Sagan om ringen

Häromdagen så skrev jag i min blogg att jag ville kolla på Sagan om ringen. Och guess what, tv3 visar sagan om ringen-häskarringen imorrn! :D Tror ni de från tv3 läser min blogg?  :P Isf vill jag se pearl harbor inom kort! Bara så ni vet! ;)

Visade sig att biologin inte ska vara klart förrän nästa fredag! Blev klar igår, men jag ska läsa igenom det några gånger till innan jag skickar den.

Harry Potter. Har läst typ ett kapitel. Den är bra! :)

Imorrn är det Boda Borg som gäller! Det laget jag e i kommer lätt vinna! ;)

Ha det bra!

Human impact - Global warming

Biologiarbete ska vara klart tills imorrn. Hoppas det blir bra!

Lysnnar på hockey nu! Det har gått bra de senaste matcherna, och idag går det också bra! 0-5 när andra perioden är färdigspelad! :)
Gick bra för landslaget igår också! Fick för mig att matchen började 9, så jag missade ju såklart första halvlek.. men jag såg ju andra iallafall! Missade ju då Grey's anatomy, men det är det repris på på söndag, så då ska jag kolla på det då istället!

Imorrn e de skola igen. Slutar 12.50! Rätt skönt! Fast de e skönt de veckorna som man har sovmorgon också..

Nä, nu ska jag återgå till biologiarbetet..

Ha det bra!

Glömde en sak

Jag glömde ju säga att mamma har köpt Harry Potter till mig idag! Så imorrn ska jag börja läsa den! :D Kanske blir en del läsande i helgen, eller, man kan ju alltid hoppas!

Ska diska snart, måste göra det ikväll, eftersom jag åker imorrn. Ska plocka iordning mina grejer också, de som ska med hem. Är nog inte så mycket denna veckan. Hoppas inte det, för förra veckan var väskan fruktansvärt tung!

Nu har jag äntligen bytt till november på min Robbie-kalender. Bara så ni vet, menar jag.

Nu ska jag göra minst 2 engelskauppgifter! Tror jag! Och läsa kemin. Tror jag! Och läsa historian. Måste jag!
Bra om jag hinner med allt detta innan nio, och då hinner jag inte sitta här längre..

Svårt val

Ikväll är det fotboll och Grey's samtidigt. Så hur väljer man vad man ska kolla på? Det lutar åt att jag kollar på fotbollen ikväll, och Grey's på söndag! Så får det nog bli.

Det är för övrigt väldigt bra att man har skolböckerna hemma när man planerar att göra engelskauppgifter. Hinner kanske göra några idag. Ska plugga historia idag, och kanske lite kemi, så man får den gjord. Måste skriva klart biologin också. Har även ett mattetal jag ska göra klart innan fredag. Okej, det är bara ett, men det lär vara hyfsat svårt, med tanke på hur de övriga talen sett ut.

Nu ska jag spela patiensduell med Bella, men jag tror att jag kommer skriva mer senare.

Ha det bra!

In dreams

åå, vad jag blev sugen på att se sagan om ringen-triologin nu när jag kollade på klpp till In dreams. Någon som vill kolla med mig? Får nog dock bli på jullovet eller nåt, har antagligen inte tid innan dess! :P

Hockeyn går bra nu! Blev nyss 3-0 till Frölunda mot skelefteå! Det är bra! :D Lutar mot att det blir hockey på lördag, även om jag inte hittar någon som vill gå! Måste ju se någon hockeymatch denna säsongen, och varför inte passa på när Frölunda spelar borta?!

Kanske ska göra en engelskauppgift medan jag tittar på Ugly Betty och Desperate housewives?

Ja, så får det nog bli..

Harry Potter

Imorgon släpps sjunde Harry Potter-boken på svenska. Ååh, vad jag vill läsa den nu! Har den iofs på engelska, men kände att jag inte riktigt kunde hänga med, eftersom jag inte läst någon av de andra böckerna på engelska tidigare. Känns för övrigt som jag aldrig har tid att läsa nu för tiden.. Det är illa! Men, man får väl ta igen lite på jullovet, fast så kommer det säkert inte bli..

