What about now?

Jaha. Sen sist har jag fått 3 matchningar till, fick till och med en från CC igår, ringde dock idag och sa att jag inte ville vara kvar där längre, utan att de kunde ta bort mig från programmet. Jag har iaf fått två nya, och ska prata med båda imorrn, en familj på Skype och en på telefon. NY-familjen kändes helt självklar innan, men en av de nya bor en bit från DC, och de verkar också jättebra! Får se vad de säger imorrn, och sen vad den andra familjen säger på söndag. Verkar som att de vill att jag ska bestämma mig snart, så får väl göra det. Det är ganska jobbigt att veta vilken familj man passar bäst ihop med, man mailar ju trots allt bara med familjerna, och pratar någon gång på skype eller telefon, så det är mest magkänslan som gäller. Får se vad den säger imorgon.

Nu är det nåt stort på gång, ja snart ska nånting hända

Sååååååå, det har hänt en del sen sist, kan man säga!
I måndags fick jag min första match, jag blev helt överlycklig och mailade familjen direkt. De mailade tillbaka och vi bestämde att vi skulle prata i telefon idag. Jag fick se bilder på barnen och så, och fick veta lite om deras intresse och så. Idag klockan 17 skulle då mamman ringa, och vid 17.20 ringde telefonen. Innan samtalet var jag väääldigt nervös, men det släppte, och när telefonen väl ringde var jag ganska lugn. I början pratade de lite om omgivningarna och så, och sen fick jag reda på mitt schema, och om barnen och så. Det verkade väldigt bra, ska skypa på söndag, men det känns väldigt bra! :) Från familjen tar det bara 40 minuter in till Times Square, alltså kanske jag kommer spendera ett år ca 40 minuter från staden jag alltid velat bo i! :D
Nu ser jag alltså fram emot söndag då jag ska få prata med föräldrarna igen samt barnen för första gången!
Nu är det Fångarna på fortet, ett MYCKET bra program, jag gillar att de sänder nya avsnitt av det nu igen! :D Och jag gillar även att de visar Rena Rama Rolf OCH Time Out också! Helkvällar framför TV4 nu, alltså! ;)

Don't stop believing

I torsdags blev jag antagen hos SIIS, woohoo! :D Nu hoppas jag bara att jag får matchningar snart, förhoppningsvis redan på måndag, men antar att jag inte ska vara alltför optimistisk, det var jag ju hos CC, och se hur det gick! :P
Men nu ska det väl ändå gå fortare!
I fredags var jag i Ullared med Meit och Fanny, det var väldigt trevligt! :) Sen åkte vi hem hit, och då fick de varsin tavla, jag ska göra en till mig också, men har inte riktigt kommit igång. Får nog göra det ikväll! Tänkte även skriva ut mina tackkort från studenten, börjar ju bli dags nu! ;) Köpte papper i Ullared, och mamma fixade ny skrivare förra veckan då vår gamla gick sönder, så nu ska det gå bra, förhoppningsvis! Köpte även ett par jeans, lite godis, foundation, spegel, borste och några filmer och lite annat smått och gott. Köpte två Beck-filmer åt Alek samt en lampskärm åt Malin. Vi blev erbjudna att vara med i TV-serien, men tackade nej.
Igår var Gabbi här på kvällen. Fixade hennes header och lite så, och pratade om USA, det var trevligt! Kändes inte riktigt som hon vart borta i 6 månader, men det har hon ju minsann!

Jag tänker inte så

I lördags var jag och mamma barnvakt till Conrad. Han var jättesnäll hela kvällen, så det var inga som helst problem att vakta honom. Sen åkte vi hem där på natten, och sen på söndagen gick jag upp tidigt för att göra min video, och sen var det dags att åka. Intervjun gick bra, och fort, och sen åkte jag hem. På kvällen var det 4-årskalas, vilket var väldigt trevligt! :D
Förutom lite för lite sömn var helgen väldigt trevlig!
I veckan blir det Ullared och förhoppningsvis reunion som det ser ut nu! Hoppas, hoppas, hoppas! :D
Jag och Conrad, minsta kusinbarnet :)
Jag och Viktor, största kusinbarnet :)

La la la la la la la la-a

Igår var jag på speedway. Det var väldans trevligt, och Lejonen vann (såklart!). Inte så mycket folk som jag trodde det skulle bli, eftersom det var gratismatch (aka enkronasmatch) och dessutom solsken trodde jag verkligen att det skulle komma mer folk, mer än 6700 iaf!
Innan jag drog på speedway fixade jag det sista på min ansökan, trodde ju att den var klar, men icke! Det var vissa saker jag var tvungen att ändra, men nu är det gjort, och när jag kollade min mail efter jobbet stod det att min intervjuare skulle höra av sig inom kort för att boka tid för intervju, så under kvällen har jag uppdaterat min mail typ var 10e minut, och nu har jag äntligen fått mail! :) Hon frågade om vi kunde göra intervjun i helgen, så jag hoppas hon kan på söndag! :) Skulle vara väldigt bra att få det avklarat, så de kan ringa referenser och skicka iväg ansökan och så, sen kan jag bli antagen och få matchningar! :D
Nu har jag sett sista avsnittet av säsong 5, bara två säsonger kvar! :O Men idag fick jag reda på att Jossa har HIMYM, så det ska jag låna sen! :)

You don't have to worry

Nu ska ansökan vara klar, jag har iaf gjort allt som de sagt åt mig, så om det inte kommer upp nåt nytt att ändra så ska jag vara klar att boka intervju nu! :)

Igår beställde jag en almanacka från
PersonligAlmanacka. Måste ju kunna skriva upp hur/när jag ska jobba och vara ledig och sånt! Och när mina besökare kommer! ;) Jag tycker det är trevligt att man kan välja själv vad som ska vara med i kalendern, så behöver man inte få nåt onödigt tjafs.. :P

Idag påbörjade jag min 6e jobbvecka denna sommaren. När veckan är slut har jag bara 4 veckor kvar.. Om inte resan till staterna dröjer, för då ska jag nog be om att få jobba lite till, om det finns.

