Måndag

Svar på kommentar:

Jossa: Man United är laget som i år (till skillnad från, jag vet inte ARSENAL) tog hem Premire League, samt kom tvåa i Champions League. Mwehehe.

Idag började jag alltså jobba 08:45. Åt lite frukost och så och M lekte i lekrummet. När jag hade ätit klart ville M att jag skulle läsa böcker för honom. 8 böcker senare (exklusive boken som vi läste 2 gånger och boken som vi läste 3 gånger) tyckte M att det räckte och han lekte lite till. Efter vi åt lunch lekte han ännu mer, och sen åkte vi till en park. Efter det hälsade vi på värdmamman på jobbet, och sen åkte vi och åt ute, de åt sushi och jag åt kyckling. När vi kom hem slutade jag, och gick ut och satte mig en stund. Nu har jag gått igenom facebook, twitter och alla bloggar och kollar på 101 dalmatiner.

Imorrn är det vanlig jobbdag som gäller.

Inte så mycket shopping samt en mycket, mycket glädjande nyhet

Igår var jag alltså uppe i San Francisco igen. Tog först tåget och sen bytte jag till Bay Area Rapid Transit, BART, aka tunnelbanan. Som för övrigt är sjukt högljudd! När jag kom in började jag på Forever 21, hittade dock ingenting där, sen fortsatte jag mot Adidas store där jag inte heller hittade någonting. Sen gick jag mot Nike store där jag gjorde gårdagens investering; en Manchester United-tröja! Det fanns bara en röd kvar i hela affären (som för övrigt är typ 4 våningar) så även om den var lite lång köpte jag den. Sen gick jag runt lite vid Union Square, hittade dock inget och var inte speciellt sugen på shopping heller, så efter en stund gick jag och åt innan jag tog tunnelbanan till tågstationen. Så klart missade jag tåget med 40 minuter och fick vänta, men med P3 dokumentär funkade det helt okej. Tillbaka vid stationen bestämde jag mig för att ta en sväng förbi Target, hittade dock inget speciellt där heller, var helt enkelt ingen bra shoppingdag igår. Efter det åkte jag hem och hälsade på moster, morbror och kusinen som kommit medan jag var uppe i SF. Sen gjorde vi hemmagjord pizza och så kollade jag lite på film innan jag somnade.

Idag tog jag det lugnt på förmiddagen, låg kvar länge i sängen, och sen efter frukost så la jag mig på sängen med datorn i knät en stund till innan jag tog tag i mig och åkte iväg mot ett shoppingcenter i närheten. Hittade inte så mycket där heller, men blev iaf armband och ett halsband, så åkte inte hem helt tomhänt. När jag kom hem la jag mig ute i solen en stund, och råkade visst somna en stund. Det var väldigt skönt! Sen var det dags för kvällsmat och nu kollade jag på Djävulen bär prada. Imorrn är det jobb mellan 8:45 och 18 som gäller, lång dag, alltså!

Just det, det är nu officiellt: VI HAR FÅTT BILJETTER TILL OS!!!!!!!!! WOOHOO!! Vi vet dock inte till vilken gren än, men det får vi reda på senast den 24 juni, men just nu känns inte det så viktigt: VI SKA TILL OS! Förlåt för de stora bokstäverna, men jag är lite glad! ;)


Jag i min nya, fina Unitedtröja! :)

Torsdag-fredag

För att ta det från där jag avslutade förra inlägget: Eeeh, nej, jag städade inte mitt rum den kvällen! Haha.

Igår jobbade jag som vanligt, sen gick jag en runda innan jag kom hem och skrev med folk och lite så. På eftermiddagen hämtade jag M och körde mot hans simlektion. Sen hem och äta innan jag slutade och jag kollade lite tv innan jag halkade in på youtube och fastnade framför Det roligaste ur Time Out där jag kollade avsnitt 1-14. Ja, gårdagen blev alltså lite längre än jag hade väntat mig, och jag snabbstädade lite vid typ 11. Vid halv ett släckte jag lampan.

