Läkarbesök

Efter att ha jobbat som vanligt på morgonen var det så dags att fara iväg mot läkaren. Jag fick fylla i massa papper på en sån där skiva som man ser att de gör i amerikanska filmer och tvserier och sen fick jag vänta en halvtimme efter min tid på att få komma in. Väl inne förklarade jag det som jag skrev till er igår och hon frågade massa frågor och klämde och kände. Hon sa att det förmodligen var en inflammation, men att det även kunde vara en ledsjukdom, så hon sa att vi skulle ta blodprov. Sagt och gjort, 2,5 rör tog dem, och sen var jag klar. När jag berättade för värdmamman om detta sa hon att de ofta säger det värsta det kan vara, och tar en massa extra tester för att vara på den säkra sidan då många läkare har blivit stämda här i USA.

Sen satt jag framför datorn en sväng innan jag åkte och hämtade upp M. Sen åkte vi hem och lekte en stund och åt lite mellanmål (jordgubbar, gott, gott!) innan vi åkte iväg mot pianolektion. Dock var han väldigt trött, så blev ingen pianolektion för honom, utan vi åkte hem istället. Sen åt vi lite, och jag läste lite för honom och sen slutade jag. Då beslutade jag mig för att gå en sväng, så sagt och gjort, på med mjukisbyxor, keps och löparskor och ut och promenera! Lyssnade lite p3 dokumentär och lite Filip&Fredrik och promenaden varade i ca 45 minuter. Gick inte i något monstertempo då jag fortfarande känner av förkylningen lite, och dessutom ville jag inte fresta knät för mycket, även om det inte gjort ont idag.

Sen dusch, och nu sitter jag här och är trött. Blir nog dock lite film innan jag lägger mig, men får se om jag orkar en hel! :P

På tal om film, kollade ju Shutter Island igår, en sjukt bra film, men med ett mycket märkligt slut. Därför måste jag nu inom en snar framtid läsa boken, då några på facebook sa att man fattar slutet mer om man läser boken. Ja, jag kan iaf rekommendera filmen till er som inte sett den! (Förutom en scen som mamma skulle gilla ungefär lika mycket som jag gjorde, fullt av möss var det; usch! :P)

Boka läkarundersökning och påskhelgen

Jag vet, jag vet, det var längesen. Jag tycker jag börjar uppdatera bra, men så kommer helgen, och tiden försvinner och jag orkar inte uppdatera, och så kommer det ett nytt monsterinlägg.

Imorrn ska jag iaf till doktorn för första gången (och enda hoppas jag, det är sjukt svårt att gå till doktorn i det här landet, och dyrt också! 130 dollar får jag betala imorrn (får dock tillbaka 30 dollar från försäkringen, men ändå! 700 spänn för ett läkarbesök!)). I fredags hade jag lite ont i min vänster handled när jag "stängde" handen, samt ont i knät när jag rörde på det, helt från ingenstans kom det! I lördags hade jag fortfarande ont i knät, och natten mellan lördag och söndag vaknade jag upp och hade jätteont, det värkte verkligen i knät. När jag sedan vaknade upp i söndags gjorde även handleden väldigt ont. Natten till igår vaknade jag upp av värk mitt i natten igen, men denna gången var det handleden som gjorde ont. Skulle alltså försöka få tag i läkare igår, om man går till akuten här kostar det 500 dollar istället för 100 dollar, så det ville jag ju inte direkt göra, så jag började ringa upp doktorer som finns med på försäkrningsbolagets lista, de flesta funkade inte alls att ringa till, vissa var stängda och så, så den enda tiden jag kunde få var imorgon klockan 11:30. Handleden har vart varm och svullen och så och jag pratade med mamma som sa att det antagligen är inflammation, så hoppas att läkaren säger samma sak imorrn. Idag har jag dessutom haft ont i höger tumme, så det är lite jobbigt att ha ont i båda händerna samtidigt!

