Fotboll/Gilmore Girls/Grey's

Mycket att titta på en onsdag som denna. Fått låna Gilmore Girls-boxen av Dammis! Det tycker vi om!

Jobbat i dagarna två. Gött sen när lönen kommer, och inte farlig träningsverk. Kanske kommer imorrn, man vet aldrig..

Sverige-Brasilien. Kan kolla i ungefär 7 minuter till, sen börjar Grey's, men kan se nästan hela andra perioden. Är för övrigt inte långt till em nu. Kul! Skulle vilja åka ner och se en match. Första matchen går i Salzburg, och då skulle man kunna strosa runt i gamla stan, kolla i de fina affärerna. Äta glass. Men men, kanske någon annan gång. Ska ju trots allt till tyskland och Wien i höst. Precis när jag börjat på IB.

Förresten, eftersom jag inte skrivit på ett tag: Grattis i efterskott Alek!


/Na

Glad påsk

Skrev ett inlägg igår, men bloggen ville inte riktigt samma sak som jag, så det gick inte ladda upp, sen idag var bara halva inlägget kvar, så jag får väl helt enkelt skriva ett nytt.

Igår på dagen hände det inte så mycket, gjorde en tårta, låg i sängen med datorn i knät, och tog en liten tupplur.
På kvällen kom Britta och familjen Hullfors hit. Vi åt påskmat, kollade Sing a long, kollade hockey, spelade idolspelet och sen när familjen Hullfors hade gått hem kollade jag och Britta Bring it on, fast vi hann inte se hela, eftersom hon skulle hem.. Kvällen var trevlig! :)

Steg upp vid nio idag, för att gå på påskgudtjänsten, och efter det har jag varit hos farmor och anders och fikat lite. Sen hamnade jag här. Ska bort till mormor en sväng med systern sen också, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.

Kollar på McLeods döttrar nu. Det är bra! One tree hill och Wallander ikväll, det är också bra!

/J

I'm cold

Jag fryser. Känner bara för att krypa ner under täcket med varm oboy, men då kollar jag mig runt omkring och påminns av att jag måste städa först. Då tänker ni förstås att det bara är att börja städa, men nej. Så funkar inte jag, och det är illa!

Har gjort lite på kemin idag i alla fall. Fast en uppgift funkade inte alls. Så nu ska jag bara läsa lite på wikipedia om petroleum och om kolväten.

Historiaprovet idag gick nog helt okej! Den ena esayfrågan gick bättre än den andra, men den kändes fortfarande helt okej. Tidslinjen gick nog också bra, var bara en sak jag inte kunde på den. Källfrågorna gick nog också helt okej.

Lov imorrn. Äntligen! :) F och jag ska fira med fika! Trevligt! :)

Nähä. Om jag ska försöka städa/diska/packa lite nu då..

Grattis systern på namnsdagen! :)

/J

Snö

Hjälp, vad förvånad jag blev i morse när jag drog upp rullgardinen och det var vitt ute! Trevlig överraskning, dock! :) Fast snön är några månader för sent, men iaf! :)

Har inte hänt så mycket idag.. Läste på vägen upp, sen hade vi engelska och sen svenska.. Kom hem och sen har jag översatt 40 glosor, kollat på tv och ätit lite. Ska plugga kemi snart!

Nu är det bara 3 akoldagar kvar till lovet! Skönt! Fast imorrn är det engelskaessay och på onsdag är det historiaprov, men ändå!

Efter lovet däremot, då är det hur mycket som helst. Mycket nationella prov och annat. Men, det ska vi inte tänka på förrän efter lovet.

Nu är det snart hockey! :) Har ju med mig datorn idag så jag kan lyssna! Frölundas spelarbuss fick åka runt på småvägar på grund av snökaos. Och förresten, nu är det 30% i webshoppen, så nu ska jag nog köpa nya flipflop!

/J

Isbrytaren

Idag är det dags för isbrytaren. Först bandy, sen tacotallrik sen aktiviteter i församlingshemmet. Jag ska va på stationen Melodifestivalen. Självklart valde jag den, så man får se hela melodifestivalen på storbildsskärm utan avbrott! ;) Körigt vem man ska hålla på, dock! De flesta är bra, men inte alla.. BJÖRN är med ikväll igen! :)

Har plockat iordning lite på mitt rum nu. Fast ska nog köra storstädning på lovet. Är ju bara 4 dagar kvar i skolan till lovet nu. Gött! Ska jobba två dagar, klippa mig på torsdagen, men resten är oplanerat! Skönt!

Hockey. Kan inte ens se början av matchen eftersom jag som sagt är i församlingshemmet då. Illa, illa! Får väl be systern om liveuppdatering idag också.. Hoppas ställningen efter matchen är 2-1 i matcher till Frölundas fördel! :)

Nähä, nu ska jag göra köttfärssås.

/J

Årsmöte

Japp, idag blir det årsmöte. Innebär dock att jag inte kan kolla hockeyn. Illa, illa! Kanske kan få liveuppdateringar av systern?