Imorse var det upp vid kvart i 8, göra mellanmål, äta frukost och köra M till skolan. Sen åkte jag hem, fortsatte kolla Det roligaste ur Time Out samt skriva med folk. Efter det var det dags för Så ska det låta, och sen tog jag det mest lugnt innan det var dags att åka. Innan jag hämtade M hämtade jag 2 böcker på biblioteket och när jag hämtat M lekte han lite med sina kompisar innan det var Little gym. Sen hem och fira värdpappan som fyller år idag. Vi åt middag, grillade lammkotletter och till efterrätt var det jordgubbs- och rabarberpaj istället för tårta, väldigt god, bör tilläggas. Nu kollar jag lite Gilmore Girls och tar det lugnt.

Det blir förmodligen inte en så sen kväll, då jag som sagt ska upp till San Fran imorrn och shoppa lite, eller, jag hoppas att jag hittar nåt.

Jobb och ledig helg

Idag jobbade jag som vanligt på morgonen, gjorde mellanmål, åt frukost och så och sen körde jag M. Sen åkte jag hem och pratade med folk, kollade tv och så. Läste även lite, och fastnade framför youtube, något som är helt fruktansvärt lätt, eller vad säger du, Madde? ;)

Hämtade upp M och åkte till ett bibliotek där jag lånade några filmer, bland annat Titanic som jag kollar på just i detta nu. Jag läste även några böcker för M och sen var det dags för piano. Jag satt på Starbucks och lyssnade på podcast, och sen åkte vi hem och åt, och nu sitter jag som sagt här.

I helgen är jag ledig, så jag tänkte ta en shoppingtur i San Francisco då. Turistat har jag ju redan gjort en del, är väl mest Alcatraz kvar, och dit ska jag på nästa Clustermeeting den 15e juni. Jag har även lite förslag på vad jag kan köpa, Adidasstore och Nikestore är redan inplanerade, och kanske Levisstore också, får se lite! ;)

Funderar på om jag ska plocka iordning lite på mitt rum ikväll, städarna kommer på fredag, och då slipper jag ju göra det imorrn, då jag och M måste plocka upp i lekrummet.

Jahaja, jag har minsann uppdaterat varenda dag i över en vecka nu, men jag tycker vissa av er är lite dåliga på att kommentera... ;) haha


Såhär ser det ut när man kör på Bay Bridge.

Svar på kommentarer:
Meit - nope, inga tränare uppätna, och tur var väl det! :P
Lina - Ja, här hade det verkligen behövts någon som höll väskorna, man fick inte ta med sig dem upp till bergochdal-banan utan låsa in dem i ett skåp varje gång (som kostade 1 dollar, och bara höll i 2 timmar innan man var tvungen att ta ut väskorna igen).

Jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod

Natten till igår kom värdföräldrarna hem från sin resa, så igår gjorde jag bara mellanmål till M, värdmamman både körde till och hämtade från skolan, så jobbade alltså inte så mycket igår. Jag gjorde inte så mycket annat igår heller, tog det mest lugnt då jag var lite trött efter söndagens clustermeeting.

Idag gjorde jag Ms mellanmål och hjälpte honom med kläderna, och sen körde värdmamman honom till skolan idag igen, så jag tog det mest lugnt, kollade tv och skrev med folk och så. Blev underhållen av Madde som skickade länkar till mig, och fick höra historier från Alek som också var underhållande. Hämtade upp M efter skolan och han lekte lite med sina kompisar innan vi åkte till en park där vi var i lite mer än en timme. Efter det åkte vi hem och åt, mormorn hade lagat kyckling, sås och potatismos, det var gott! Sen var det dags att vika tvätt, eller ja, jag har vikt Ms tvätt iaf, min väntar fortfarande, tänkte ta tag i det snart dock.

Igår sa Jossa att jag var tvungen att lyssnna på Timbuks nya,
Resten av ditt liv som faktiskt var väldigt, väldigt bra! Så den lyssnar jag lite på nu. Och innan länkade Jocke till ett mycket, mycket roligt klipp ur Morgonpasset i P3 som jag lyssnade på och skrattade så jag grät. Så efter dessa två ljudtips kan jag nog återgå till att vika/hänga upp tvätt.