Jaha, nog om det, uppdatering om läget kommer imorrn när jag vart och hälsat på doktorn.

I fredags skulle jag ju som sagt jobba kväll, men det blev inte av då värdföräldrarna bestämde sig för att stanna hemma istället, slutade därför redan runt halv 7. På kvällen där kollade jag lite på film och så innan jag sov. I lördags började jag jobba vid 9 då vi skulle åka och kolla på bio: African cats. Filmen var helt sjukt fint filmad, och de kom verkligen nära djuren. Det var en helt okej film, men jag tror inte jag kommer vilja se den igen, det var en sån film man ser en gång. Efter det åkte jag och M till en kompis till honom vars familj också var med och kollade på filmen. Väl där målade vi påskägg och M lekte med sin kompis och jag pratade mest med mamman, som för övrigt hade vart i Sverige, och på GeKås! Vi var där en ganska lång stund och sen åkte vi hem och lekte. Jag slutade vid 5, och då kollade jag lite film, sen åkte jag till Blockbuster och köpte 2 nya filmer och så åt jag lite på In-n-Out burger. Gott, gott! Sen åkte jag hem och kollade på The Social Network, som var en av filmerna jag köpte.

I söndags när jag kom ut från mitt rum hade påskharen vart här, och jag fick en korg med godis, gott, gott! Sen vid 11 var det dags för påskbrunch med fritata, skinka, fruktsallad, bröd, lax (dock inte för mig) och lite annat smått och gott. Det var 9 vuxna och 5 barn, så det var fullt hus! Sen pratade vi och så, och barnen lekte och sen åkte alla hem. Då började jag kolla lite film på Netflix och drack min påskmust från IKEA, innan vi åkte iväg till kyrkan. Efter kyrkan åkte vi hem och åt lite rester frå brunchen plus de målade äggen och sen kollade jag på film igen. Sen var det dags att sova.

Igår var jag ledig på morgonen, men var uppe tidigt ändå och försökte få tag på en tid hos läkaren, sen tog jag det lugnt på förmiddagen och sen jobbade jag på eftermiddagen, M lekte med N efter skolan på en lekplats precis jämte skolan och sen åkte vi hem och åt middag. Sen kollade vi lite på tv innan M badade och sen nattade jag honom. Sen tog jag det lugnt till klockan 9 då jag slutade jobba, sen kollade jag på lite youtubeklipp (eller, ganksa mycket, faktiskt! :P) innan jag somnade.

Imorse började jag klockan 8, gjorde iordning Ms mellanmål och så och sen körde jag honom till skolan. Sen hem, kolla tv och prata med folk (fick reda på att alla saker jag skickade förra veckan kom fram idag, exakt en vecka tog det, och då var 3 av de dagarna ändå röda i Sverige) och sen började jag jobba igen. M lekte lite med sina kompisar och sen åkte vi till biblioteket en stund innan vi åkte hem och lekte här hemma. Sen åt vi, och sen kom värdpappan hem och tog med sig M till parken, så jag är ledig nu. Tänkte kolla lite Shutter Island nu, och se om den är så konstig som alla säger, om Netflix vill samarbeta med mig.

Bilder från helgen kommer senare, då jag inte riktigt orkat föra över bilderna från kameran än... :P

Biljettbokning och simlektion

Idag var det upp klockan 07:15 som gällde, började jobba klockan 07:30. M var redan vaken och kollade på Fireman Sam och åt äpple. Sen gav jag honom lite flingor och klädde på honom och så innan jag körde honom till skolan. Sen hem, kolla tv och prata med folk. Jag bokade även mina biljetter till Seattle. Kommer flyga klockan 7 på fredagmorgonen vilket betyder att jag måste gå upp ganska jättetidigt... Men, men, kan ju sova på planet sen, har ju 2 timmar där. Vid halv 3 hämtade jag upp M och vi åkte mot hans simlektion. Efter simlektionen, där jag för övrigt lyssnade på P3 Dokumentär idag, åkte vi hem och lekte lite innan vi åt. Sen lekte vi lite till och sen kom värdpappan hem.