Snart ska jag steka pannkakor. Var och köpte mjölk innan, men glömde sylten.. Så det får bli pannkakor i bare denna gången också, men det är också gott! :) Hoppas det går lika bra att steka denna gången som det gjorde förra gången!

På lördag ska jag till Boda Borg! Vi ska spela lasergame också. Har aldrig provat det, men man kan hoppas att det är kul! Typiskt att B hade planerat in en Gbgresa med familjen bara, så hon kan inte följa med.. Men det är många andra som ska med..

Spelade lite flöjt igår. Det gick rätt hyfsat. En del låtar är roligare än andra. Spelar There you'll be nu, den är så fin! Och In dreams från Sagan om Ringen, den är också väldigt fin!

Är eventuellt ledig nästa torsdag. Man kan ju alltid hoppas! Det är resursförmiddag på skolan, det betyder inga lektioner mellan 8-12 (om inte någon lärare lägger in en extra lektion), och eftersom vi slutar 11.40 på torsdagar, är vi därför (förhoppningsvis) lediga hela dagen!

Nä, nu ska jag steka pannkakor! :)

Fryser om fötterna

Jag fryser jättemycket om fötterna.. Illa..! Hoppas det betyder att det blir snö! :) För snö vill vi ha, mycket snö!

I helgen har jag inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt faktiskt.. Pluggade lite i söndags, och gjorde CASen..
Har prov imorrn. Två stycken, i kemi och biologi. Kan kemin bättre än biologin. Tror jag. Men, men. Jag har gjort engelskaläxan och svenskaläxan iaf. Det är ju alltid nåt.

2 1\2 män nu. Det är kul! :) Innan var det Time Out. Det är också kul! :)

Min Robbie-kalender är fortfarande på oktober. Kanske är dags att byta till november snart?

Detta blev visst ett kort inlägg, men det blev lite skrivit ändå.


There are many things that I would like to say to you, but I don't know how.

Grey's anatomy

Okej, jag måste bara skriva ett blogginlägg om det första av kvällens dubbelavsnitt av Grey's anatomy.
Det är ju hur många skådespelare/skådespeleskor man känner igen som helst! Hon som spelar huvudrollen i Providence, han som spelar polis i Prison Break, han som har huvudrollen i Kevin Hill, sen är det tre till jag känner igen, men som jag inte vet vad de är med i.

Jag blev glad när jag vaknade klockan 6 i morse och insåg att jag skulle få sova i en och en halv timme till, eftersom jag glömde igår att jag hade sovmorgon idag. Så kan det gå! Trevligt var det, i alla fall!

Har prov på fredag, känns som att jag kan det hyfsat! ska plugga imorrn, på håltimmen, och på tåget hem, hade jag tänkt.. Men det lär ju inte bli så.. :P

Jag har diskat nu. Och plockat iordning lite saker. Pluggat har jag också gjort. Lite. Haha.

Förresten, syster, du vet att det är julmarknad till helgen, va?

A, ska förövrigt  jobba, har jag fått reda på. Ska du servera fika? Eller vad ska du göra?

Plugga

...är vad jag borde göra nu istället för att skriva det här inlägget. Jag borde också diska och plocka iordning mina grejer eftersom jag planerar att åka hem imorrn.

Systern kommer hem imorrn! Men den stora frågan är när ska jag få komma upp till Västerås?
Det kan man fråga sig.. Fick ju inte städa deras lägenhet iaf... :P

Varit åå handlat en sväng idag, köttbullar på IKEA hanns också med. De är goda! :)

Jag tycker det är sjuktcoolt med dominoeffekter! Såg någon video på tv, med dominoeffekten, de hade typ satt up massa cdskivor och dvd/vhs-fodral åå sånt! Det är extra coolt när man verkligen går in för det och gör så att det blir typ färgmönster när sakerna harr trillat, eller när man sätter upp flera led jämte varandra.

