So far, things are going great

Lasse förra veckan var underbar! Jag och Sofia stod/satt och frös i ca 3,5 timmar innan vi fick komma in. Jag var typ 3a i den ena biljett kön, och sen tog jag löpet. Hamnade längst fram vid staketet ca 3 meter från mitten, sjukt bra! =) Han körde en mic av nya och gamla, och det var sjukt bra! Funderar på att se honom i sommar igen. Och då är det ju förhoppningsvis inte lika kallt att vänta... ;) Inte för att det gjorde något när han äntligen drog igång. Köpte en fin tygkasse efteråt, en svart med texten Jag får liksom ingen ordning på mitt liv och så Lars Winnerbäck lite mindre under den. Väldigt fin, om jag får säga det själv!

I fredags kom Alek till mig. Sjukt längesen vi träffades! Men kul var det! Åt lite taco, kollade idolfinalen och lite så. Trevligt, trevligt!

I lördags var det upp tidigt för jobb. Jobbade mellan 7-14, blir gött sen när lönen kommer! Då har jag ju pengar att spendera på mellandagsrean! ;) Var sjukt trött efter jobbet, så sov en stund sen, var inte riktigt planerat, men så blev det. Sen åt jag borta hos farmor.

Igår vart det julbak hos Emma. Och när jag hade hämtat upp Alexander och var påväg mot Vmo för att hämta Fanny började lampan för att bensinen håller på att ta slut lysa. Jag hade aldrig tankat innan, och inte Fanny eller Alexander heller, så fick slå en signal hem. Men det var ju inga som helst problem! Så nu har jag tankat för första gången i mitt liv. Vuxenpoäng?!

På julbaket hann jag göra pepparkakor och lite marsipanfigurer innan jag var tvungen att åka hem. Sen vart det buss upp till Jkpg, och sen kollade jag på Skicka vidare. Sjukt bra film, även om slutet inte var jättebra... Eller, det var det väl, men inte riktigt vad man hoppas på...

Nu ska jag rätta klart min bilogiinternal och sen ska jag läsa lite i Mörkrets Hjärta!

I drove all night

Igår var det äntligen dags för dagen jag väntat på typ jättelänge; jag fick ÄNTLIGEN körkort!  =) Skrev upp i fredags och klarade det, och sen var uppkörningen igår. Var väldigt, väldigt nervös, men det gick bra! Det jobbigaste var att hon inte sa någonting om hur jag körde förrän vi kom tillbaka till vägverket och hon sa att jag hade klarat det. Då blev jag väldigt glad! Så då blev det att åka hem igår, med tåget 12.20, sen hämtade mamma mig i Vmo och så körde jag hem. När vi kom hem körde jag Farmor till Gvd, sen körde jag till Berit och körde runt lite i Gvd innan jag hämtade farmor och körde hem igen. Körde runt lite i Rft, körde till Brodern, Månsagård, och så körde jag mamma och mormor till A-L. Sen åkte jag och hälsade på Alek en sväng, och sen åkte jag och pappa till Gnosjö. Blev alltså en del kört igår! Men det är så himla skönt att det äntligen är avklarat!

Snart ska jag och Meit upp och få julgröt hos E och B, och sen ska jag rätta min extended. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt idag, för hinner inte göra så mycket imorrn eftersom det då äntligen är dags för Winnerbäck! =) Kommer bli sjukt bra! =) Jag och Sofia åker ut så vi är där vid halv 4, sen möter Britta upp där någongång och sen hänger vi där tills insläppet klockan 7. Ska ju äntligen få träffa Elin igen också, vi brukar ju annars bara träffas på Gvddagarna! ;)

Veckan började ju sjukt bra, så kan ju bara hoppas att den fortsätter likadant! =)

Nähä, nu ska jag dra, julgröten väntar! ;)