Nu sitter jag och kollar Nittileaks, eller försöker iaf, reklampauserna vill inte riktigt samarbeta utan hänger sig, så jag måste uppdatera sidan och försöka hitta stället jag var på igen. Sen tror jag att jag ska ta mig ett bad, dock är badkaret lite litet, alltså grunt, om man nu kan säga det om ett badkar, men det funkar hyfsat iaf. Efter det blir det nog film, då jag inte börjar förrän klockan 3 imorrn och sen jobbar jag till klockan 9. Att det är långfredag imorrn märks inte alls i det här landet: skolorna är öppna och folk jobbar som vanligt, vilket känns lite märkligt. Det kanske blir ett litet besök på IKEA imorrn för att se om de säljer påskmust, troligtvis inte, men man kan ju alltid hoppas, och annars kan ju lite godis få följa med hem! ;)


Slänger upp en bild på mig och bron från Valeries första helg här.

Man ska inte ropa hej...

Jahaja, jag som trodde att det bara var lock för öronen och hosta kvar av sjukdomen, tji fick jag när jag imorse vaknade med jätteont i halsen. Det lättade dock rejält efter en kopp theraflu som är ungefär som te som man dricker mot influensasymptom eller ont i halsen eller så. Funkar verkar det ju göra iaf, vilket är tur!

Vaknade som vanligt klockan 7 idag, även om jag inte hade satt väckarklockan förrän klockan 07:45. Steg upp, klädde på mig och drack theraflu. Gjorde Ms mellanmål och sen satt jag och läste lite då M fortfarande sov. När han vaknade gav jag honom flingor och en banan framför tvn och klädde på honom. Sen körde jag honom till skolan och sen åkte jag hem, kollade lite tv och skrev med folk och så. Sen åkte jag och hämtade upp M, vi åkte till biblioteket för att hämta Fireman Sam samt lämna tillbaka några utav DVDerna jag lånat. Efter det åkte vi till parken där vi var själva en stund innan Carol kom med N och A. Kunde dock inte stanna så mycket längre då M hade pianolektion. Lämnade av honom och gick och satte mig på Starbucks. Då ringer värdpappan och säger att han har fått punka på sin cykel och frågar om jag och M kan hämta upp honom efter Ms pianolektion. Sagt och gjort, när jag hämtat upp M åker vi för att hämta upp värdpappan och cykeln. Sen kom vi hem och åt lite, och sen har jag kollat lite tv och lyssnat på lite musik och snart tänkte jag ta och kolla lite på film, eller kanske nån tv-serie, har inte riktigt bestämt mig.

Ja, det var min inte så innehållsrika dag.


Beavovven! :)

Jobb och avsked

Med tanke på att jag under IB hade några stycken i min omgivning som var någotlitejättebesatta av High School Musical (försökte hålla mig ifrån detta allt var jag kunde, men det var inte så lätt, vill jag lova) så kan jag en del låtar. Nu går det en reklam på tv där de börjar sjunga "Humu humu nuku nuku apua'a" och därför fortsätter jag ju såklart "maki hiki malahini who, humu humu nuku nuku apua'a, hawana waka waka waka niki pu pu pu" (och ja, stavningen var jag tvungen att kolla upp!). Detta är lite lätt irriterande, då den här låten mer än gärna sätter sig på hjärnan. Nu måste jag lyssna på lite annan musik, så den försvinner.

Igår jobbade jag morgon, körde M till skolan, och sen åkte jag hem och tog det lugnt. Sen jobbade jag eftermiddag, vi hade playdate hemma hos N och sen åkte vi hem och åt middag innan vi lekte lite och jag slutade. Sen kollade jag lite på tv och så, började kolla Bucket list, men höll på att somna, så sparade slutet.

