Rumskompis

Jag har numera en rumskompis, i alla fall för några veckor! :) B har nu flyttat in hos mig eftersom hon är på praktik här uppe. Trevligt, trevligt!

Behöver inte plugga så mycket idag. Det är skönt! :) Och dessutom bara en dag kvar i skolan denna veckan. Sånt tycker vi om! Åker dock inte hem förrän på torsdag morgon, för jag ska underhålla B imorrnkväll, tänkte jag. Skulle eventuellt till E då också.

Var planer på att åka till systern och P i helgen också, men det funkade inte riktigt tillslut, så det får bli nångång sen. På jullovet eller nåt, kanske?! Annars blir det väl där, nångång.

Nu börjar en massa bra serier och så också, sånt tycker vi om! :)

Det regnar ute. Fullkomligt vräker ner och det slår trevligt mot rutan. Som B sa innan: "Det märks verkligen att det är höst". Och när det är höst är det inte långt kvar till vitern och snön. Hoppas det blir mycket snö i år! Helst ska det vara flera decimeter! :)

Nähä, nu ska jag nog ta och äta lite, börjar bli hungrig!

Ha det bra!
/J

Jag borde väl ha läst minst 100 sidor till...

Ursäkta min dåliga uppdatering i veckan, men har inte riktigt orkat.

I onsdags var det iaf filmkväll hos mig. Det var trevligt! Man kan faktiskt vara 11 stycken hos mig och kolla på film! Det blir iofs lite varmt, men det funkar! Man kan nog vara ännu fler, några till går nog in! ;)
Det var en rolig kväll, även om alla inte kunde stanna så länge. Men som F sa: "Vi skulle gjort sånt här förra året när alla slutade samtidigt och vi inte hade lika mycket i skolan".

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, inte som jag kommer på nu iaf. Mer än att jag och M bestämde att vi ska träffas nån helg snart! Det blir trevligt! :D

Igår var det KU, det var kul! Tog bilder med Hs Canon eos 450 d. Sjukt bra bilder blir det med den. Hon och jag exprimenterade även med lite ljus från olika håll, och så. Blev väldigt många kort på pärlor, men de blev väldigt fina, de flesta av dem! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska vara med A, men hon har inte hört av sig, så får se hur det blir!

Nu tror jag att jag ska plugga lite. Historiaprov på månadg. Sånt tycker vi inte om, men resten av veckan kommer nog bli asrolig! Veckan kommer bestå av: B, hockey, två lediga dagar, grattande av F och får även höra av mig till G och D eftersom de också fyller år i veckan!

Ha det bra!
/J

Helgen och dagen

I lördags var jag som sagt på hundutställning. Bea kom tvåa i sin klass. Var lite trött, så jag satte mig i tältet och sov en stund. haha. Sen körde jag till Jkpg, och där åt jag och mamma donken. Det var lika gott som vanligt! ;) Sen var det dags för fotboll, och eftersom jag var fruktanvsvärt trött sov jag en stund på vägen dit också. Gick inte så bra dock, så nästa år blir det sexan istället för femman. Sen på kvällen var jag hos farmor en sväng, åt lite där. Sen gick jag hem och kollade tv. Fast hade inte piggnat till då heller, så somnade framför tvn vid 20 över 10. Vid tolv vaknade jag av att Bea satt och kollade på mig, så då gick jag och lade mig.

Igår var det dags för fotboll igen, fast då gick det bättre. R/ås vann matchen, så det blir trean nästa år! Grattis! :D Var lite nervöst där på slutet, eller vad säger du, S?
Hann precis hem sen, innan jag skulle åka igen. När jag hade kommit upp hit gjorde jag inte så mycket. Kollade lite tv och satt vid datorn och så.

Idag vaknade jag vid 9, en hel timme innan jag hade satt väckarklockan. :P Så kollade lite tv, och läste biologin och så. I skolan hände inte så mycket. Fattade dock ingenting på historian. Folk beskrev och pratade, men jag fattade ingenting. :P

Nu har jag läst lite av historian, ska snart diska och äta, sen läsa lite historia till och sen kanske läsa lite psykologi.