Gilmore Girls är väldigt bra, nackdelen är att man typ inte kan sluta kolla... :P



Jag och Jossa på Lasse! :)


Madde på vår picknick! :)


Miss you guys!

Du säger väl till om jag ska gå?

Igår var det så dags för ett besök av Madde. Det var verkligen på tiden! :) Vi började med en picknick ute vid Pärlan. Det var mysigt, och gott fika, vill jag lova! Sen åkte vi hem och gungade, innan vi kollade film, lagade mat, kollade film och kollade roliga youtube-filmer. Sen var det tyvärr dags för henne att åka hem, men vi ska träffas snart igen, för det är bestämt! ;)

Idag blir det väl en förhållandevis lugn dag, Ellan kommer hit tillsammans med Viktor, Bengt, Farmor och Anders för fika samt att Ellan ska skriva referens. Sen måste jag översätta den, sen ska jag höra av mig till Lina och fråga om jag får låna scannern igen. Sen ska jag ladda upp två nya bilder, sen hoppas jag att jag är klar så jag kan boka intervju. Känns som att jag skriver det hela tiden, men det är väl inte så konstigt... :P

Häromdagen fick jag inbjudan till Diploma Ceremony. Det ska bli kul! Då känns det äntligen att det är över! :) Och dessutom, till alla som säger att man ändå bara använder studentmössan en dag, NÄHÄ! Vi ska minsann ha den då också! ;)


"Mina fingrar säger att Hooks herrgård första gången var ett jävla segertåg"

Och oj, vad rätt han hade, Herr Winnerbäck. Jag, Jossa och Sofia kom dit efter sex, lagom till att Love Antell hade spelat klart. Satte oss i gräset, inte riktigt lika stor konkurrens om platserna längst fram som i Göteborg. Precis när Dundertåget gick av, och Melissa Horn skulle börja spela ställde vi oss, och jag hamnade återigen näst längst fram, snett framför micken. Melissa var lika bra som i Göteborg, och sen var det dags för Laleh. Sen var det äntligen dags igen. Lasse kommer in ensam med en gitarr och börjar spela. Konserten var helt underbart, och jag ångrar inte en sekund att jag köpte biljetten för att se honom igen. Gjorde absolut ingenting att jag såg honom för bara tre veckor sedan, det var lika fantastiskt ändå! En sak som var mycket märklig var att jag fick köra på fairway på en golfbana där, tro det eller ej, parkeringen var. Det kändes mycket märkligt! Fick även med mig en finfin tröja samt en fin tygkasse med mig hem! :)

Idag har jag vart lite lätt trött hela dagen. Sov ju bara 5 timmar inatt, eftersom vi inte var hemma förrän vid 10 över ett. Men efter jobbet drog jag till High Chaparral med Sofia, Hanna och Lisa, väl där mötte vi upp Emmi. Åkte rånartåget, kollade på shower, gick runt, fikade lite och så, innan det var dags att åka hem. Det var väldigt roligt, med många skratt! Jag lyckades med mitt uppdrag jag hade på hemvägen; att förarga GPS-rösten! ;) Iaf när Lisa väl fick igång den! Haha

Nähä, med tanke på hur trött jag är, borde jag kanske lägga mig snart, men däremot har jag ju börjat kolla på en film, så kanske ska kolla klart på den nu, jag får se!

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

Från kylan in i värmen

Det blir en bra vecka det här, det vet jag redan nu! :)

Idag har jag klippt mig, det blev väldans fint, må jag säga! Inte riktigt som jag brukar ha det, tur att min frisör har en så bra smak och bra idéer! :)

Imorrn tror jag att jag ska baka bröd, men vi får väl se hur det blir med det... Jag bakade kanelbullar igår, så vi hade jäst över, har dock inte bestämt om det ska bli bröd av det eller inte, kanske blir något bakverk man behöver jäst till, vi får se.

På torsdag är det så bestämt, det blir Lars Winnerbäck igen! Woohoo! Biljetterna är bokade och jag ska hämta ut dem imorrn, ser fram emot det, och vet att jag inte kommer ångra mig. Kan bli lite jobbigt att jobba på fredag, men det är det värt! :)

På fredag ska jag åka till High Chapparall och ha trevligt! Har inte vart där sen jag var liten, så det ska bli spännande! Konstigt att jag inte vart där egentligen, det är ju inte så långt bort. Blir dock inte så sent, för H skulle till teatern.

På lördag ska jag äntligen träffa Madde igen! Skulle ju träffats på midsommar, men blev ju inte riktigt så, men nu ska det äntligen bli av! :)

Som sagt, en bra vecka!

Du säger väl till om jag ska gå?

Sedärja, ny design på bloggen. Råkade ju ändra tema igår, så allt försvann, så nu är allt omgjort. Ganska nöjd är jag allt, men tror jag ska redigera headern lite. Nu ska jag bara lära mig hur man ändrar texten, så man kan få det att stå vad man vill, och hur man lägger till typ klockor och liknande. Om det är någon som vet hur man gör får den gärna tala om det för mig.

Tror det blir Winnerbäck på torsdag igen. Sjukt sugen är jag iaf! Han var ju så sjukt bra i Göteborg, och lär ju vara lika bra i Hook. Jag har fortfarande inte köpt biljetter, men är som sagt väldigt, väldigt, sugen på att åka dit.