Idag jobbade jag 8-9 och sen styrde jag bilen mot vår CCs hus för att hämta upp Valerie. Vi åkte och köpte churros på Jack in the box, sen åkte vi till Safeway och sen följde hon med mig till postkontoret för att skicka saker. Det tog som vanligt mycket, mycket längre tid än beräknat, men det gjorde inte så mycket. Sen åkte vi hem till vår CC igen och kollade på två Bing Bang Theory-avsnitt innan det var dags att säga hej då. :( Vi kommer inte träffas mer innan hon åker, men om vi inte träffas förr ska vi iaf träffas i Sverige och/eller Tyskland nästa år!

Sen åkte jag hem och fixade lite saker innan jag åkte och hämtade upp M. Han lekte lite med N och sen åkte vi till parken för att möta upp C. Vi stannade i parken en stund innan det var dags att åka hem och äta. Sen kollade vi lite på tv, och sen var det dags för mig att sluta.

Imorrn ska jag nog mest ta det lugnt under dagen, tror jag. Måste försöka få bort hostan, som förutom lock för öronen är det enda som är kvar av förra veckans sängliggande.

Kan någon vänlig själ tala om för mig varför min dator vill söka igenom min iPod och formatera min externa hårddisk varje gång jag kopplar in någon av dem, och om jag ska göra som datorn säger åt mig, eller vägra och bara låta det vara?



I brist på annat får ni en bild från Times Square i januari

Movieday och baseball

I fredags jobbade jag alltså från 3 till 10.45, M somnade dock redan vid kvart i 8, så efter det kollade jag på Vem vet mest och på Robyns konsert och lite så innan jag gick och lade mig.

I lördags vaknade jag tidigt, men låg kvar i sängen och drog mig, kollade tv och satt vid datorn och så. Vid 11,30 hämtade jag upp Valerie. Vi åt på Jack in the box (hamburgekedja) och sen åkte vi till Target där jag köpte en film (Walk the line), nagellack och lite annat smått och gott. Sen åkte vi till mig, där vi började kolla på första filmen, som blev Easy A, en helt okej film! Sen började vi kolla på nästa film innan vi åt och åkte en sväng till RiteAid där jag inhandlade halstabletter. Väl hemma gjorde vi ansiktsmask och kollade klart på filmen innan vi började kolla på den tredje filmen, Wild Child och målade naglarna. Efter den tredje filmen kollade vi ett avsnitt av Big Bang Theory, men sen var vi trötta och gick och la oss.

Imorse vaknade vi runt 8, och satte på tvn lite, vi kollade Say yes to the dress, som handlar om folk som letar brudklänningar, och sen lite Gilmore Girls innan vi åt frukost och gjorde oss iordning för att åka. Vid halv 12 åkte vi för att hämta upp en annan au pair, M, som skulle åka med oss till vårt clustermeeting. Vi gjorde dock ett litet pit-stopp på In-n-out burger innan vi for vidare mot San Jose Giants hemmaarena. Ja, jag har ju sagt att det är SF Giants jag ska se på, men det visade sig igår att det var SJ Giants, ett Minor League Baseballteam. Väl på plats inhanlade jag och Valerie kepsar innan vi gick och satte oss på våra platser. Vår CC sa att det behövdes 4 tjejer som skulle göra musical chair (hela havet stormar) på inneplan under matchen, så jag gick med på att vara frivillig, så efter 5 innings (i stekande sol, asvarmt var det!) gick vi ner mot planen där vi snällt fick vänta tills det var dags att gå in. Vi fick reda på att det var bilringar av plast (såna man har i vattnet) som användes istället för stolar, och att vi skulle sätta oss i dem när musiken tystnade. Leken gick bra, och tänka sig, jag vann! En baseball, blev det efter att fått välja mellan en baseball och en biobiljett. Jag tycker baseball är en rätt trevlig sport, och skulle kunna tänka mig att gå på en SF Giantsmatch.

