Du måste finnas, du måste

Det finns inte mycket tid att blogga nu för tiden när det är massa inlämningar hela tiden. Internalen gick bra, bara några små förändringar som ska göras, det borde gå ganska snabbt, tror jag. Nu är det främst extended som gäller, men jag har även biologiprov på måndag, som ska pluggas på i helgen.

Helgen som vart var jag i Västervik på Harry Potter-hajk, det var väldigt kul! =)

Idag har jag klarat halkbanan, eller risktvåan, som den ju också heter. Det var kul, och det är skönt att den också är gjord. Nu är det bara teorin som ska göras, så jag någon gång inom en snar framtid kan få den där plastbrickan a.k.a körkortet. Det skulle vara så himla skönt! Tänk vad jag kommer hänga i Öreryd sen, till exempel! Eller vad säger du Madde?! ;)

Jag ska iaf ha dubbel körlektion imorrn, och då vi inte har någon matte ska jag till körskolan då istället och plugga teorin. Ska eventuellt göra det på fredag också, eftersom vi itne har någon matte då heller, så jag börjar inte förrän 13.40. Men jag måste ju som sagt skriva/läsa böcker till extended också. Hoppas bara att mina fjärrlån kommer innan helgen, det skulle vara väldigt bra!

Jaha, snart är det Grey's! =) Missade förra veckan då jag ju såg Lejonen ta hem SM-guldet! =) Det var värt att missa första avsnittet för det, vill jag lova! Men ikväll ska jag sitta bänkad tillsammans med Meit. =)