Clustermeeting på Six Flags

Igår var det dags för clustermeeting igen. Denna gången på nöjesfältet Six flags, ungefär som en blandning mellan Liseberg och Kolmården, som Madde så fint konstaterade. Det var dock fler bergochdal-banor än Liseberg och färre djur än på Kolmården. Köerna var långa, och vi hann inte åka så mycket som vi ville, men det var kul ändå! Vi hann även med en show med en späckhuggare, det var coolt! Här i USA betalar man inträde till parken, och sen får man åka som man vill (och här, kolla på så många shower man vill) gratis. Det är alltså inte som hemma där man först betalar inträde och sen köper åkband, vilket såklart både har för- och nackdelar. För oss som åkte en hel del var det ju dock bra.

Vädret var perfekt, inte för varmt, och inte för kallt, förutom när vi åkt en vattenbana som är som Kållorado, för efter det var det lite kallt. Här kunde man betala 50 cent för att få skjuta vatten på de som åker, så om man är två grupper kan man stå och vänta och sen skjuta vatten när de andra åker förbi. Det var någon som bestämde sig för att skjuta vatten på oss, rakt i bakhuvudet på mig; tack ska du ha!

Nu till lite bilder:


Den här hade jag gärna åkt, men den var tyvärr inte öppen. Det är slänggungorna fast man samtidigt åker upp och ner, vilket gör den sjukt mycket bättre!


Den här är typ som kulingen, fast den går runt hela varvet, alltså mycket roligare! Den första vi åkte, för övrigt, väldigt bra start!


Späckhuggaren i showen vi såg. Filmade också, ska försöka lägga upp den senare.


Jag tillsammans med min nya späckhuggarkompis!


Vi såg delfiner också, dock ingen show.


Jag fick en annan ny kompis också! :)


Solnedgång och Golden Gate. Bilden är tagen från Bay Bridge inifrån bilen, så det är inte värdsklass på den, direkt.

Lördag

Idag låg jag kvar i sängen och halvsov till klockan blev 20 över 9 då det var dags att stiga upp och klä på sig, började nämligen jobba vid halv 10. Mormorn frågade mig om jag hade Skype på min dator, så M kunde prata med värdföräldrarna, och det har jag ju! Så satte på datorn och skickade iväg ett mail, och efter en stund ringde det på Skype. M pratade en stund, men på grund av dålig internetuppkoppling bröts samtalet efter typ 5 minuter.

Efter det lekte vi lite i lekrummet, eller ja, ganska mycket. Efter lunch var det dags att åka till en park, där vi var i lite mer än en timme innan det var dags att åka hem igen. M skulle nämligen på art class, och jag skulle sluta jobba. Direkt när jag hade slutat åkte jag mot IKEA för att äta köttbullar och köpa godis. När jag kom tillbaka la jag mig i en solstol ute och tänkte på allt och ingenting samtidigt som jag drack lite kaffe. Efter en stund blev det lite kallt då det blåste en hel del, så då beslutade jag mig för att gå in.

Just nu kollar jag Vem vet mest, det är väldigt kul må jag säga, speciellt när det är frågor man kan! ;) Ikväll blir det inte en så sen kväll, då jag ska åka klockan 10 över 8 imorrn. Ska på clustermeeting och ska vara hos au pairen som ska köra vid halv 9, så det blir ingen sovmorgon då, inte!

Ska försöka ta lite kort imorrn, det är nämligen ett nöjesfält vi ska till! Hoppas de jag går med uppskattar åkattraktioner lika mycket som mig! :)

Just det, vad hände klockan 18 hemma? Här hände det då ingenting!

Kanon eller kalkon?

Idag började jag återigen klockan 8. Gjorde mellanmål och åt frukost och sen plockade jag och M iordning i lekrummet då det var ganska mycket saker på golvet. Efter det var det dags för skolan och när jag kom hem gick jag ut och gick en runda. Mormorn berättade nämligen för mig igår att det finns en massa kalkoner på vandringslederna som inte ligger så långt härifrån, så jag tänkte gå en sväng för att se om jag hittade några. På med Johanna Koljonens sommarprat och sen gick jag iväg. Gick en bit innan jag vände och gick tillbaka, och tänka sig, när jag kom till där leden nästan tar slut ser jag en man som tar kort med sin mobil, och jag kollar då åt det hållet och där är det en vildkalkon minsann! Så nu har jag för första gången i mitt liv sett en vildkalkon. På tal om Johanna Koljonens sommarprat, förresten, så kollade jag upp lite utbildningar på Oxford (då hon gått där) och det behöver jag inte bekymra mig om, då mina betyg inte räcker riktigt hela vägen fram... Haha!