Ha en bra kväll!
/J

Kladdkakekväll! :)

Idag har jag träffat systern. Inte så länge, iofs, men ändå. Vi lyssnade lite på Vinn Adams Pengar, och så borstade jag håret! :P Det var trevligt att träffas iaf! :D

Sen blev det en latte från Pressbyrån innan skolan började. En och en halv timmes svenska, började vi med. Den var lite rolig på sina ställen, haha. Sen var det lunch, sen historia, sen psykologi och till sist engelska. Igår bestämdes först att jag och A skulle äta kladdkaka, och sen blev vi några till, men eftersom F, B och A hade kemi till klockan fem, fick jag, L, A och M fördriva tiden lite. Detta gjorde vi genom att sitta på kaffebönan och fika lite. Sen gick vi till busshållsplatsen, där F, A och B mötte upp. Först tänkte inte B följa med, men till sist övertygade vi henne! Så A, A, B, F, L, M och jag hoppade på bussen, och då satt T där, så hon tog följe med oss på bussen, men sen åkte hon hem till sig. M, B och F höll knappt på att komma av bussen, eftersom föraren stängde bussdörren, det var väldigt underhållande! haha.
När alla hade kommit av bussen väntade vi några  minuter på E som kom gående. Sen gick vi till As fina lägenhet, (fast först gungade jag och F gungbräda). Efter en rundtur och lite annat började jag och M baka våra kladdkakor. Sen tog vi lite kort, dansade, skrattade en massa, lyssnade på musik, jag, F och B gungade lite gungbräda till, och så kom M. Vid kvart över 7 började vi äta kladdkakorna och sen vid 20 i 8 åkte en del av oss in till stan och lämnade av B, M, L och A vid resecentrum, och jag och F åkte vidare. Och nu sitter jag här.

Tack för en väldigt rolig kväll, A, A, B, E, F, L, M och M! :D

/J

Ben & Jerry's Chunkey Monkey

Chunkey Munkey är den godaste glassen jag har ätit tror jag bestämt! Bananglass med chokladbitar och valnötter. Aaasgod! :)

Igår vart jag som sagt hos B. Eller, först hade jag lite håltimmar och annat, och sen fick jag vänta i en och en halv timma på B, sen gick vi till Kaffebönan. Det gick jättebra! Sen efter det gick vi till McDonalds, sen gick vi runt lite innan vi tillslut med hjälp av buss och tåg tog oss till Sävsjö. Lägenheten var jättefin! :) Vi kom dit runt 9, skulle börjat kolla på film då, men kom lite annat i vägen, så vi började kolla på Music and Lyrics vid tio i tio. Sen somnade vi där nångång, och idag steg vi upp vid halv 7 och åt frukost. Fick även lite träning när jag fick springa till tåget (även om det kanske inte hade behövts..! :P). Tack för igår och imorse, B! :D

Sen kom jag upp vid halv nio, åkte med A från Nässjö. Sen gick jag, M och A till donken för frukostmackan för min del, och glass och paj för M och A. Sen hade vi en väldigt kort svenskalektion, och sen pluggade jag lite, sen lektion, sen en lektion till, sen handla glass, och sen bussen hem.

Nu ikväll har jag ätit kvällsmat, spelat flöjt i en timme, kollat tv, ätit glass, och nu kollar jag lite tv till och lyssnar på hockeyn. Tänkte plugga en massa idag, men är visst inte riktigt på det humöret. :P Ska bara läsa psykologin som är tills imorrn, annars är det ingen mer läxa tills imorrn, och det är skönt! :) Och vi har dessutom bara fått en läxa tills nästa vecka, och tror jag ska läsa den imorrn, annars gör jag väl det på söndag, eller eventuellt lördag.

Jag ber för övrigt ursäkt för eventuella skrivfel, jag orkar inte riktigt läsa igenom det här.. :P

Ha det bra!
/J

And the winner is...

Igår pluggade jag en hel del, och så orkade jag inte uppdatera bloggen. Kollade även på hockeyn, gött att den är igång, även om gårdagens match inte gick så bra.

Idag behöver jag inte plugga så mycket, skönt det! Behöver bara läsa 4 sidor till historian, och så ska jag skriva en förklaring till fem engelskaord. Sen gör jag nog lite på svenskan vi har tills på fredag också, eftersom jag inte kommer vara hemma imorrnkväll.

Imorrn ska jag först träffa systern i hela femton minuter! :P Sen ska jag följa med B till cafeet där hon eventuellt ska göra sin apu, och sedan följer jag med henne hem och sover där tills på torsdag! :D Kommer till skolan redan halv nio då, men det skulle ju även M göra, så det är lugnt! Ska iaf äta en frukostmacka då! Har inte gjort det på evigheter, känns det som.

