Don't stop me 'cause I'm having a good time

I måndags var jag på hockey, och vilken match!! Jag har nog aldrig vart så nervös när jag har sett hockey live. 0-1 efter första, 0-0 i andra, och i tredje, 19.32 in i 3e, rättare sagt, kommer kvitteringen. Och sen en sjukt spännande förlängning där Niklas Andersson sen avgör 19.22 in i den. Wooho, kan man lugnt säga! Och vilken ljudnivå i scandinavium, HELT sjukt! Det var väldans roligt, må jag säga! Och idag har jag lyssnat på hockey, Frölunda tar ledningen med 0-2, och sen blir det 3-2, innan Frölunda vinner med 3-4. 3-1 i matcher nu, då! Wooho! kom igen nu och ta er vidare!

Just nu har jag en liten provfrisyr för att se om mitt hår blir lockigt. Har dock ingen mousse i, men får hoppas det funkar ändå! Annars får jag väl ha vanligt, rakt hår imorrn.

Håller på att försöka få ihop mina cas-evaluations, och det går väl rätt hyfsat! Är klar med action, och nästan helt kalr med creativity, så nu är det bara en service kvar, och lite till på en annan service, och så ska jag fixa till den sista service lite! :P Och räkna ihop alla timmar och så, men det gör jag nog på fredag, tror jag! De ska ju trots allt inte vara inne förrän då! ;)

Ska försöka skriva lite till på mina evaluations nu, samt plocka iordning lite på rummet, sen ska jag sova!

Kom och dansa med mig

Idag har jag hyrt en balklänning. Gick till en brud/balklänningsbutik och provade typ tre klänningar, och hittade en jättefin! En svart är den, strapless och med ett pärlband på. På nederdelen är den lite puffad, eller vad jag ska säga. Är lite svårt att förklara, men fin är den iaf! =) Så ska bara skaffa skor, sen ska jag tillbaka i april och prova den igen, så de kan sy upp den och lite så. Skönt att ha det gjort! =)

Denna helgen är jag Beavakt, eftersom mamma och pappa är i Sthlm. Så imorrn får jag stiga upp jättetidigt, för jag ska hänga på Alek en tur till Båstad och kolla på skola där. Får se om det är nåt att ha, känns inte som det nu, men man kanske ändrar sig. Alek ska ju kolla in turism där, så vi får väl se hur det ser ut.

Det var sjukt kul idag efter svenskan när Fanny gjorde bort sig. Ojojoj, vad vi skrattade! Ska inte gå in på detaljer, men det var mycket roligt!

Nu ska jag kolla inspelningen av På spåret, innan jag ser utröstningen i Lets dance och sen ska jag nog gå och lägga mig. Eller, måste få tag på Alek först, men förhoppningsvis har hon snart spelat klart matchen!

Make a wish, take a change

Det blev så att jag pluggade psykologi igår. Började skriva ner allt vad jag behöver kunna från the biological perspective i psykologi till exams, och skrev ca 3 sidor, blev dock inte klar, men får fortsätta antingen på lektionen, eller nästa onsdag. Pluggade mellan typ halv 4 och 7, så är rätt nöjd med det, brukar inte riktigt hålla kvar koncentrationen så länge... ;)

Sen var det ju Grey's igår också, och känslorna åkte bergochdalbana, ena stunden var jag arg, sen glad, för att sedan bli arg igen. Manusförfattarna vet verkligen hur de ska skriva för att göra mig mer nyfiken på hur det ska gå.

Börjar inte skolan förrän 12.25 idag, eftersom jag inte har någon engelska. Hade ju min sista English group-oral i tisdags, och de andra har sin idag, så då är jag ledig. Trevligt sånt! Så nu kollar jag lite på damernas storslalom, och planerar snart att skriva lite historia, så jag inte har så mycket att göra på lektionen sen. Är lättare att skriva här hemma, och den ska ju vara klar i slutet av lektionen, men det är jättesvårt att hitta information om det jag ska skvriva om. Jaja, får väl försöka leta lite till, och försöka komma igång lite med skrivandet.