På hemvägen drog jag upp tempot lite för att det skulle kännas att jag hade rört på mig, och så avslutade jag rundan med att springa uppför uppfarten. Efter det var det tv och prat som gällde innan jag åkte iväg mot biblioteket för att hämta Lilla huset i stora skogen och Lilla huset på prärien. Har redan börjat läsa Lilla huset i stora skogen och den är lika bra på engelska som på svenska!

Jag hämtade upp M och vi åkte hemåt då han skulle byta till shorts innan little gym, och vi hann leka i typ 15 minuter innan det var dags att åka igen. Under tiden han hade gympa lyssnade jag på Jill Johnssons sommarprat. Tilläggas ska väl att jag hört på Koljonens och Johnssons sommarprat innan, men kände för att lyssna på dem igen. Efter det åkte vi hem och åt middag och sen var det dags för ett dopp i hot-tuben. När jag hade slutat kollade jag på Schulman Show innan jag slog på Så ska det låta, som jag tar en paus i nu för att uppdatera er om dagen.

Imorgon blir det jobb, men inte förrän halv 9, så blir nog en film efter Så ska det låta, tror jag. Eller om jag fastnar framför youtube-videor som igår.


Inte världens bästa bild, kanske (hade bara lilla kameran) men ändå, en vildkalkon!

Torsdag

Började klockan 8 idag, som vanligt. M har vaknat väldigt tidigt denna veckan så mormor har redan gett honom frukost när jag kommer upp. Men gjorde iaf mellanmål och hjälpte till med kläder och tandborstning innan det var dags att åka. Direkt efter att jag släppt av honom åkte jag för att ta blodprov. En massa prov (typ 7) skulle tas, och efter några stycken fick jag byta arm. Han som gjorde det var dock väldigt bra, och det kändes inte ens när han stack mig, skönt!

Efter det var det dags för frukost eftersom jag inte hade ätit något på morgonen, kollade även på tv och skrev med folk. Sen vid kvart över 2 åkte jag och mormor och hämtade M i skolan för att sedan åka mot hans simlektion. Efter simningen åkte vi hem och åt lite och sen kollade vi på tv. Sen gick jag ut och satte mig en stund medan solen fortfarande värmde lite, och nu sitter jag här.

Jag vet inte riktigt vad som mer händer ikväll, mer än att det blir säsongsavslutning av Grey's klockan 21. Förra veckans teaser var helt sjukt bra, så nu vill jag verkligen veta vad som ska hända! Innan dess blir det eventuellt någon film om jag hittar någon som verkar bra.

Onsdag

För att svara på din fråga Jossa, nej, det är jag som tvättar mina och Ms kläder.

Idag började jag jobba klockan 8, gjorde mellanmål och åt frukost. Hjälpte M med tandborstning och sen körde jag honom. När jag kom hem gick jag ut och powerwalkade en runda och sen efter dusch slog jag mig ner framför datorn och tvn. Skrev med lite folk och kollade runt, och sen gick jag över från att kolla tv till att lyssna på podcasts. Har en del att lyssna igenom, kan man säga. 2 olyssnade Filip&Fredrik, 2 olyssnade Ring p1, 14 olyssnade p3 dokumentär, 4 olyssnade Uggla i p4, 4 olyssnade Schulman i radio1 samt några Sommar i p1 som jag tänkt lyssna på igen. Och ja, det tar ju en stund att lyssna igenom de flesta av de här, men det är trevligt tycker jag!

Sen åt jag lite och sen åkte jag och hämtade M. Sen åkte vi hem en stund och sen var det pianolektion då jag satt på Starbucks och lyssnade på ännu mer podacast. Sen hem och äta och nu sitter jag och lyssnar på ring p1. Det är lite småroligt ibland, vissa som ringer in är underhållande och kommer med väldigt intressanta och/eller underliga inlägg. Och Täppas är också lite smårolig!


En bild lånad av mamma. Söta surpuppan Bea när hon var lite mindre.

