Yoga

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Eller, en del iaf. Nuförtiden bor tillexempel Stbernhardsvalpen Bea hos oss! :) Jättesöt är hon! :) Hon kom i lördags då hon var exakt nio veckor.

I lördags var jag även på bröllop. Skulle bara vara med och ropa ut dem tillsammans med kören (som var inbjuden och skulle sjunga för brudparet), men sedan blev även vi som inte sjunger i kören inbjudna. Fick ostkaka och bröllopstårta. Jättegott, båda sakerna! :) Trevligt var det! :)

Igår hände inte så jättemycket på dagen, men sen på kvällen kom G och A och kollade fotoll. Emfinal! (J och P åkte från Barcelona en halvtimma innan matchstart. Nej, nej, inte skadeglad alls! ;)) Spanien vann ju tillslut! :)
A åkte hem vid elva, för att hon skulle jobba idag, men G däremot stannade kvar till halv ett. Mycket skratt, som vanligt!

Idag har det väl inte hänt så mycket heller. Steg upp vid halv elva, åt lite frukost, sen var det middag när brodern kom hem, och sen gjorde jag inte så mycket under eftermiddagen. Hängde med mamma till Gvd, körde faktiskt, och det gick alldeles utmärkt! :)
Prövade på lite yoga innan också, och shit vad trött jag blev! Helt sjukt! Innan jag började var jag hur pigg som helst, och sen blev jag bara tröttare och tröttare, när jag var klar var det inte långt ifrån att jag somnade, men nu när jag ätit lite russin och druckit kaffe är jag pigg igen!

Annars har det inte hänt så mycket. Känns lite jobbigt att veta att jag börjar jobba nästa vecka, men, men. Gött sen när lönen kommer! ;)

/J

Lärare

Det är ju trevligt när man kan lära sin bror nåt om datorer och hjälpa honom, istället för att det alltid ska vara tvärtom! ;) Har även tipsat honom om diverse uppdateringar. Jag är bäst på att lära ut | eller hur M? haha.

Kollar på Det andra landslaget nu. Det handlar om de som följde landslaget in på en av matcherna i Innsbruck. Skulle kunna tänka mig att göra det också, faktiskt! ;)

Idag har jag lagat mat (Korv Stroganoff och ris blev det tillslut). Sen läste jag ut Imorgon när kriget kom och kollade lite på tv. Efter det ringde V och ville att jag skulle hälsa på. Fast han sa inte så mycket i telefonen. Så jag åkte up dit, och var där en stund. Han körde traktor och läste bok och fikade lite och sen lekte vi med traktorn lite till.

Skulle till bilblioteket sen och låna bok, men det var stängt, så jag får vänta med att gå dit tills nästa onsdag. Får väl läsa ut Lilla huset i stora skogen så länge. Den är iofs också bra! :)

/J

Dagen idag.

Idag har det inte hänt så värst mycket. Steg upp vid halv tolv, hjälpte mamma lite, åt middag, och sen gick jag och la mig i soffan med tvn, datorn och Imorgon när kriget kom som sällskap. Sprang ner och hjälpte mamma med olika saker under eftermiddagen, men kände mig allmänt sjuk. Hostade och hade ont i huvudet och så. Jobbigt! Har därför inte gjort så mycket idag.

Igår var jag hos farmor en sväng. Efter en stund ringde mamma och sa att V hade ringt hem och vill att jag skulle komma. Han hade tydligen skrikit "Na" högt i telefonen och E sa att han hade tjatat om att jag skulle komma dit ända sedan han vaknade, så då åkte jag upp till honom en sväng. Lekte lite i sandlådan, och sen sparkade vi lite fotboll. Efter det åkte jag upp och kollade på fotboll. Kollade första halvlek, och sen åkte jag hem, kollade Allsång och senare Morden i Midsomer. Pratade ganska mycket med M också, och hon har hållt mig sällskap lite i eftermiddag också! :)

Vad ska jag laga för middag tills imorrn? Förslag, någon?

/J

Brevvän

Fick ett brev från USA idag! :) Trevligt, trevligt! Anmälde att jag ville ha en brevvän på Jiingi, så jag antar att det är därifrån, men jag är inte riktigt säker.. :P Ska skriva ett svar till henne idag iaf!

Idag har det inte heller hänt så mycket. Steg upp vid fem i tolv, värmde maten som jag gjorde igår (chili con carne), sen har jag ätit, och nu satte jag mig här. Tror jag ska gå bort till farmor en sväng nu i eftermiddag. Och kanske hälsa på V en sväng. Sen ikväll är det ju Allsång och efter det Morden i Midsomer. Vill till allsången ikväll! Håkan är ju där! Funderar på att åka på honom och Magnus Uggla när de är i Ljungby. Ska bara få någon att följa med mig! ;)

Nähä. Nu ska jag skriva brev! :)

/J

Dygnsvändare

Om det fanns ett mästerskap i dygnsvänderi skulle jag antagligen platsa där. Det är dock lättare att stanna uppe länge på natten, än att göra tvärtom och gå upp tidigt på morgonen. Igår gick jag dock och la mig ganska tidigt för min del. Klockan 1. SKulle antagligen lägga mig tidigare, men sen började det åska, så då stannade jag uppe lite till. Och för att vara säker på att det hade slutat åska började jag läsa lite, och sen är det ganska svårt att sluta. haha. Steg dock inte upp förrän fem i tolv idag. Gött att få sova ut! haha.