Har inte haft med mig datorn upp i helgen, därför jag inte skrivit i veckan. Fattar inte riktigt varför jag inte tpg med mig den, det lilla misstaget ledde ju till att jag inte kunde lyssna på hockeyn på webradion, men, men.


Plugg i veckan iaf. Historiaprov i onsdags, hoppas det gick bra! Skrev även ett brev på psykologin, och så har jag ju såklart läst i Angela's Ashes. Inte mycket kvar nu, gött! Har däremot fått en ny bok i svenskan, Underdog. Fast det är iofs 6 veckor kvar tills den ska vara utläst, men iaf!

Matteprov imorrn! Ska kanske öva lite på det? Ja, det ska man nog!

/J


SMslutspelet

Japp, då var valet klart.

HV möter Skellefteå
Linköping möter Djurgården
MoDo
möter Timrå och
Färjestad möter Frölunda.

Kan bli spännande matcher.. Hoppas bara att de visar några av Frölundas matcher på nån kanal jag har! Ger lite mer känsla än att bara lyssna på radio, men det funkar, det med!

Nähä, tillbaka till sporten/novellen.

/J

Hur svårt kan det va?

Har lyssnat på schlagerlåtarna i SVTplay idag! bra låtar, och man lär ju få höra dem några gånger om man lyssnar på radion i veckan, nu när de får spela dem..

Har inte hänt så mycket annat idag. Vart ute och gått en sväng, kollat lite tv, läst lite i Angela's Ashes.

Igår var jag i Ullared. Det var kul! :) Köpte en tröja, en diskborste, stift, 3 filmer och lite annat.. Ska nog åka dit i sommar när första sommarlönen kommit och handla lite mer! ;)

Beställt klipptid i veckan förresten. Torsdagen på lovet. Ska man då klippa lugg? Eller ska man inte? Vet att det blir lite tjatigt med frisyren, men jag har lite lätt beslutsångest...

Just nu väntar jag på att valet ska börja. Valet till slutspelet då, förstås! Är ju direkt i sportspeglen. Själva programmet börjar 20.30, men lottningen är ju säkert inte förrän klockan 21, eftersom jag ska kolla på Wallander då.. Men, men, då får man väl missa första minutrarna av filmen.

Nu ska jag läsa svenskanovellen vi ska skriva novellanalys på imorrn.

/J

Håkan Hellström

Konsert med Håkan. Det låter väl trevligt?! Fick ett litet infall när jag läste Jacquelines blogg häromdagen. Kanske ska hänga på?

Pluggar lite nu. Skriver historia. Haha, det kan ju tolkas på 2 sätt, kom jag precis på. Skriver iaf en historiaessä om the Peace. Måste typ bli klar med den idag, för imorrn måste jag plugga psykologi.

Har haft ont i huvudet i skolan idag. Jobbigt! Blev dock bättre när jag satt i kafeterian, men när jag gick upp för alla trapporna kom den tillbaka.. :( Är borta nu, iaf. Skönt!

Beverly Hills går inte på mornarna längre.. Var sista avsnittet i fredags. :( Nu visas det någon realityserie, vet inte riktigt vad det är för någon.. Hoppas de visar någon annan bra serie när realityshowen är slut..!

Kanske Västerås på lovet? Fast systern skulle ju jobba, så det får väl bli en annan gång. Framåt augusti eller nåt. Tillräcklig framförhållning? haha.

/J

Facebook

Då har även jag fallit för denna flugan. Facebook. Blev medlem i lördags, och har minsann hittat några man känner. Har även hittat lite trevliga bilder.. ;)

Har pluggat lite idag, men jag måste plugga lite till. Skrev en lista på vad jag ska plugga/göra varje dag denna veckan. Den verkar funka än så länge, men risken är gigantisk att den spricker!

Kanske ska ta tag i pluggandet nu. Eller? Börjar bli lite hungrig nu också, ska kanske äta en bit? Dillkött blir det idag!

/J

I want to hold you but you're out of reach.

Kommentarer är roliga, fler sådana, tack! :)

Än så länge har det inte hänt så mycket idag. Vaknade vid 10 efter ca 10 timmars sovande. Skönt att få sova ut för en gångs skull! :) Låg kvar i sängen till 11 ungefär, sen upp och äta frukost och sen hamnade jag här.

Ska nog bort till farmor en sväng sen. Kanske till V en sväng också. Hoppas att jag kanske kan ut och övningsköra en sväng idag också. Är ju trots allt mindre än 11 månader kvar tills jag få ta körkort. Har inte börjat på körskola än. Det blir nog inte förrän i höst, tror jag.

Vädret förresten. Idag regnar det. Vart tog solen vägen? Det var ju fint väder i stort sett hela veckan. Igår ville jag gå utan jacka när jag kollade ut, för det såg så varmt ut. Att det inte riktigt var så varmt ute sen kvittar. Okej, jag erkänner. Jag vill faktiskt ha sommar nu. Längtar inte efter snö längre, det är för sent för det nu. :(

Frisyren. Ska snart beställa tid, tänkte jag. Men hur ska jag klippa mig? Snälla hjälp mig!

/J