Tisdag

Idag började jag jobba redan 07,30. Gjorde Ms mellanmål och sen åt jag frukost medan han kollade på tv. Sen var det på med kläderna och tandborstning som gällde innan det var dags för skola. Sen åkte jag hem, kollade tv och skrev med folk. Jag och Alek diskuterade lite och beslutade oss för att vi inte kunde enas i ämnet och jag och Madde pratade betyg och framtid. Ja, och Jossa var ovanligt social dagen till ära! Haha.

Sen åkte jag och köpte en macka i en mataffär (jättegod var den, förutom avocadokrämen som inte föll mig i smaken) och sen köpte jag lite kaffe på Starbucks innan jag hämtade M. Han lekte lite med sina kompisar, som vanligt, och sen åkte vi till ett bibliotek och lånade lite nya böcker. Jag lånade även Lilla huset på prärien tv-serien första säsongen. Ska se om den är bra, kommer ihåg att jag såg några avsnitt när jag var mindre. Om det inte verkar bra får jag väl helt enkelt låna böckerna istället, har ju trots allt läst de på svenska så många gånger att jag nästan borde läsa dem på engelska också! (Bara för det var jag tvungen att ställa mig på kö till de två första böckerna nu!)

Idag har det även vart tvättdag, så nu är alla kläder rena och upphängda på galgar eller vikta och lagda i lådor/på hyllor.


Lägger upp en gammal bild jag hittade, från i höstas någon gång.

Dagen

Idag började jag klockan 8. Morgonen flöt på utan större besvär, M hade redan ätit frukost så jag klädde på honom och borstade hans tänder och gjorde mellanmål. Sen följde morfar med till skolan och släppte av M och sen åkte vi hem igen. Sen kollade jag lite tv innan det var dags för Skype med storebror. Efter lite problem lyckades vi prata en stund, och sen återgick jag till tvtittande. Sen åkte jag och åt lunch på Subway innan det var dags att åka och hämta upp M från skolan. Han lekte lite med sina kompisar och sen följde N och hans mamma med oss hem där M och N lekte en stund innan det var dags för N att åka hem och för oss att äta. Efter maten lekte vi lite och sen slutade jag. Nu har jag duschat och kollar Nittileaks. Funderar på att kolla lite film senare också, om jag nu lyckas hitta någon som jag vill kolla på.

Ja, det var min dag. Det händer som sagt inte så jättemycket, så därför blir heller inte inläggen så roliga.


En random bild, bara för att.

Bilder

Det händer inte så mycket just nu, och det känns därför inte vidare lönt att blogga. I veckan åkte värdmamman på jobbresa, och igår följde värdpappan efter så de ska ha semester, så nu är det mormor, morfar och jag som är här och har hand om M i veckan.

Idag har jag shoppat lite, två linnen och ett par gråa Converse blev det. Och så en "kaka" att ha till fotbad från Lush. Det ska jag sysselsätta mig med ikväll, hade jag tänkt. Nu kommer det lite bilder från förra helgen samt dagens inköp.


The Space needle i Seattle


Jag fick mysa med vovvar igen, även om dessa två är snäppet mindre än Beavovven.


En ny tröja med Beatles-text på från Walmart.


En till ny tröja från Walmart.


Jag och det inte så lilla flygplanet.


Dagens shopping, 2 linnen från Forever 21 och ett par converse. Och ja, det kan ju kanske tyckas märkligt att jag köper ett linne med Union Jack på i USA, men linnet var snyggt och skönt, så då fick det bli så, faktiskt. Provade för övrigt en tröja med den amerikanska flaggan på, men den var på tok för kort för att den skulle inhandlas.



