And all though my cofffee break time

Idag tog jag sovmorgon, så steg inte upp förrän vid halv 9. Sen åkte jag in till skolan vid 20 i elva. När jag väl kom til biologin upptäkte jag att mitt experiment jag började på i lördags inte hade funkat, det hade stått för länge, så all luft hade gått ur ballongen. Det var ju inte så bra, det innebar nämligen att jag fick göra om allting. Igen. Men, men, på torsdag ska jag mäta hur mycket volym ballongerna hade, och sen hoppas jag kunna vara klar med själva testet och kunna skriva lab rapporten.

Igår ringde jag till Lotta, vilket innebär att jag ska ha flöjtlektion på lördag, vilket ska bli trevligt! Har inte haft det på ett tag, så ska bli kul med lite nya låtar och så! Hoppas jag får några av dem jag hade på min lista.

Kollade på Ensam Hemma igår också, den är så bra, och rolig! =) Det gör ingenting att den har några år på nacken.

Ska diska snart, tänkte jag! Och sen ska jag läsa lite i Juloratoriet om jag orkar, är astrött, orkar knappt ha ögonen öppna, vet inte vad det är med mig. Kanska avsaknaden av kaffe kan ha en stor påverkan? Och jag glömde dessutom att köpa nytt kaffe idag, attans också! Men får väl klara mig till imorrn, antar jag!

Ikväll är det iaf House och Ugly Betty att kolla på, det ser vi fram emot!

I can't be who you are

Idag har vi vart lediga, vilket har varit väldigt, väldigt skönt! Har vart uppe i Jönköping ändå, dock, eftersom jag har vart på körskolan och suttit vid datorn idag. Blev klar med några av proven, och ska dit imorrn en sväng också, hade jag tänkt. Måste försöka bli klar med det där körkortet någon gång! ;)

Idag har jag även skrivit lite på min uppsats om ethics in the biological perspective. Har bara någon mening kvar, så den ska väl bli klar tills imorrn. Ska nog försöka börja lite på TOKessayn idag med, kanske. Får se lite hur jag gör...

Jag har ingen engelska denna veckan, och ingen svenska imorrn, vilket innebär sovmorgon till 12 imorrn, och till 12.25 på torsdag. Jag älskar verkligen sovmornar! När man är som jag, så man inte riktigt kommer i säng om kvällarna alltid, är sovmornar sjukt bra! Jag gillar att sova, men ogillar att lägga mig, hur det nu hänger ihop.. ;)

Snart är det den 20 november, och då är det premiär för New Moon på bio. Ska lätt se den innan den slutar gå! Med tanke på hur bra ettan var, och så menar jag! Och så längtar jag till efter IB, då jag ska läsa alla fyra böckerna! Har ju bara läst ettan och halva tvåan, men ska se till att läsa alla fyra så fort som möjligt efter IB! De står med på listan iaf, och de får nog komma först på listan, tror jag!

Nu ska jag kolla klart på Ullared, skriva klart psykologin och eventuellt börja på TOKen, annars får det bli att läsa Juloratoriet.