And now, the end is near

Idag har jag inte gjort så många knop.. Var ute och körde en sväng innan, har lagat lite mat och så, annars har jag mest gjort datorn sällskap. Ska nog läsa lite historiaböcker snart, dock, så jag kommer någonstans med min internal. Ska nog även läsa igenom min psykologiinternal och se om jag har glömt något. Men får väl se hur det blir med det. Finnkampen lockar ganska mycket, och det gör även Sagan om de två tornen som går ikväll. Multitasking är ju iofs min grej, så kanske kan göra båda samtidigt! ;)

Imorrn ska jag och Alek evntuellt ha datordejt. Jag är ju kanske inte den mest tekniska människan, men jag är nog lite mer teknisk än henne! ;)

Ena stunden vill jag att tiden ska gå fort, så att slutproven ska ta slut, och studenten äntligen ska komma. Andra stunden vill jag att tiden ska gå långsamt, så jag inte behöver fundera på vad som ska hända sen. USA? Resa? Jobba? Och efter det då? Jag ska inte plugga vidare på direkten, men nån gång måste jag ju det. Kan inte alla svaren bara komma som ett brev på posten? Helst så snart som möjligt, tack!

Här är allt vackert, här blir allting bra

Idag började dagen med sovmorgon, vilket alltid är trevligt. Höll mitt speaker's corner tal på engelskan och lämnade in min anekdot. Vill ha tillbaka den nu, är nöjd med den (i alla fall än så länge, det kanske ändrar sig när jag får tillbaka den.. ;))
Sen vart det håltimme, matte, biologi och historia. Sen åkte jag hem.

Väl hemma har jag städat, då det är  min städvecka denna veckan, kollat lite tv samt lyssnat på musik och lagat mat. Stuvade makaroner och falukorv stod på menyn idag. Nu ska jag stifta ännu närmre bekantskap med the Cuban missile crises genom att läsa i Philip Bell's Världen efter 1945. Väldigt bra källa, eller, jag tror det iaf! Har hittat mycket saker som jag tycker är bra än så länge, men det kanske också hinner ändra sig.

Imorrn är det dags för KU! :D Så då får man träffa lite folk man inte sett på ett tag, och sånt är ju alltid trevligt! Ska försöka plugga i helgen med, biologi och historia får det nog bli. Och så ska jag försöka att läsa allt i engelskaboken, vore skönt att slippa det på måndag.

Nähä, om man skulle diska undan disken, sätta på kaffet och sen läsa lite historia då. Ska förresten måla naglarna så att de kan torka under tiden jag pluggar, svart nagellack får det nog bli idag.

You are

När jag skulle publicera loggades jag ut. Därför orkar jag inte skriva om allt och ni får ni inte läsa nåt långt inlägg.

Nu ska jag plugga.

Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard.

Första skolveckan av sista året är avklarad. Schemat kunde vart bättre, men veckan har ändå gått hyfsat fort. Det var ganska kul att ha hela skolan för oss själva de första dagarna. Det var så tomt och tyst, alla datorer i biblioteket var lediga, ingen kö i matsalen, man kunde sitta vart man ville och det var tyst överallt. Men det funkar nu på måndag när alla har vanliga lektioner också. Pre:arna kom i torsdags, och i fredags fick de sitt första dagsuppdrag; att göra en flagga. Båda flaggorna var väldigt fina, måste jag säga!

Jag har kollat på fem (eller blir det sex?) filmer med Meit och Kelly under veckan, man får ju passa på nu innan alla deadlines och läxor och prov och allt kommer. Fast ska nog ta tag i saker och ting nu i veckan, så att det inte blir stressigt senare, men det brukar ju gå sådär... Brukar bli rätt körigt de sista/den sista dagen, men får väl försöka förbättra mig.

Idag är det söndag och födeledagskalas för VIktor. Känns som det var igår jg träffade honom första gången då han bara var en vecka, och nu är han redan tre år.

På tisdag är det ekobussen som gäller hela dagen, hoppas att vädret blir bra, bättre än förra gången då det var rätt kallt. Hoppas att det inte känns som att dagen aldrig ska ta slut heller, brukar ju kunna vara den känslan ibland, men får väl hoppas på det bästa.