Lakewood, WA

Klockan halv 4 i fredags morgon gick alarmet på telefonen (jag var inte mer än halvvaken när jag gick upp, kan jag inte påstå), jag klädde på mig och packade ner neccesären, sedan gick jag ner i mörkret och ställde mig vid uppfarten, jag hade mobilen i handen för att få ljus då det inte finns några gatlyktor här. Fem minuter senare kom det en bil och hämtade upp mig, sen hämtade den upp två andra människor och sen åkte vi mot flygplatsen. Jag halvsov hela bilresan, men piggnade till på flygplatsen. Gick igenom säkerhetskontrollen utan problem (även om jag glömde ta upp påsen med flytande saker i, de tog inte ens ur den ur väskan, det tyckte jag var lite märkligt) och sen gick jag till gaten. Klockan 5 var jag alltså redan vid gaten, boardingen började 6,30; woohoo! Haha, jag ockuperade iaf tre säten utanför gaten och la mig ner och vilade lite samtidigt som jag lyssnade på Uggla i P4. Sen gick jag på planet, och sen hände samma sak som när vi flög hem från London: jag somnade innan planet ens hade lyft. Vaknade efter en stund och upptäckte att ingen satt jämte mig, så jag vände på mig och slängde upp fötterna i sätet bredvid och sen somnade jag igen. Vaknade när flygvärdinnan sa att det var 5 minuter kvar tills alla var tvungna att stänga av all elektronik, och sen höll jag mig vaken. Väl framme på flygplatsen hittade jag bussen utan problem, betalade mina 3 dollar och hoppade på. Underhöll mig med Uggla igen under tiden på bussen (ca en timme) och sen var jag framme vid Lakewood Towne Center där Anitha och Dan hämtade upp mig. Vi åt lite frukost på Panera Bread och sen åkte vi en sväng till Walmart. Efter det åkte vi på lite sightseeing i Tacoma, vi åkte vid vattnet och såg lite av staden och så och sen åkte vi hem en sväng, jag lämnade av mina väskor och så tog vi det lite lugnt en stund.

Sen var det dags att åka och hämta upp pojkarna, P och G vid deras skola och sen åkte vi alla 5 och åt buffé på ett ställe som heter Old country buffe. De hade all möjlig mat, jag åt dock mest tacos eftersom det var ett tag sen jag åt det. Sen åkte vi hem igen, spelade lite Wii och kollade lite tv och så. Jag hittade en hockeymatch, Detroit red wings-San Jose sharks som jag såg två perioder av. Sändningen sponsrades förresten av Housskvarrna (Husqvarna) som de uttalade fantasktiskt roligt. En annan rolig detalj var att DJn spelade The Journeys Don't stop believing, och när de kom till "born and raised in south Detroit" stängde DJn av musiken och publiken sjöng själva, det lät ganska coolt. Efter hockeyn spelade vi lite Wii igen, jag och pojkarna, och sen kom Malcolm hem från jobbet. Han och Sarah bjöd med mig till en thairestaurang medan Anitha, Dan, P och G åt pizza hemma. Efter restaurangbesöket åkte vi tillbaka hem och jag och Anitha kollade på film, sen var det dags att sova.

I lördags vaknade jag vid halv 9 och gick upp. Sen var det dags för frukost och på lördagar brukar Dan och Anitha äta på Old Country buffé, så det gjorde vi även denna dag. Det fanns jättemycket olika att välja på även till frukost (även tacos, som jag tyckte det var lite konstigt att ha till frukost) så jag blev väldigt mätt. Sen åkte vi till en militärbas som ligger i Lakewood, det finns två stycken, men vi åkte till flygbasen. Jag var tvungen att få ett tillstånd att vara där, eftersom jag inte är amerikansk medborgare, så jag fick en lapp där det stod ursprung, hårfärg, ögonfärg, ungefärlig längd och vikt, vem som var med mig och vart vi skulle åka till för ställen inne på basen. Vi kollade lite på flygplan och så åkte vi runt lite på basen, och sen handlade vi lite innan vi åkte hem. Sen var det lunchdags, och då frågade Malcolm och Sarah om jag ville följa med dem och pojkarna till en mexikansk restaurang, så då gjorde jag det. Sen åkte vi hem igen, och jag hjälpte Anitha förbereda inför middagen hon skulle ha på kvällen. Vid halv 6 kom det 3 par som åt middag med oss, och som de flesta i det här landet var de öppna och pratglada, så det var inte svårt att hitta samtalsämnen att prata om. Efter middagen skulle de alla iväg och dansa, så då gick jag över till det andra huset där det även där var gäster. En av gästerna hade varit i Sverige i ett år och var professor i Skandinavisk kultur (har jag för mig att det var) så vi pratade svenska med varandra, och jag sa att hon verkligen borde se Så som i himmelen, och så pratade vi lite Wallander och Stieg Larsson och så, det var väldigt trevligt. Jag frågade även Malcolm om han fortfarande kunde trolla (vilket typ är det enda jag kommer ihåg av honom sen jag träffade honom förra gången ca -96-97 nångång) och det kunde han, men jag tror att jag kom på hur han gjorde, även om han vägrade erkänna det! :P Sen när alla gästerna gått kollade vi på lite film innan det var dags att sova.

