Here in London I wear my cloak like Sherlock Holmes

Igår var jag på bio, då en gratisbiljett höll på att passera bäst-före datum. (Att jag sedan glömde biljetten när jag väntade på bussen, fick springa tillbaka och hämta den för att sedan gå till 2:an är ju en helt annan berättelse...) Men bion som jag, Meit, Fanny och Therese såg var iaf Sherlock Holmes, vilken, enligt min åsikt, är en mycket, mycket bra film. Ångrar inte alls att jag såg den, det var lite jobbigt att den gick så sent bara, men ska lätt se tvåan när den kommer!

Den här veckan är ganska slapp, igår hade jag min engelskaoral och sen håltimma fram till psykologin. Idag hade jag historia och sen fick jag feedback på min psykologiinternal. Tänkte rätta den snart, så att jag kan lämna in den, vore skönt att få den färdig. Imorrn har jag ingen engelska, vilket innebär att jag börjar 12.25, och på fredag är det länsstudiedag så därför åker jag hemhem imorrn. Ska gå på scouterna för första gången på länge, vilket ska bli väldigt kul! Lite eldning och sen lite pulka på det! Sjukt kul!

På fredag ska jag sen till Madde, vi träffas ju nästan ofta nu för tiden, är ju mindre än en månad sen vi sågs sist, trevligt, trevligt! =) