Kom och ge, kom och ta

Sitter borta hos farmor och spelar upp Sommar i P1 med Christer Sjögren. Anade att hon ville lyssna på det, och det ville hon gärna, så nu spelar jag upp det för henne. Jobbade bara till ett idag, eftersom det är fredag, vilket är välidgt skönt! Man hinner med så mycket på eftermiddagarna när man slutar så tidigt, främst hinner man med att vila upp sig lite! ;)

Sen sist har jag hunnit med att göra klart min andra au pair-ansökan och skickat in den. Var hos Lina igår, där jag fick låna scanner, så jag sedan kunde ladda upp dokumenten som behövdes ladda upp, så som körkorts- och passkopia samt alla referenser och översättningar på de referenser som var skrivna på svenska. Jag skickade ansökan till hon som ska intervjua mig, och hoppas få svar att den är okej så snart som möjligt, så jag kan göra intervjun, bli godkänd och förhoppningsvis få matchningar. Jag vill ju bara komma iväg!

Falling in love with your favourite song

Nu var det ett tag sedan något hände här, men det kan ju bero på att det inte händer så mycket om dagarna. I fredags jobbade jag sista dagen på kyrkogården, så bjöd på äppelpaj. Sen i söndags var jag och hälsade på kusin och kusinbarn. Innan dess var dock jag och mamma i Halmstad och shoppade. Köpte två linnen, en kofta och ett par skor. Skorna var dessutom junior storlek (även om de var 38.5) vilket innebär billigare skor, vilket alltid är trevligt!

Igår började jag jobba på Rullpack. Sen på kvällen var jag trött, så jag gjorde inte så mycket mer än kolla ett GG-avsnitt och lite så. Idag har jag också jobbat, och idag kunde jag låten i tävlingen på p4, så jag ringde in och vann! :) Detta innebar att jag var med i radion på förmiddagen. Jag lyssnade på det nu ikväll, och kände knappt igen min egen röst. Jag hade jättedialekt, och dessutom lät det inte som det brukar göra när man hör sin egen röst. Mycket märkligt! Jaja, ska väl inte avslöja vilken låt det var än, eftersom Madde inte lyssnat på ljudklippet än.

Idag har jag fixat ännu en referens, och imorrn hoppas jag kunna fixa 2 till, så sen är jag förhoppningsvis klar, så på torsdag hoppas jag kunna scanna in dokumenten och ladda upp dem på sidan, så att allt är inskickat till på fredag. Håll tummarna, tack!

Nähä, åter till Morden i Midsomer.

Jag skulle gjort så annorlunda om jag gick i andra skor

Igår var det alltså dags för Systerns födelsedagspresent; Lars Winnerbäck live på Trädgårdsföreningen i Göteborg. Det var helt sjukt underbart! Med låtar som Kom Änglar, Elden, Ingen soldat, För dig, Hugger i sten och Jag får liksom ingen ordning och massa andra kan det ju inte bli annat än succé. Stod näst längst fram, lite till höger om honom, och fick ögonkontakt flera gånger. Han är så bra! Och man ser hur berörd han blir när alla skriker "Vi älskar Lasse" och liknande. Underbart, är sannerligen ordet! Melissa Horn var också väldigt bra, Love Antell var helt okej, Laleh lika så, men Dundertåget gillade jag inge vidare...

Idag tänkte jag och Brodern åka till Båstad, men eftersom områdesbiljetterna som fanns på Blocket kostade 500 spänn, och de sen försvann senare på kvällen hade vi ju alltså inga biljetter och sket därför i att åka. Så nu sitter jag och kollar på Söderling-Ferrer på tvn. Ferrer leder med 1-0 i set, men Robin leder andra set med 2-1. Så nu hoppas vi att Robin vinner! Han lyckades ju med en helomvändning igår, så helt omöjligt ska det ju inte vara.

Nu är snart min enda semestervecka slut. Den gick väldigt fort, vilket är lite synd, men den har varit bra ändå! Nackdelen med att inte ha fler, är att jag inte kommer ha sovmorgon mer än på helgerna, och det är mycket svårare att träffa folk, eftersom man oftast sover över, och även om man inte gör det, hinner man inte med så mycket på kvällarna när man slutar halv fem på dagarna.

I know all the wrongs and rights but my mind is moving slower


Igår var jag på Lotta på Liseberg och träffade Timo Räisänen! :D

Liseberg var trevligt, men sjukt varmt! Allsången var bra, det var som Skansen var första gången vi var där! Det var mysigt, och man så väldigt bra, även om vi satt femte raden bakifrån! Lite dumt att man inte fick sitta ner hela dagen, bara, men annars var det bra!

Annars har det hänt en del sen sist, jag har hängt i Aneby, solat, badat, jobbat, vart ledig, vart i Göteborg, och lite annat smått och gott. Imorrn är det Unnaryds torg på morgonen/förmiddagen och Jönköping på eftermiddagen/kvällen. Sen på torsdag ska jag eventuellt (förhoppningsvis) till Fanny, och på fredag ska jag till Göteborg igen, för då är det dags för Lars Winnerbäck! Woohoo! :D

Where you lead, I will follow

Nu har jag börjat jobba. Vädret har vart sjukt nice, så nu har jag en fin bränna på armar, axlar och rygg (överdelen av den iaf)! Jag gillar't! :) Imorrn är det sista dagen på första veckan. Bara två veckor kvar på kyrkan nu, och sen 7 på Rullpack. Sen åker jag förhoppningsvis, men det ser mörkt ut... Jag funderade dock häromdagen om det kan bero på att jag inte skickat in mina betyg, jag hoppas isf det, för isf är det ju lätt att ordna efter tisdag. För då kommer de. Så på tisdag ska jag skynda mig hem efter jobbet och logga in. Hoppas värsta stormen av betygsletande IB-survivors är över då, så jag kommer in lätt och smidigt. Jag är lite nervös när jag tänker på det, men förhoppningsvis ska det går bra!

Nähä, funderar på att lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Måste ju dessutom lägga mig i hyffsad tid, eftersom jag ska jobba imorrn också, klockan 06.30 ringer klockan. Men först lite till Gilmore Girls, tror jag! :)