I söndags tog vi det lugnt på morgonen, och sen bjöd Anitha på brunch eftersom det var Mors dag här. Efter det åkte jag, Malcolm, Sarah och pojkarna mot Seattle för att se staden. Eftersom vi inte hade så mycket tid, körde vi runt och kollade och stannade inte någonstans, men det var trevligt att ha sett stan iaf! Såg dock ingen Grey, McDreamy eller McSteamy, eller någon annan från Seattle Grace heller, men det gick bra ändå! ;)
Efter den guidade turen åkte vi hemåt igen och kollade lite film och pratade och så. Sen gick vi in till Anithas hus (de bor alltså i husen jämte varandra) och åt middag, lasagne. Sen gick vi tillbaka och kollade klart på filmen samt såg ett avsnitt av Fringe (som jag aldrig sett innan, och det var dessutom säsongsfinalen, så lite oklart var det! haha) och sen var klockan mycket och vi sa hej då. Jag gick tillbaka in till Anitha och vi kollade på Catwoman innan vi gick och la oss.

I morse vaknade jag klockan kvart över 6, klädde på mig och packade det sista och sen sa jag hej då till Dan innan Anitha körde mig till bussen och jag sa hej då till henne också. Bussresan gick utan problem, och även säkerhetskontrollen, sen gick jag till Starbucks och köpte mig en Seattlemugg (dock inget kaffe på grund av det sjuuuuuuuukt långa kön) och sen gick jag till min gate, lyssnade på Uggla i P4 och åt en macka innan det var dags att hoppa på planet. Denna gång var jag vaken hela flyget, men det gick bra och jag lyssnade på podcasts och musik. Vi kom fram 25 minuter tidigt (vilket jag tycker är väldigt tidigt på ett 2-timmarsflyg) och sen gick jag och ställde mig ute och väntade på värdpappan och M (vars flyg från östkusten också var tidigt, så de hade hunnit hämta bilen) som hämtade upp mig och sen åkte vi hemmåt.

Detta var alltså min resa till staten Washington i korta drag. Bilder kommer komma på facebook (och kanske även några här) men inte än, för jag har inte lagt in dem från kameran än, och nu ska jag kolla på Nittileaks! :P

Ha en bra dag, där hemma!

Lördag-idag

Jag är tacksam för att ni går in och kollar min blogg även om jag för det mesta har usel uppdatering!

I lördags kväll var alltså jag och Carol och såg Fast Five, jag tyckte filmen var bra, den var lite olik de andra tyckte jag nog, men den var ändå bra! Jag tror även att chansen för en sjätte film är ganska stor! Men om man gillat de andra Fast & Furious-filmerna så tror jag nog att man kommer uppskatta även denna.

I söndags var det en väldigt, väldigt slapp dag! Jag låg kvar i sängen till typ halv 12, sen åkte jag till the Great mall och var där i typ en timme (hade verkligen ingen lust att shoppa alls! :P) och sen åkte jag tillbaka, gick ut på altanen och låg där först i skuggan, sen i solen och sen i skuggan igen i några timmar. Läste lite och lyssnade lite på podcasts och så. Sen hände ingenting på kvällen där heller.

I måndags hade jag ledig morgon, var dock uppe och joggade lite upp&ner för uppfarten där på morgonen och sen gjorde jag lite andra saker som jag inte riktigt kommer på vad de var just nu. Sen hämtade jag upp M och han lekte med N en stund innan vi allihopa åkte till en park där M, N och C lekte och sen åkte vi hem och åt. Efter det var jag ledig och jag tog det mest lugnt.

I tisdags var det jobb mellan 8.00-09.00. Värdmamman körde M till skolan, och jag gick ut och joggade lite upp och ner igen. Sen duschade jag, och sen satt jag framför datorn innan jag åkte och hämtade upp M. Eftersom han var trött i fredags kunde han inte gå på Little gym, så då fick han göra det igår istället. Efter det åkte vi hem, åt middag och sen slutade jag och jag beslutade mig för en powerwalk. Sen kollade jag lite Ullared och Vem vet mest innan det var dags att sova.