Jag fryser! Tror bestämt att jag ska ta mig en kopp citronte! Det är gott! Fast först ska jag diska, så nu måste jag sluta skriva..

"Det finns saker man måste göra, annars är man ingen människa, utan bara en liten lort." Jonathan Lejonhjärta

Astrid Lindgren skulle ju trots allt bli 100 år idag.


Koka potatis

Jag har nyss skalat potatis, och nu står de på plattan och kokar. Nilsson tycker det låter riskabelt att jag sitter vid datorn, kollar tv och kokar potatis samtidigt, men näsch! Jag kan det där med att göra flera saker samtidigt! ;)

Nu är min brödrost äntligen på väg! :D ska få den av syster på fredag, fast det skulle iofs inte förvåna mig det minsta om hon glömde den i Göteborg.. :P

Nästa tisdag har vi prov på 3 lektioner av 5, plus att vi har läxa på dden fjärde! ASjobbigt! Fast det ena provet kan man inte plugga till, nationella prov i engelska, men i alla fall! Inga läxor tills imorrn, och det är ju skönt!

Känner att jag e lite bättre på att uppdatera nu för tiden, även om jag inte gör det varje dag, men ni får faktiskt stå ut med det!

Till helgen är det Julmarknad som gäller, antingen på lördag eller söndag. Beror lite på vad övriga familjen tycker, men det är ju inte så långt att åka.. :P Ska A och B vara där, tros?

Nu orkar jag inte skriva mer. Det blev lite text i alla fall..

För övrigt är jag tydligen en sån person man måste säga efternamnet på! ;) haha.

Ledig

Idag har vi varit lediga eftersom det var PB-dagen i lördags.. Skönt att ha en dag ledigt!
Steg upp vid halv 9 för att gå ut och gå.. Tänkte hälsa på Alek vid busse, men det blev inte så länge.. :P Sen var jag åå hälsade på på skolan också. Träffade lite folk man inte sett på ett tag.. Efter det, hem, skulle lagat mat, men eftersom jag brände mig fick mamma göra det istället. Sen packade jag och fixade lite på mitt rum. Satt lite vid datorn och sådär också.. Sen gick jag bort till farmor och nu sitter jag här. Åker upp idag. Buss/tåg/buss blir det.. Missar första delen av fotbollsgalan, men, men.. Smällar man får ta! Hinner ju se större delen av den iaf.

Det är förövrigt väldigt bra när man kommer ihåg att man ska vara i Ås en kvart innan man tror man ska vara där. Sen visade det sig att vi inte skulle vara där förrän 45 minuter efter jag kom på det, och det var ju tur! :P

Nu orkar jag inte skriva mer..

Glöm inte att vissa av er är utmanade! :P

pannkakor

Pannkakor är gott! åt det precis! Såna utan ägg, väldigt lätta att göra! man tar bara dubbelt så mycket mjölk som mjöl, vispar, och sen är det färdigt! Det var bara synd att jag hade inte hade någon sylt, de hade varit godare då, men det gick alldeles utmärkt utan också! :)

Det var en sak jag funderade på under tiden jag stekte. Ingår det att när man börjar gymnasiet kan man det där med att steka pannkakor? För innan kunde jag inte steka pannkakor. Det var iofs ett tag sen jag gjorde det, men ändå! Det gick alldeles utmärkt!
När man steker pannkakor ser de oftast ut som någonting, i alla fall när jag steker dem. Idag lyckades jag göra en som ser ut som USA. Jag tycker i alla fall att den gör det, men jag får väl visa bilden jag tog på den för någon imorrn och se om de håller med mig.

Jag borde plugga nu. Måste egentligen göra matten, psykologin och historian, fast jag tror jag gör psykologin på håltimman imorrn, vi skulle ju bara läsa igenom texten. Imorrn blir det frukostmackan donken! :) det tycker vi om! :)

På fredag ska jag för övrigt ha min första nattgäst här uppe! G blir först ut. Först blir det mat i Jkpg, sen blir det Idol och någon film. Wimbeldon, kanske?! Den är bra!

Ikväll är det Grey's anatomy! :)

Marabou Never Stop

Marabou never stop e gott! Tack systern för att du rekomenderade det! :) Vilken genialisk idé! Först ta mjölkchoklad och sen blanda i choklad med överdrag av något krispigt, väldigt bra! Fast originalet är nog godast fortfarande! Och ljus choklad är för övrigt mycket godare än mörk! :)

Ibland får jag infall och vill baka en massa. Detta inträffar oftast när jag är här uppe, och innebär att jag inte kan baka eftersom jag inte har någon ugn. Det är också lite jobbigare att laga mat här upp, eftersom jag inte har någon fläkt. Kan någon, snälla ge mig ett bra recept antingen på något man kan laga i micro, eller något man kan laga utan att det krävs fläkt eller för mycket ingredienser. Tack på förhand! :)

En sak till jag saknar här uppe är brödrost! Känner någon sig träffad? Host, systern , host.

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera nu, för övrigt! Bara så ni vet! ;)

Ska ha flöjtlektion denna veckan också! Har roliga låtar nu, alla utom en.. haha. Den ska gå asfort, okej att jag ska spela den långsamt nu, men den e inte så rolig ändå! :P men det går säkert bra!

Kanske ska skriva lite på diktanalysen nu.. Just nu försöker jag att inte spara allt till sista kvällen, och analysen ska inte vara klar förrän på tisdag, så än så länge ligger jag bra till! (För er som känner mig kanske ni förstår vilket framsteg detta är?! :P) Men, om man inte lär sig nu kanske det går mindre bra i 2an och 3an..

Ska nog läsa Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö ikväll också.. Ska ha läst 53 sidor tills på tisdag, har bara 25 kvar!

Hann för övrigt läsa ut Go Ask Alice på bussen i måndags! Vill egentligen berätta vad jag tycker om slutet, men eftersom Alek inte läst ut den än får jag väl hejda mig..!

Beverly Hills är en bra start på morgonen, på tal om annat! Bra att det visas någonting så tidigt på morgonen! Inte lika bra att jag missade en av bussarna, dock. Precis när jag kom ner och skulle gå över vägen åkte bussen förbi. Fast jag behövde bara vänt 5 minuter på nästa buss, som tur väl var!

Det här blev ett långt och inte speciellt sammanhängande blogg, men det får ni stå ut med!


Ojojoj,

Här har det visst inte blivit uppdaterat på ett tag, och jag antar att det är mitt fel, men här kommer ett inlägg iaf..
Var ju så illa tvungen att skriva nu när man blivit utmanad av systern.

Sitter just nu i sängen och kollar på Gilmore Girls på tv, samtidigt som jag väntar på att kycklingen ska bli färdig. Har äntligen köpt en dator, så jag har tillgång till internet även på veckorna! :)
Ska plugga lite när ja har ätit, tänkte jag. Engelskaprov imorrn, verb. Inte så kul..

PB-dagen på lördag, ni får gärna komma! :P Så jag ska iaf åka hem på torsdag, åka upp igen på fredag, sen stannar jag kvar här uppe tills på lördag, och åker hem någon gång på eftermiddagen. Mamma kommer upp på lördag också, men eftersom de ska på rally kan jag inte åka med henne hem. Men jag slipper iaf ha först all packning i skåpet och sedan släpa med det på tåget, väääldigt bra! :) Sen har vi ju kompledigt på måndag, det e bra! :D Tänkte hälsa på på Ölme, kanske en sväng på Gärdet också, får se...

Men nu till utmaningen;

7 sanningar om mig:

Jag tycker om fiskbullar med hummersås
Jag älskar choklad
Jag tycker Frölunda är det bästa hockeylaget
Jag tycker om att kolla på film
Jag kollar väldigt mycket på tv
Jag har aldrig flugit
Jag mimar nästan alltid när jag lyssnar på musik, vart jag än befinner mig

Jag utmanar: Alek och Britta



nu ska jag snart äta kyckling och ris! :)