Nu ska jag dricka kaffe.

Du efter plugget, det fixar sig alltid. Du efter plugget, det löser sig nog

I fredags var jag uppe med lite saker i det nya rummet, men det ska upp en madrass samt ett bord att ha min dvd&tv på inom kort också. Sen var vi och hälsade på familjen H. Igår var jag på marknad i Bryd, och sen lagade jag lite mat eftersom vi åt kräftor på kvällen. Gott, gott! =)

9/10 är 97 %, det är ju sen gammalt...

Idag har jag vart hos farmor en sväng, ska även besöka mormor idag samt plocka iordning lite grejer som ska med upp till Jkpg, eftersom skolan börjar redan imorrn. Tiden går alldeles för fort, men nu när det är sista året kommer väl tiden antagligen stå stilla...Och sen måste man bestämma vad man ska göra efter skolan också... Man ska in i cirkeln och vandra.

Men ett litet tag är det ju  kvar tills dess iaf! På grund av vårt nya schema måste jag hitta en ny service. Kommer inte komma hem förrän 19.15 på fredagar, och då kan jag ju inte hjälpa till på KU längre... Men ska försöka hitta nåt uppe i Jkpg när jag vet lite mer hur schemat blir, typ vilka av engelskalektionerna jag ska ha och så.

Denna veckan får jag klara mig utan internet, eftersom mitt gick sönder innan skolan slutade, men förhoppningsvis får jag snart ett nytt, kan ju vara ganska bra att ha, speciellt när man ska skicka in arbeten och sånt.

Om man skulle ta och plocka iordning lite saker nu då?!

London calling

Londonresan i korthet:

Torsdagen: Vi lämnade hemmet och for mot Säve. Jag flög för första gången i mitt liv (gillade starten, det andra var inte så speciellt, kändes som att åka tåg, ungefär) och vi landade i London. Tog tåg/tunnelbana till hotellet, som vi hittade efter mycket omkringvandrande. Under tiden vi gick fel hittade vi dock ett lite roligt restaurangnamn; Kalle På Spången, mitt inne i statsdelen Paddington. Efter vi hittt till hotellet tog vi oss in mot stan och ett Starbucks (jag drack 2 kaffe om dagen förutom på torsdagen då jag bara drack en...). På kvällen gick vi runt lite vid Picadilly, samt gick lite på Oxford Street. Sen åt vi på en restaurang medan regnet öste ner ute, eftersom jag bara hade flipflop på mig halkade jag runt på gatorna och höll på att trilla flera gånger, men lyckades som tur väl var hålla mig på benen.

Fredagen: Vi började dagen med Madame Tussauds, där jag bland andra träffade Robbie och Becks! Det var väldigt roligt, måste jag säga! Sen köpte vi biljetter till en turistbuss, en av slaget hop on-hop off, så man kunde åka lite som man ville och hoppa av vid de platserna man ville se. I priset ingick även en båtresa på Themsen som vi åkte den dagen. Vi var även inne i det gigantiska leksaksvaruhuset Hamleys, det var väldigt kul att gå runt där inne, vill jag lova! Jag var även inne i Ferrariaffären samt en Disneyaffär. Alla tre var väldigt trevliga, även om de skillde sig lite i prisklasserna! ;) På fredagen var vi även på en av Londons bästa gator. Jag vet tyvärr inte vad den heter, men den ligger mitt emot Towern. Anledning till att den är Londons bästa gata? Starbucks, Subway och Ben&Jerry's ligger precis jämte varandra, i samma byggnad! Innan vi åkte tillbaka till hotellet besökte vi Harrods där Systern köpte en klocka.

Lördagen: Dagen började med sol, och vi började med turistbussen. Jag ville gå en guidad tur där man bland annat fick se vaktavlösningen, men vi missade starten av den med typ 5 minuter, så vi åkte lite till på bussen istället som denna gången tog oss till Notting Hill Gate där vi skulle besöka marknaden på Portobello Road (den som omnämns i filmen Notting Hill). Jag och Systern hittade en väldigt passande bokaffär för oss; Books for Cooks, vi hade kunnat spendera en stund där inne, men vi hade lite bråttom och ville besöka bokaffären The Travel Bookshop, någon som känner igen namnet? Det är på den platsen Julia Roberts uttalade de berömda orden; "I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her". Den såg inte riktigt likadan ut som den gjorde i filmen, men nästan. Efter marknaden tog vi tunnelbanan till Picadilly där vi åt och sedan gick mot Buckingham Palace, sen gick vi till Westminister Abbey. Sen kollade Systern på bio och jag, Mamma och Pappa åkte tillbaka till hotellet.