Idag jobbade jag 08.00-09.30 och sen började jag och tvätta min och Ms tvätt. Jag kollade även på tv och satt vid datorn. Sen gjorde jag lite köttfärslimpa (som dock inte smakade som den brukar...) och åt det till lunch. Sen var det dags att börja jobba igen. Jag hämtade upp M, och idag kunde varken N eller C stanna kvar och leka, så jag och M åkte till biblioteket för att lämna tillbaka samt låna nya böcker. Jag läste en massa böcker för M eftersom vi ändå var där i lite mer än en timme, och han valde ut 3 böcker han ville låna med sig hem. När vi skulle låna böckerna upptäckte jag dock att jag hade glömt mitt bibliotekskort, och då kan man inte låna böcker, så vi fick snällt gå tillbaka med böckerna vi hade valt. Sen var det piano, och jag satt på Starbucks och väntade. Sen hem och äta och sen vika tvätten och sen slutade jag. Då bytte jag om och gick även idag en powerwalk, så nu sitter jag här nyduschad och ska snart kolla lite på Ullared, hade jag tänkt.

Jag tänkte ge er en liten uppdatering imorrnkväll efter jag är färdigpackad och så, eftersom det inte blir någon till helgen. Jag planerar nämligen inte att ta med mig datorn till Seattle, det känns lite onödigt.

Och just det, Jossa, jag orkar inte förklara du kan läsa mer om Fireman Sam
här!

Löpning, födelsedagsfirande och bio

Gissa vem som var ute och körde lite lätt backträning igår morse klockan 07.30! Jo, jag! Och sätt inte kaffet i halsen nu, hörrni! Jag vaknade vid 6 och kunde inte somna om, så vid kvart över 7 gav jag upp och sprang lite upp och ner för vår uppfart (som kanske inte låter så jobbigt för er, men ni har heller inte sett uppfarten... :P) och sen slumrade jag lite på sängen innan jag duschade. Var ju ledig igår morse, och ändå var jag alltså uppe så tidigt. Jag satt framför datorn och så igår, då det var städdag. De kom dock inte förrän runt 1 igår. Åkte och hämtade M sen iaf, och han var jättetrött och lite hängig, han är lite förkyld och så, och antar att hans födelsedagsfirande hade gjort honom lite uppspelt så vi åkte hem och skippade little gym igår. Vi lekte iaf när vi kom hem, och sen åt vi födelsedagsmiddag. De åt sushi, och jag fick kyckling. Sen åt vi tårta och så och sen kollade M lite på Fireman Sam dvdn jag gav honom i födelsedagspresent. Han fick även ett UNO-spel med Bilar-tema av mig. Efter det kollade jag lite Så Ska Det Låta och lite Vem Vet Mest och så innan jag var jättetrött och somnade. Igårkväll ångrade jag dock att jag hade vart ute och sprungit på morgonen, då knät inte mådde så väldigt bra...

Imorse vaknade jag också klockan 6, utan knävärk, men låg och halvsov tills väckarklockan ringde vid kvart över 8. Började jobba vid halv 9, vi åt lite frukost och sen kollade vi Fireman Sam. Sen lekte vi, vi byggde koja, och sprang runt, och lekte lite allt möjligt fram till lunch. Sen åt vi och sen var det i princip dags att åka till Pump it up där M skulle ha sitt födelsedagskalas. Han hade jättekul, och det verkade som alla andra hade det också! När kalaset var slut åkte vi hem, och M fick ballonger, 10 stycken, tror jag det var, som fick åka i framsätet. Det var väldigt många ballonger, kan jag säga! :P

Nu sitter jag och kollar Just like heaven. Ska nog kolla lite vem vet mest istället. Ikväll ska jag och Carol se Fast and Furious 5! Hoppas den är lika bra som 1an, 2an och 4an (Tokio Drift kan jag inte uttala mig om, då jag inte sett den).

Imorrn ska jag mest ta det lugnt, samt åka till the Great mall. Hoppas ni haft en bra Valborg där hemma!