Jag tror att höstens bästa vecka är utsedd. Det måste bli vecka 40! Går bara i skolan i tre dagar, för på torsdagen ska jag vara ledig eftersom det då är dags för hockey! :D och sen är vi lediga på fredagen också, för då är det minsann studiedag. Sånt tycker vi om! :D

Nu ska jag äta lite tacos, sen ska jag diska, och sen ska jag plugga, packa lite saker till imorrn och kolla tv, så ska dra nu!

Ha det bra!
/J

Söndag

Ja, då var ännu en helg till ända, eller, det är iofs en dag kvar, men den är ändå slut. Och nästa helg kommer bara flyga förbi, eftersom jag inte kommer hem förrän på lördag eftermiddag.

Igår gjorde jag inte så mycket. Hälsade på farmor, kollade fotboll, träffade B, hälsade på V, kollade tv och satt vid datorn.

Idag ska jag till mormor en sväng, tänkte jag, och så åker jag ju upp ikväll. Fast kanske ska åka bil idag, beror lite på vilken tid S ska åka upp. Sen hade jag ju tänkt plugga lite idag med, och så ska jag laga mat, så jag kanske ska sätta igång snart, och inte bara sitta här och inte göra någonting, även om det lockar lite mer! ;)

Nähä, om jag skulle ta och göra någonting nu kanske. (även om det innebär att jag kommer sitta här i en halvtimma först! :P)

Ha det bra!
/J


lååååååååång sovmorgon!

Idag började skolan inte förrän 14.30, eftersom svenskan var inställd, och jag bara har håltimma mellan den och matten. Därför åkte jag en sväng till a6 och köpte nya jeans. Åt även lite där ute. Sen åkte jag till skolan, kom dit vid ett och sen gjorde jag och M svenskan som är tills imorrn. Sen hade vi matte, och sen psykologi. Visade sig att vi inte har nån psykologilektion imorrn, eftersom B skulle vara ledig. Därför blir morgondagen inte så jobbig eftersom jag då får en håltimma och inte bara har lektion, på lektion på lektion.

Eftersom alla läxor tills imorrn nu är gjorda, kan jag alltså bara ta de lugnt nu ikväll, eller, jag ska ju diska och laga mat och packa och så, men behöver inte plugga, ska nog dock läsa lite Jane Eyre, om jag orkar.

Igår glömde jag förresten berätta att vi tog skolfoto. Det var lite problem med klassfotot, eftersom vi är 50 stycken. De längsta killarna fick flytta på sig fyra gånger, innan de tillslut fick sitta ner, jag behövde bara byta rad en gång, men alla kom tydligen inte med ändå, så därför ska vi ta klassfotot imorrn igen, hoppas det funkar bättre då!

Imorrn är det KU också, kul, kul! :) Ska bli kul att träffa folk igen!

Nu ska jag äta lite, hade jag tänkt!
Ha en bra kväll!
/J

90210

Tycker faktiskt att 90210 är bra, än så länge iaf! Inte riktigt som orginalet, men bra ändå! När jag satt och kollade dök ett bekant ansikte upp. Alla har pratat om att Brenda och Kelly är med, men även Nat är med! Och ja, han äger fortfarande ett kafe! ;)

Nu har jag precis ätit lite, gröt och mackor blev det, och så varm oboy. Det var gott! :) Var ett tag sen jag åt gröt, och var lite sugen på det, så gröt fick det bli.
I skolan idag har det inte hänt så mycket. Hade håltimma som vanligt.. Inte så kul, men, men. Jag, F och M hann ju iaf göra klart historian, och det var ju skönt! Men när vi var klara med den gjorde vi inte så mycket mer, fast M var duktig och gjorde psykologin också, jag hade min hemma, så jag kunde inte läsa den, därför håller jag på med det nu, lite till och från. Ska även läsa lite biologi ikväll tänkte jag, men det är ju knappast så att jag inte har tid på mig. Börjar nämligen inte förrän halv tre imorrn, eftersom vi inte har nån svenska imorrn, och därför gör det ju inte nåt om jag är uppe länge ikväll.. :)
Ska dock till a6 imorrn förmiddag och kolla på byxor hade jag tänkt. Får väl se om jag hittar några, hoppas det!

Ikväll är det förresten fotboll också! Och Idol, och top model, och filip och fredrik, men fotbollen kollar jag nog på mest, sen zappar jag över till det andra lite då och då.

Nu ska jag kolla lite mer 90210. Ha det bra!
/J

Helgen

I fredags var A hos mig. Eller, vem var hon och vart har hon gjort av A? Det blev mycket skratt, och lite alfapet. Tack för en underhållande kväll, och förresten, Den som inte hör mig saknar öron.