Har inte hänt så mycket idag, annars. Hjälpt mamma att lägga lakan, kollat tv, suttit vid datorn, läst Imorgon när kriget kom och Mats Ollsons krönika från igår. Oftast höjdpunkten i sportexpressen. Finns inte så mycket att göra när vädret är som det är. Ösregnar nästan hela tiden. Menmen, det är ju mammas första semestervecka, och då brukar det ju se ut såhär. haha.

J och P är förövrigt framme i Paris nu. Allt gick bra efter missödena igår, eller, vi har inte hört nåt annat i alla fall. Och nejnej, jag är inte alls avundsjuk. Tur att jag ska få en tröja iaf! haha.

/J

Kedjesms

Hur många kedjesms kan man få inom loppet av 24 timmar? Det roliga är att det inte verkar vara någon mer som skickar vidare dem, eftersom jag bara fått ett ex av varje. Vissa kedjesms är dock roliga, sådana som man bara måste skicka vidare, men just nu kvittar det hur jäkla roliga de är, eftersom jag verkar ha glömt att beställa sms till alla, en gång och därför bara har 3 kronor kvar på mobilen...

Nu har J och P kommit iväg, var lite problem i början, men man kan ju hoppas att resten av resan blir problemfri. Det var kul att ha dem här iaf! :) Spelade xbox med P igår. Jag vann ju en match i alla fall. Kanske berodde på antal stjärnor lagen hade? haha.

Var även och kollade på väääldigt söta valpar igår. Sankt Bernard var de. 8 veckor. Så fruktansvärt söta! :)

Sen var vi och hälsade på V också. Han är också söt! :) Han hade fått en ny traktor som han körde runt med. Och så skulle han dricka vatten, och så körde han tåg, och läste böcker, och rev ned ett torn av klossar som P hade byggt. Hade fullt upp, alltså! Men sen blev han trött och tyckte att vi skulle gå hem.

Midsommar, förresten. Det var trevligt! :) Kvällen blev väldigt trevlig! Mycket skratt och så! Bra film också. Och god mat! Trevlig kväll, alltså. Hoppas ni som inte var med också hade det kul!

Fick för övrigt ett trevligt svar på ett kedjesms nu! :)

/J

Fotboll

Igårkväll var G här. Kollade fotboll, även om jag kanske inte var så inne i den.. planerade ju midsommar för fullt! Kollade även lite på knappnytt. Asroligt!

Idag har jag varit duktig och strukit typ hela dan, eller, 3 timmar iaf! Sen har jag även varit på biblioteket en sväng. Lånade två böcker, Imorgon när kriget kom och Det lilla huset i stora skogen. Har läst båda serierna innan, men båda två är så jäkla bra att man kan läsa dem typ hur många gånger som helst! :) Är lite skillnad på handligen, kan an säga! Planerar att läsa båda serierna i sommar, eftersom man inte lär hinna läsa så mycket mer än skolböcker det närmsta året.

Fotboll ikväll igen! Fast idag kommer jag vara inne i den, och inte sitta framför datorn. Spännande match, men jag tror bestämt att Sverige går vidare från gruppen.

Nu är midsommar planerad! Nästan helt iaf. Bjudit folk, och en del av dem har svarat att de kommer. Det blir säkert jättebra, det där! :)

Nähä, nu ska jag kolla försnacket, och om en stund kommer G.

/J

Dagen.

Steg upp vid halv tolv idag. Gött med sovmorgon! :)

Sen blev det fiskbullar med hummersås till middag. Aasgott! Sen bar det av till farmor, hjälpte henne att baka bullar. Kardemummabullar, gott! Sen gick jag, J och P till familjen N! Det var trevligt! :) Lekte lite med kusinbarnet och sen gick vi hem. Hamnade här framför tvn och datorn.
Ikväll blir det först Gossip Girl, och sen blir det fotboll med G. Ska ladda lite inför imorrn, då vi ska kolla tillsammans igen! ;) Känner mig mer intresserad av morgondagens match än dagens, även om Italien-Frankrike kan bli en riktig höjdarmatch!

Nähä, nu ska jag nog äta lite och sen plocka iordning på mitt rum!

/J

Alla vi barn i Bullerbyn

Alla vi barn i Bullerbyn visas nu. Kerstin är så söt! Alla Astrids böcker och filmer är bra! Eller, de jag sett iaf! Har ju inte sett Mio min Mio, till exempel. Men vi tycker om Astrid! Vill ha alla filmerna, men det är ju ganska många, om man säger så...

Nu ska Lisa och Anna gå och handla. Det är nu de glömmer typ hälften av varorna. Roligt! :)
En bit falukorv av den bästa du har, bästa du har...

