Planering och flytt

På onsdag går flyttlasset. Då åker alla saker upp, själv flyttar jag inte upp förrän typ 21.. hjälp! det är verkligt, jag ska verkligen flytta... Men man kan ju hoppas på besök! :)

Annars ska jag försöka göra så lite som möjligt de sista dagarna.. på fredag ska vi laga mat, på lördag måste man hjälpa till, på söndag ska jag sooooova, sen e de bara måndag, tisdag kvar, och sen börjar jag..
går i skolan onsdag, torsdag, fredag, måndag, onsdag, torsdag sen ska jag va ledig igen! :P då åker vi äntligen till Rom! :) Ska stanna till i Österrike oxå, sen e vi i Rom i 3 (? :P) dar, sen åker vi hem igen, men vi ska iaf vara borta fredag-söndag! sen tillbaka till skolan, sen e de höstlov nån gång framåt! :P

Nähä, om man skulle ta och gå ut lite i det fina vädret, kanske..

på tal om...

ingenting satt jag på samma fik som Stefan Liv, Johan Davidsson och några till satt från samma lag igår..!


idag har jag inte gjort så mycket.. plockat in kläderna jag ska behålla från garderobsstädningen.. lagat mat, kollat tv, suttit vid datorn, gjort kaffe latte, jobbat på en överraskning (går ganska bra :P), valt ut bilder jag ska skriva ut och lite sånt..




GÅRDAGENS INLÄGG SOM FÖRSVANN!!!!

Idag smäller det!

Japp, idag ska jag spela önska mig lycka till!!!!! Är inte nervös än, men det kommer väl!


skrev ett blogg inlägg igår, men det försvann.. :(

bara för att göra er HV-fan som läser detta avundsjuka; I torsdags satt jag på samma fik som Stefan Liv, Johan Davidsson och några HV-spelare.. haha.

-Han ser ut som någon annan.
-Ja, är det inte Johan Davidsson?
-Jo, det måste det ha varit!

och när Stefan Liv några minuter senare kom, var det inga tvivel...