Årets första bad

Ja, då var årets första bad avklarat! Tycker själv att den 24 juli är lite väl sent, men, men. Årets första dopp blev i Sveriges 10e (?) största sjö. Det var inte så farligt kallt när man väl hade doppat sig, då var det bara skönt!

Farmor, A, och mormor var här och åt blåbärspaj innan, och så bjöd farmor på en jordgubbsrulltårta med grädde och banan på. (Oroa dig inte, systern, det blev över!)

Idag blev jag och S äntligen klara nere vid fhemmet! Så på eftermiddagen klippte jag gräset, det var varmt! Har fått fin bränna nu, det ser ut som jag går runt med brottarlinne på mig hela tiden.. :P Fast det kanske kan solas bort på söndag, förhoppningsvis! På lördag är det bolmendan, så då blir det att åka ut dit och kolla lite. Ska bland annat kolla på Bs kort, tänkte jag! Nån mer som ska dit?

Så, då har jag skrivit lite idag också...

/J

Uppdatering

Ja, eftersom jag säger till andra folk att de ska uppdatera sina bloggar kanske det är bra om jag gör det själv. haha.

Men det finns ju som sagt inte så hemskt mycket att skriva om, som jag och B redan kommit fram till. Jobb denna veckan som vanligt. I måndags rensade vi gångar, och igår och idag har jag och S vart vid fhemmet och legat och rensat häckar. Sjuuuuukt mycket ogräs, även om A och S redan rensat den en gång innan i år, för tre veckor sedan, till på köpet! Jobbigt sånt! Kommer dessutom få rensa den imorrn med, eftersom vi fortfarande inte är klara med den, men, men.

Imorrn efter jobbet är i alla fall farmor, mormor och A bjudna hit på fika för att fira Johanna och Kristina. (Även om en utav de två Kristinorna råkar befinna sig i sin hemort Västerås) Men då får man skylla sig själv! ;) haha. Blir ingen tårta i år dock, orkade inte göra en idag, så det fick bli blåbärspaj istället, men det är ju minst lika gott! :)

Har förresten tredje skivan nu, G, har dock inte lyssnat på den än, men det är bra låtar på den!

Nähä, nu ska jag städa, får ju som sagt gäster imorrn! haha.

/J

Tacos

Igår kväll var jag och A ute hos B. Vi åt god mat, kollade på film (Juno), och pratade lite! Trevlig kväll! :) Och hemresan med A gick också bra, vi såg som tur väl var inga vildsvin.

Idag har jag spenderat större delen av dagen borta hos mormor. P och E är här, och de träffar man inte så ofta. Har även hunnit med ett besök på smålänningens. Köpte dock inget.
Ikväll händer nog inte så mycket. Tror jag går bort till farmor en sväng. Annars är jag hemma och gosar med Bea som kommer hem ikväll! :) Kanske läser lite och kollar lite film och så!

Sen är det jobb i veckan igen. S börjar sommarjobba på måndag, vi ska räfsa, för till veckan blir det klippning utav nästan alla häckar. Det finns en del häckar, kan man säga! :P

Nähä, nu ska jag se hur tacosen jag håller på med ser ut!
Ha det bra!

/J

Jobb

Ursäkta för min dåliga uppdatering nuförtiden, men är typ jättetrött nu när jag jobbar hela dagarna och stiger upp tidigt och allt. Läser väldigt mycket också, sitter knappt vid datorn alls, och det är kanske bra?

Har faktiskt inte suttit vid datorn på två dagar nu. Vad säger du om det, A? ;)

Har inte så mycket att skriva, Jobbar som sagt hela dagarna. Rensar häckar, rensar gångar, räfsar, och lite sånt. Ibland går tiden fort, ibland mindre fort. Idag har jag vart vid fhemmet hela dagen. Rensat häckar och rensat mellan stenplattor, dagen idag har gått ganska långsamt. Var dock hemma på frukosten, det var ganska gött! Men på fredag är det bara två eller tre veckor kvar. Vet inte riktigt vilket än. På ett sätt vill jag att det ska vara två veckor kvar, på ett annat sätt tre. ni kanske kan lista ut vilka de båda sätten är?

Nähä, nu ska jag läsa Den långa vintern för typ femte gången samt kolla på tv!

Ha en bra kväll!

/J

En vecka sen

Ja, nu är det en vecka sen jag skrev. Nästan iaf! Sen förra gången har jag hunnit med ett Sthlmbesök. Var där i fredags och kollade på en St Bernhardsutställning. Har även vart en sväng på Bästkusten. ;) Och så har jag börjat jobba. Började jobbet igår, och gårdagen gick förvånansvärt fort. Dagen idag gick lite långsamare, iaf första delen av den. Rensade buskar idag, kanske beror på det!

Imorrn ska jag till biblioteket efter jobbet. Kanske inte är så kul för er att veta, men om jag skriver det kanske jag kommer ihåg det imorrn också! ;)

Ikväll är det Allsång och Morden i Midsomer igen! Det tycker vi om! Och idag planerar jag att vara med på handlingen i det senare programmet. Haha.
Har köpt första av fem skivor i U.G.G.L.A serien idag. Första var bra! Var nån låt jag inte tyckte om, men man kan inte gilla allt. Kul att Magnus själv valt ut låtarna som ska vara med!

Sorry för detta meningslösa inlägget, men kände att det var ett tag sen jag skrev..

/J

Alek

Igår var Alek här! Vi var ute och gick med Bea, och lekte med henne gjorde vi också, även om hon mest ville äta jord... Vi fikade lite också, och åt kvällsmat, och hon utnyttjade som vanligt mitt internet. Haha. Vi skulle kolla på Allsång och Morden i Midsomer, såklart, och tillslut bestämde vi att vi skulle göra detta hemma hos henne. Så vid halv åtta tog vi hennes moped och åkte hem till henne. Där kollade vi på dessa två program, kollade på kort på henne när hon var mindre (jo, jag fanns med på en del av dem också.. hrm...), och så drack vi kaffe. Vid kvart i elva bestämdes det att jag skulle sova över där. Så det gjorde jag. Imorse vaknade vi vid nio, och låg och snoozade i en timme, steg upp vid tjugo över tio, åt frukost och snackade. Det var trevligt, även om det fanns lite lite mjök.. Haha. Tack för de här två dagarna! :)

Erik Segerstedts mest kända låt heter för övrigt I can't say I'm sorry. Och uttrycket Head over heels betyder hals över huvudet som betyder brådstörtat, akut och oövertänkt! Så, då vet ni det också!

Nähä, om man skulle ta och gå ut och lägga sig i solen en stund?! Ja, så får det nog bli.

/J