Det är trots allt fortfarande den 17e april här, så grattis på er (och synd att vi inte kunde talas vid på era födelsedagar) Jossa och Madde! Hoppas ni hade en bra dag!

Ja, det var min helg det, imorrn är det jobbdags igen.


Baseball


Jag och Gigante, maskoten


Basebollen jag vann.

Feber

Ja, denna gång har jag åtminstone en bra anledning till mitt uppehåll. I måndags började jag frysa jättemycket på eftermiddagen, och huvudet började dunka. På kvällen tog jag febern och hade 103,0 F (eller 39,4C). I tisdags när jag vaknade hade jag 39,6 och sen låg den där, förutom när jag tog tabletter av typen alvedon, då den sjönk till 37. Låg iaf i sängen hela dagen, och var inte jättepigg. Dessutom dunkade huvudet. Igår morse kände jag mig lite bättre, och febern hade sjunkt. Mådde dock inte helt hundra, så M  var kvar i skolan till 5 istället för att sluta klockan 14,30. Vid 5 hämtade jag upp honom, och sen jobbade jag i en timme innan jag la mig i sängen igen och kollade tv/film. Imorse när jag vaknade var febern helt borta, men är fortfarande täppt i näsan, har lite ont i halsen och hostar lite då och då. Hoppas det mesta är borta imorrn.

Idag jobbade jag från kvart över 8, till kvart över 9, sen var jag ledig fram till klockan 15,45 när jag hämtade upp M. Sen lekte vi lite, och sen gjorde jag mat. Jag gjorde pannkakor till mig, har inte direkt vart sugen på mat denna veckan när jag vart sjuk, och inte vart så värst hungrig heller, så jag tänkte att pannkakor slinker ju alltid ner, och det gjorde de minsann! Efter det kollade M lite på tv, och jag plockade iordning i lekrummet, för imorrn kommer städarna.

Just nu kollar jag på Så som i himmelen med engelsk text, men snart ska jag plocka iordning på mitt rum av samma anledning som jag plockade iordning i lekrummet. Efter det blir det eventuellt en film till, annars blir det nog lite Vem vet mest eller kanske lite The girl who played with fire, då jag läste klart The girl with the dragon tattoo igår. Jag börjar nämligen inte förrän klockan 15,15 imorrn, så har sovmorgon, men bara fram till klockan strax innan 9, för vi vet inte från vecka till vecka vilken tid det blir städning, och jag vill ju inte direkt ligga i sängen när de kommer...

I helgen blir det att umgås med Valerie, då hon flyttar till Philadelphia nästa fredag. Det är lite surt, men kul för henne att hon hittat en familj som verkar bra! :)

För övrigt så kom mitt guldkort från Starbucks idag, med mitt namn på! ;)

Uppdatering kommer förmodligen inte förrän på söndag (även om det kan komma en imorrn också, då jag jobbar till 10,30)

Helgen

I går hämtade jag Valerie vid 09.30 och sen åkte vi och åt frukost på Denny's. Jag åt pannkakor som var helt okej, men inte så mycket mer. Efter det åkte vi till Safeway (mataffär) där jag lämnade in alla mina mynt i en maskin, 18 dollar blev det, och sen åkte vi hem hit. Vi kollade lite tv och satt vid datorn och spelade tre-i-rad. Vid 2 började jag att jobba, och vi åkte mot biblioteket där jag lånade fyra filmer och M lånade 2 filmer och 2 böcker. Efter det åkte vi till en park där vi var i ca 1,5 timmar innan vi åkte hem och åt pizza. Sedan satte vi oss i soffan och kollade Stuart Little innan det var dags för M att lägga sig. Medan jag nattade M satt Valerie lite vid min dator och sen kollade vi Marley&Me som var jättesorglig, så sorglig att jag grät på slutet. När filmen var slut körde jag hem Valerie och sen satt jag lite vid datorn innan jag somnade.

