll, sen V, eventuellt byter dessa tre evenemang plats.

Gossip Girl på femman hela dagen idag! Kan dock inte se fler avsnitt nu, men, men...

Nu måste jag dra!

/J

Fem minuter Flen och Hjo och fem minuter kloster

Har varit hos Alek ikväll, och oj vad jag har skrattat! Hon har bland annat fått lära sig att synden straffar sig, och lite andra roliga saker. Jag har tydligen en övernaturlig kunskap i musik (the gäsänklings blues :P), och så har vi skrivit ner hela Man ska ha husvagn och nästan halva Bara sport, och nej, vi är inte konstiga, vi är bara vi! haha.
Andra saker som hänt är att vi kollat på Körslaget och lite Sanningens ögonblick, och så har vi även pratat gamla (gamla, och gamla) minnen.

I onsdags var det Operation Dagsverke. Först hälsade jag på på Ölme, sen städade jag och sen strök jag. Åkte tillbakak upp i torsdags, då hade vi psykologiprov, som jag tror gick ganska bra faktiskt! Sen på eftermiddagen begav sig jag, E, A, F, B, L och M till yrkes-SM. Sen hängde E, A och M med hem till mig. Det var en trevlig eftermiddag! Bullarna och chokladpralinerna var goda! ;)

Annars har det inte hänt så mycket annat i veckan. I tisdags var det sista nationella provet. Massa redovisningar och sånt nu i slutet av terminen. Illa, illa! Men, men... Är ju trots allt bara 18 skoldagar kvar nu! :)

Snart ska jag och hälsa på systern och P också, ju! Och jag ska minsann köra en bit upp! DEt har jag redan bestämt! ;)

Nähä, om man ska ta och gå ner och kolla på hockeyn kanske?! Ja, så får det nog bli!

/J

Listen to the music at the moment, maybe sing with me?!

Nationella provet idag då. En del uppgifter var verkligen assvåra! Kundet inte alla, men hoppas det gick bra i alla fall! Har bara ett nationellt prov kvar nu, Matte A del 2, på tisdag, sen är de över! :)

Det är verkligen sjukt bra väder ute! Väntade på bussen med F, och det var jätteskönt! Sen satt jag ute i solen och solade ansiktet lite, han nog inte få någon färg, dock.. Armarna har lite brun färg, vet dock inte om det är kvar från förra året, dock... TRor faktiskt jag ska gå ut en sväng till snart.

Sen ikväll blir det städning och diskning. Var dock duktig och diskade en del av grejerna igår, men det kommer ju mer senare... Aja, det blir nog bra.

Övernattning med KU fredag-lördag! :)

/J

Du, ta en dag i taget.

Idag, nationella Akursprovet del ett. Det gick nog bra, tror jag. Kändes så iaf! Lär ju bli värre imorrn..

Har legat ute i solen en stund idag och läst lite i Gossip Girl som jag fått låna av E. Av det jag har läst verkar den vara jättebra! Tur det, eftersom jag läser den som engelskabok, fick välja en helt själva, så då tog jag den.

Ska kanske ta och diska lite. Ska ju göra det imorrn, men det kan behövas idag också. Haha.

Ikväll är det äntligen dags för Grey's igen. Kommer knappt ihåg vad som hände förra veckan, men bra var det iaf!
Är även Leila bakar ikväll. Skulle vilja se det, men eftersom det också är klockan nio går Grey's före!

Ursäkta mitt innehållslösa inlägg, men kommer inte på något att skriva.

/J


H-O-C-K-E-Y, hockey!

Japp, så fick man in en låt idag med! ;)

Anledningen till att rubriken blev just den är att jag ska på Frölunda-Ottawa andra oktober, på Gabbis och Dammis födelsedag, och allt! :D Sååååååååå glad över att systern fick tag på biljetter! :D
Och, jo, jag ska visst med!

Imorrn och på torsdag är det nationella i matte som gäller. 75 minuter imorrn, A del 1, sen fyra timmar på torsdag, då är det hela B-provet. Så jag måste plugga idag. Har historia tills imorrn också! Så måste snart logga ut från internet och börja plugga istället.

Vart på stan en stund idag. Stannade kvar med F en stund. A och L var med en stund också. Och så sprang vi på M och R.

Nähä, nu ska jag plugga!
/J