Everybody's changing and I don't feel the same

Igår använde jag mig utav Kajsa Wargs kända devis när jag bakade; "Man tager vad man haver". Jag bytte ut ingridienser till höger och vänster, men resultaten blev oerhört bra ändå, och det är ju det som är det viktiga. Blåbärsmuffins samt småkakor med blåbär i, blev det.

Idag vart det jobb igen. Dagen gick väl hyfsat fort, men vissa stunder går väldigt långsamt. Bara tisdag-fredag kvar nu, och sen tisdag-fredag om två veckor, sen börjar skolan igen. Känns väl sådär, va?!

I lördags gjorde jag nåt jag aldrig gjort innan; flög helikopter! Det var askul, även om jag bara var uppe i 8 minuter! Flög ju tillochmed över Brittas hus! ;)

Nu är det Sim-VM som gäller, håller tummarna för Sjöström! =)

The show must go on

Diggiloo igår då. Var sjukt kul och sjukt bra! Nessun Dorma på trumpet var nog det som fick mest applåder, och så var det sjukt bra ocskå! Tomas Petterson var väldigt, välidgt kul! Alek skrattade så mycket att hon låg ner. Brolle var också väldigt, väldigt bra! Hans tolkning av The show must go on och även hans egen låt Det är hon var asbra! Men de andra artisterna gick inte av för hackor de heller. Sista medleyt var väldigt roligt, blev dock lite kaotiskt där i mitten av sista numret då Aleks lins höll på att trilla ur, men sen var det dags för dans och handklapp igen när det ordnade upp sig. Det var en väldigt trevlig kväll, tack Alek och Britta för det! =)

Idag låg jag kvar länge i sängen, bara för att jag inte orkade gå upp och göra någonting annat. Nu kollar jag på Vi på saltkråkan. =)

Jag har glidit in i Gislaved

Sen sist har jag hunnit med lite jobb, lite ledigt, lite jobb till fast på ett annat ställe, Wild Kidsläger i Västervik och lite annat smått och gott.

Idag var jag och Mamma i Ullared. Jag köpte nya glasögon, det var huvudanledningen till att vi åkte dit. Sen köpte jag även en ny mobil, en film, en kjol, en mascara, hörlurar och lite annat trevligt. Imorrn ska jag träffa Alek och Britta igen efter hurlängesomhelst. Träffas alldeles för sällan nu för tiden! Vi ska på Diggiloo i Hook, det ska bli trevligt! =)

Sen drar jag med familjen Öhrn till Mora! =) Blir där ett par dagar och sen ska jag kolla på starten av midnattsolsrallyt i Jkpg.

Så, Madde, här kom en liten uppdatering, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om.