Here comes the sun

Igår skulle jag gå och kolla upp en balklänningsaffär som skulle läggas ner enligt affischen på Juneporten. Men, när jag och Meit kom dit, hade de redan stängt igen, så det fanns ju inget att kolla på. Fanny har dock beställt en klänning i en annan affär (tror det är samma som systern köpte sin i), så tänkte gå dit och kolla på håltimman på fredag. Men jag och Meit fick ju i alla fall en trevlig promenad i det ytterst härliga vädret, även om det var något halt på sina ställen.

Idag har jag dessutom suttit ute i solen och läst en stund, drack lite kaffe, lyssnade på lite musik och så, det var väldigt skönt, och när det inte blåste värmde solen. Även om jag är ett big fan of vintern är det ändå lite trevligt att det börjar bli vår, troligen för att vintern har varit underbart lång och snöig i år. Sen bestämde jag mig i alla fall för att gå ut och gå en runda. Tänkte gå till statsparken och eventuellt ta några kort, men när jag hade gått en bit kom jag på att kaffebryggaren var på, så vågade inte riktigt gå så långt, men en liten promenad blev det.

Nu tänkte jag plugga lite. Börja skriva lite på en psykologisammanfattning av det biologiska perspektivet som jag sedan kan använda till att plugga inför exams. Nästa vecka ska jag försöka börja med min revision på riktigt, och plugga på ett ämne varje dag, och dessutom plugga på håltimmarna i skolan (speciellt den på fredagen), så jag inte har riktigt lika mycket att plugga på hemma.
Tror mitt pluggschema kommer se ut ungefär såhär:

Måndag: Matte
Tisdag: Biologi
Onsdag: Psykologi
Torsdag: Historia
Fredag: Svenska/Engelska (eller nåt annat ämne, om det behövs mer)

Så idag ska jag ju faktiskt hålla schemat, och plugga lite psykologi.

Du kan va bra, du kan va bäst och du vet det är sant

Eftersom mitt internet "tog slut" förra veckan, var jag knappt ute på internet på hela veckan, och det kanske var tur med tanke på att det var mock-veckan. Det gick nog bättre än vad jag trodde det skulle gå, hoppas bara resultaten speglar känslan...

De senaste dagarna har Timglas spelats väldigt många gånger på min iPod. Den låten är verkligen helt underbar, och den blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den. Sjukt bra låt, helt enkelt! =)

I söndags var jag hos Gabbi och sa hej då. Känns jättekonstigt att hon just nu befinner sig i the Big Apple och i morgon åker till hennes familj. Men jag vet att du kommer ha det underbart, och vi ses i höst! =)

Jag har fortfarande inte fått någon familj. Är väl inte jättekonstigt egentligen, men jag vill verkligen få en match nu, så jag får reda på vart jag kommer spendera ett år av mitt liv. Det är iofs lite mer än 6 månader till jag åker, men ändå!

Ikväll har jag haft lite utav en Timbuktu-afton, och lyssnat på hans låtar. Väldigt bra mucik att diska till, kan jag lova! ;)

Jag har kommit fram till att musik verkligen ger minnen. Vissa låtar tar mig tillbaka till olika platser, och händelser, som låtarna påminner mig om, och som jag har hört på den platsen. En jävel på kärlek tar mig till avslutningsfesten i nian, Danzels Pump it up tar mig till julfesten i 7an, How to save a life till Gotland, Det går bra nu till Jiingi, Alla vill till himmelen men ingen vill dö till FM, och så vidare. Det är väldigt konstigt att musik kan ge så mycket minnen.

Innan, när jag kom på att jag inte hade något kaffe kvar fick jag med mig Meit ner till Netto. Jag skulle som sagt bara köpa kaffe, men Meit kom på att vi förra veckan tänkte baka muffins, så när vi ändå handlade köpte vi bakpulver, vaniljsocker, smarties och ägg, och så gick vi hem och bakade. Chokladmuffins blev det. Gjorde vanlig muffinssmet, men hade i smält choklad istället för kakao, och så hade vi i hackade smarties också, väldigt goda blev de, om jag får säga det själv! ;) Eftersom vi inte har någon ugn fick vi låna ugn hos B, så hon fick en muffins för besväret.

Snart är det redan onsdag igen, men först är det säsongens första Grey's anatomy, och därför Grey's-kväll med Meit, och ikväll får även E vara med på ett hörn, eftersom hon bor hos mig till imorrn.