Idag vaknade jag vid 8, låg kvar i sängen till halv 9 innan jag gjorde kaffe och tvättade håret. Vid 9 var det Skype med mamma, pappa och Jossa, och vi pratade i ca en timme, även om uppkopplingen var lite sisådär vid vissa tillfällen. Efter det tog jag det lugnt en stund innan jag hämtade upp Valerie vid halv 12. Vi åkte mot Westfield Mall och väl där hann vi med både Victoria's Secret och Target innan det var dags för lunch. På Victoria's Secret hade jag ett "secret giftcard" som kunde vara värt $10, $50, $100 eller $500, hur mycket får man inte reda på förrän man betalar, och man får bara använda kortet en gång, även om man inte gör åt alla pengar. Jag handlade för 57 dollar, men mitt presentkort var värt $10, så behövde bara betala $47. Till lunch åt jag Orange Chicken från Panda Express, och eftersom portionen var gigantisk fick jag mat över som jag kan äta imorrn. Efter lunch gick vi runt lite till innan vi åkte mot Pinkberry för frozen yoghurt, det var fortfarande ingen smaksensation, jag tycker fortfarande det är okej, men inte mer. Efter det åkte vi till en park där vi satt i ca 2 timmar innan vi åkte och kollade upp om det gick nåt på bio. Det gjorde det inte, så vi bestämde oss för att äta på the Cheescake factory istället. Denna gång åt jag spaghetti och köttfärssås som var väldigt god, och eftersom även denna portion var gigantisk bad jag om att få den i en låda att ta med hem (och ja, det känns lite konstigt att göra så, men alla andra gör det här! :P) så nu har jag mat till både middag och kvällsmat imorrn! Plus efterrätt, eftersom jag inte åt upp cheescake-biten heller. Gott, gott! Sen körde jag Valerie till vår CC och sen åkte jag hem.

Förresten kan jag tala om att jag ska åka upp till Lakewood, Washington första helgen i maj, från den 5e till den 9e. Ska hälsa på Anitha och se nordvästra USA, blir antagligen även Seattle och lite så. Forks ligger ju där uppe också, men det tar ca 3 timmar att köra dit, så tror inte att jag vill åka dit, även om det skulle vart lite coolt.

I veckan är det spring break, så jobbar 8-6 måndag, tisdag och torsdag, vanlig dag onsdag och 15.15-20.30 på fredag sen är jag ledig lördag, söndag. Full vecka, alltså!

Recap

Jaha, folk tyckte visst det var på tiden med ett nytt inlägg, och det kanske det är, men då tycker jag minsann att både Fanny och Anni kan slänga in en kommentar! Och ni andra också, förresten, det blir så mycket trevligare då!

Jaha, det har hänt en del sen sist. The Cheesecake Factory med 4 tyskar, födelsedagskalas hos en tjej i Ms klass vars föräldrar kommer från Finland, IKEA, picknick och filmer med Valerie, jobb, jobb, jobb, Starbucks med Valerie, jobb och så lite jobb till. Ja, så så jättemycket kanske det inte är som hänt ändå, det mesta händer på helgerna. Fast igår gick Valerie in i rematch, vilket är lite tråkigt, hon bor därför hemma hos vår CC just nu, och kanske ska vara med mig imorrn eftermiddag/kväll när jag jobbar, vi får se vad värdföräldrarna säger. Jag hoppas hon får en familj här i närheten, i alla fall!

Annars händer det som sagt inte så mycket, vilket är bra då min plan är att spara pengar, och om man inte gör så mycket så slösar man ju heller inga pengar! :P på söndag blir det dock antagligen ett mall-besök, men jag ska försöka fönstershoppa så mycket som möjligt! Om jag inte hittar ett par mjukisbyxor, det är väldigt svårt i det här landet, vill jag lova! I alla fall att hitta såna jag vill ha, med mudd därnere!