Söndagen: Sista dagen i London och vi började men att åka till Covent Garden där det var marknad även där. I Covent Garden fanns även en
http://www.davidandgoliathtees.com/. Jag köpte dock inget, men Systern köpte ett linne. Efter vi hade vart där åkte vi tunnelbana igen innan vi gick till Westminister Abbey för mässa. Efter det åt vi väldigt god mat på en pub innan vi åkte till Hyde Park och gick en stund där innan vi gick tillbaka till hotellet.

Måndagen: Jag råkade väcka alla kvart i 2 istället för kvart i 3, då jag hade min mobil på Sverigetid fortfarande... Kanske inte så bra, men vi försov ju oss inte i alla fall. Vid 10 över 3 tog vi en taxi till tågstationen, innan vi tog tåget till Stanstead. Efter lite långa köer på flygplatsen kom vi till flyget och jag orkade knappt hålla mig vaken till starten. Sov hela vägen och när vi hade fått våra väskor var det bara att åka hem. Sov ganska mycket i bilen också, var helt sjukt trött.

Igår var jag på Speedway, det var sjukt kul, speciellt efter matchen när jag skrattade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det var en väldigt trevlig kväll, men blev dock lite sent eftersom jag skulle upp och jobba idag. Idag ska jag lägga mig lite tidigare, hade jag tänkt! ;)

Sådär, det där var Londonresan i korthet (även om det inte blev så himla kort...) Jag reserverar mig för eventuella stavfel, då jag inte orkar läsa igenom inlägget igen... ;P

Det är flickorna från Småland

Det känns helt sjukt att jag imorgon kommer flyga för första gången i hela mitt liv, och dessutom befinna mig i London. Jag har inte riktigt fattat det än, och lär inte göra det heller. Inte ens när jag är där, skulle jag tro. Det brukar vara så! Dagarna kommer även att flyga iväg, men det lär ju vara sjukt kul! =) Hoppas det iaf, så det kan bli fler besök någon annan gång.

Nu är förhoppningsvis allt packat, kameran är laddad, telefonen ska laddas inatt, iPoden har tillräckligt med batteri, kläderna är nerpackade (tror inte jag glömt nåt iaf), och handbagaget är förhoppningsvis klart. Blir inte så mycket i handbagage, men det behövs ju inte heller; vi har ju resväskor med oss. 2 stycken, ifall vi hittar någonting där. Jag hoppas på en snygg tygkasse med långa handtag samt en ganska stor, snygg handväska med dragkedja så man kan stänga den.

Vi åker hemifrån vid halv 7 imorrn, kanske är dags att sova snart? Fast man kan ju iofs sova i bilen på väg till flygplatsen! ;)

Ha det bra här hemma! =)

På Piccadily Circus

Det har ju inte hänt så väldans mycket på dagarna, eftersom jag har jobbat, och på kvällarna har det inte hänt så mycket.. Läst lite, kollat tv, suttit vid datorn och lite så. Men nu är jag ledig i några dagar, så idag blev det att följa med till Borås för att flytta systern. Jobbigt att hon ska bo så högt upp, det blir ju lätt några trappor då...

Idag var även dagen då jag tog tag i min garderob, och oj, vad det var på tiden! Nu hänger alla kläder på galgar istället för att ligga uppe på en byrå, en klar förbättring, alltså! Det är mycket lättare att se kläderna nu, och jag hittade till och med några som jag hade glömt bort att jag hade. Sånt är ju alltid trevligt!

Nu blir det snart en kvällskopp kaffe, det är ju alltid gott! Ska nog plocka iordning det sista efter garderobsrensningen sen också, så det inte ser ut som ett bombnedslag... Imorrn ska jag iaf packa, drar ju till London på torsdag, helt sjukt är det! Känns verkligen inte som om vi ska åka någonstans, men det ska vi ju minsann!