Har vart på introduktion till jobbet idag. Sa typ när alla skulle jobba, vad vi får och inte får göra och lite så. Efteråt pratade J lite om Hultsfred. Verkade som om det hade vart askul! :)

Ikväll är det Bambu med ledarna! Trevligt, trevligt! :)
Och sen kommer J och P hem, och ska vara här i nästan en vecka innan de drar ut i Europa. Vill också! Kanske kan plocka ur all packning ur systerns ryggsäck och hoppa ner i den själv? ;) haha.

/J


You're simply the best...

Sorry att det var så längesen jag uppdaterade, men har haft lite annat för mig.

Först var det studenten, sen Västerås, sen sista veckan i skolan (då jag inte hade datoen med mig upp), sen skolavslutning, sen var F här, och igår var vi på Liseberg. :) Allt var roligt, måste jag säga! :D

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade vid halv ett, steg upp och åt frukost, sen gick jag bort till farmor. Gjort så att jag kan kolla på tv på mitt rum nu också! Gött! Kollar på Mona Lisas leende och En prinsessas dagbok 2 nu. Samtidigt, även om En prisessas dagnok 2 bara visas när det är reklam på trean.

Nähä, kommer inte på något mer att skriva nu, men skriver nån annan gång...

/J

Vågorna gungar mig...

vill till havet nu! Och bara ligga och flyta runt.  Men får väl vänta ett tag tills dess, antar jag!

Idag är det onsdag. Och vad är onsdag för en dag? DISKoDAG! mohaha, där fick jag allt till det! Men vart kommer det ifrån? Tror att den som kommer svara snabbast är J! ;)
Fast jag har inte diskat än, men det är på väg!

Har handlat idag. Köpte schampo som luktar smultron. Har inte provat det än, men hoppas att håret luktar lika gott efteråt som schampot gör! Köpte även jordgubbar. Åå, vad gott det är! Ska nog äta jordgubbar med mjölk till frukost imorrn, tror jag bestämt! Yummie!

Imorrn är det student i Gvd. Ska till S efteråt! Det är ändå bara två år tills jag tar studenten. Det är sjukt! Känns som om det bara var nåt år sedan jag gick i typ 3an eller 4an!

Det är för övrigt väldigt kul när ett personligt medelande på MSN kan skapa så många konversationer! ;)
Fyller ju trots allt 6344 dagar idag, haha!

Nähä, nu ska jag äta och sedan diska!

/J

McFlurry med Ahlgrens bilar

Den glassen var faktiskt god! Den gröna såsen smakade verkligen Ahlgrens bilar! Prövade den idag när jag, M, T och F var på McDonalds och åt glass. Eller, aa, F åt isglass istället.

Har flyttat min blogg nu. Det var ju öerhört svårt, eller inte! :P

Kemin idag gick nog bra, tror jag! Kändes så, även om inte allt var rätt, så vet jag att jag har rätt på en del iaf!
Skoldagen idag har annars vart ganska soft. På engelskan lämnade vi in böcker och började kolla på To Kill A Mockingbird, på matten kollade vi på Will Hunting, och sen på svenskan kollade vi på Taryff (stavning?). Will Hunting är den bästa av de tre filmerna! Även o de andra två också var helt okej. Kollade alltså på film på 3 av 5 lektioner... Känns lite som innan sommarlovet förra året, då vi kollade på lika mycket film, ganska exakt!

Kollade på Sunes Sommar igår. Det kvittar verkligenhur många gånger man ser den, den är lika bra varje gång! :)

-Exotish, säger de. Det betyder bra på tyska.
- Åå, lakritsbåtar. Får man ta? -Nej för helvete! - Tack!

Sen finns det ju massa andra guldrepliker..

Nähä, nu ska jag skriva CASevaluation hade jag tänkt! Ska göra min psykologi också!

/J

I väntan på kaffe

Just nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart samtidigt som jag kollar på TV. Ska börja plugga snart, tänkte jag! Ska plugga kemi, engelska och svenska tills imorrn, och det ska jag väl förhoppningsvis hinna med.

I veckan händer nog inte så mycket tror jag.. Inte i början iaf! Är ju en del plugg, men det ska vi väl hinna med! Funderar på att stanna kvar och göra F sällskap imorrn! Om hon vill det, förståss! ;)

I slutet av veckan händer desto mer! Student på torsdag, måste fixa en del saker till dess. Först är det utsläpp, och sen själva studentfesten. Sen ska jag packa där på kvällen när vi kommit hem nån gång, för på fredag morgon drar vi till Västerås för att hälsa på J och P. :) Och jag ska köra, och ja, J, vi kommer komma fram innan söndag!

Igår steg jag upp vid kvart i elva efter ca elva timmars sömn. Skönt att få sova ut! Sen var jag borta hos A och bjöd honom på middag. Gick hem, solade lite, åt middag, pratade, solade lite till, läste, kollade lite fotboll, kollade lite handboll, åt kvällsmat, och sen hälsade jag på V. Träffade även H och L eftersom de var och hälsade på. Helt sjukt att det är ett år sedan jag var hos dem på Gotland! Tiden går fort när man har roligt!

Nähä, nu är mitt kaffe klart, och mjölken som ska vara i kaffet också, för den delen!

/J