I lördags var det först GDDC i smlst, sen hem och laga mat, bjöd mormor på middag, sen var det fotboll i atorp och sen hem igen. B och L-E kom och spelade kort på kvällen, jag vann en omgång, den andra omgången gick det lite mindre bra, som han sa. Det var roligt! Har inte skrattat så på länge, jag och mamma skrattade så vi grät.

Igår var jag hos farmor sen hem, sen gick jag och mamma till V men han sov, så vi pratade lite med E och B, och medan vi stod där började det ösregna, så då fick vi skjuts hem, sen packade jag och sen körde jag till gvd för att ta bussen upp. Kom upp vid kvart i nio, och sen var det film och tv-tittande som gällde.

Idag steg jag upp vid tjugo över nio, F kom vid tjugo i 10, och vid kvart över elva tog vi bussen till skolan, sen efter skolan var det hem, sätta sig här och börja skriva om varför mobiltelefonen är den bästa uppfinningen på 1900-talet. Har även glidit bort lite från ämnet och hållt på med annat...

Men nu ska jag försöka skriva klart den för snart är det Kristallen.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
/J

Lagar mat

Idag blir det stuvade makaroner och bacon igen, men eftersom det är så gott kan man äta det ofta! :)

Igår var det då Mamma Mia, jag, M och F åt först mat på McDonalds, sen vid 10 i fem gick vi mot bion, var redan kö utanför när vi kom, men fick ändå tre biljetter jämte varandra! På första raden, men det gjorde ju inte så mycket.. Filmen var iaf jättebra! :) Rekomenderas STARKT! Sen åkte jag med F och hennes föräldrar hem. Tack för skjutsen! :) Sen blev det Idoltittande.

Idag var det sovmorgon, började inte förrän 09.55, och sen tre och en halv timmas håltimma. Fast förhoppningsvis kan den kortas ner, och förhoppningsvis kan jag om några veckor få sluta redan klockan 10.50 på onsdagar istället för vid 15.30. Det skulle vara asbra isf!

Nu ska jag äta, sen är det Idol, diskning, packning och lite städning på tur. Ska även klämma in en dusch där nånstans, men det ska vi nog hinna med! Man får väl prioritera (för det är ju jag så himla bra på! :P). haha.

/J

Varm oboy och rostade mackor

Sitter just nu och väntar på att min oboy ska bli färdigvärmd och att mina mackor ska bli färdigrostade. Orkar inte laga mat, så det får bli mackor och oboy.

Slutade fem idag, så var hemma vid tjugo i sex. Det är surt! Det är sjukt jobbigt att gå i skolan mellan 8-17! Men imorrn är det värre, skulle kunnat få sluta 10.50, men eftersom jag var ärlig och sa att jag kunde ha TOK på eftermiddagen, måste jag nu vara kvar i skolan till halv fyra. Jobbigt! Men imorrn blir det ju nåt att se framemot eftersom jag som sagt ska se Mamma Mia. M sa att den är jättebra (hon såg den i söndags, men ville se den igen!) och jag tror henne! Musikalen var ju sjukt bra, och jag antar att filmen inte är mycket sämre.

Har faktiskt pluggat lite idag! Läst större delen av En herrgårdssägen, eller, typ 40 sidor, men det är ju nästan hela boken. Ska försöka läsa ut den idag, fast måste läsa historian också. Men lite till ska jag nog hinna läsa, annars kan jag ju läsa ut den imorrn, har ju ca tre och en halv timma att försöka fördriva, en del av den har jag M som sällskap, men när hon och F har spanska, kan jag ju läsa lite.

Jag och A ska göra en film förresten, titlen gör så att man förstår ganska mycket av handlingen, så vi kanske ska hålla den för oss själva? ;) haha.

Nähä, nu ska jag äta.
/J

Oordning

Sitter i sängen på mitt rum med massa saker runt om kring mig. Ska snart plocka iordning, tänkte jag. Har bara inte kommit så långt än. Har iaf packat upp min låda som jag körde upp igår.

Ska plugga lite matte idag också, eventuellt. Annars gör jag det på håltimman imorrn, har ju trots allt en ganska lång innan håltimman, så jag gör nog den då. Orkar inte plugga nu. Får nog bli att lägga sig framför tvn och glo, det är ju alltid trevligt! :)

Igår kollade jag på En prinsessas dagbok 2. Den är mysig, en riktig feelgood-film!
Och på onsdag ska jag antagligen äntligen få se Mamma Mia! :) Jag, M och F ska nog se den. Det blir trevligt! :D

Nu ska jag plocka iordning lite här, tror jag bestämt.

/J