Nu ska jag titta på Så ska det låta!


Chocolat and raspberry cheesecake


Jag och Valerie


Picknick med päroncider och gifflar från IKEA


Och så en bild på de två som så gärna ville ha ett inlägg...
Och nej, detta var faktiskt inte den värsta bilden, det finns värre... ;)

OS-planering

Idag var det så dags för Skypedate med Alek och Systeryster. Målet var att anmäla oss för chansen att "vinna" biljetter (dvs vinna att få köpa biljetter) till OS i London 2012. Dock spårade samtalet ut redan efter ca 28 sekunder, och jag har inte skrattat så mycket under 3 timmar på ett tag. Det hanns med det mesta under samtalet, ungefär som det brukar vara alltså. Efter typ 1,5 timmar tyckte Alek det var dags att börja planera biljettbeställningen, och då hon VÄGRADE tennisen (även om vi andra tre ställde oss positiva till detta) så kom storebror (eller om det kanske var storasyster) på den utmärkta idén att vi kunde ta handboll istället. Då kom nästa problem: kommer Sverige klara OS-kvalet (okej, det hoppas vi väl verkligen, men tanke på hur det gick i VM) och hur fanken ska vi veta i vilken grupp de hamnar i? Jaja, OS är ju alltid OS! Sen fick ju inte evenemangen vi ville gå på sträcka sig över för lång tidsperiod heller, eftersom vi inte vet riktigt vilka biljetter vi får, om vi ens får några. Men vi beslutade iaf oss för att skriva upp oss på 4 kvällspass med friidrott, 2 kvällar med simning, samt en dag och en kväll med handboll. Om vi får alla 32 biljetter (8 evenemang - 4 pers på varje) får vi betala ca 15.000 för biljetter, men det är ju ändå inte jättedyrt, det hade kunnat bli betydligt dyrare, vill jag lova!

Nu håller vi iaf tummarna för att vi ska få se lite sportgrenar i OS!



Om allt går vägen kommer alltså vi 4 befinna oss i London 3-9 augusti 2012 för att titta på OS! :D

Calleth you, commeth I and thats how it is

Idag när jag vaknade klockan 7 var M redan vaken, det blev alltså ingen liggaisoffanochtadetlugnt-timme denna veckan, men det funkade bra ändå! M tittade på tv när han åt frukost och sen klädde jag på honom. Värdpappan var hemma idag på förmiddagen, så han borstade Ms tänder och bar ut M till bilen, sen körde jag honom till skolan, sen kom jag hem, kollade Sveriges Värsta, Halv 8 hos mig samt lite Grey's Anatomy, då det tydligen började förra veckan igen. Har vart uppehåll en månad, men nu är det tillbaka, och ikväll är det någon form av musikalavsnitt.

Sen var det dags att åka och köpa lite solskydd, då jag tänkte att det kanske kunde behövas. Sen köpte jag min dagligen Raspberry Latte, idag dock iced, får nog börja köra på det nu, om det ska vara såhär varmt, för då är en varm latte ganska jättemycket för varmt! Hämtade upp M, sen var det dags att åka mot Sim- och tennisklubben där M har sina simlektioner. Under hans simlektion satt jag i en solstol och lyssnade på Uggla i P4, som för övrigt är ganska underhållande! Sen åkte vi hemåt, och då hade värdmamman kommit hem från sin jobbresa och Ms mormor och morfar hade kommit. De ska vara här i helgen innan de åker tillbaka upp mot Kanada. Vi åt lite middag och kollade lite Fireman Sam och sen slutade jag.

Nu kollar jag Gilmore Girls i väntan på att Grey's ska börja. Imorrn börjar jag klockan 8, sen klockan 10.30 är det skype! :D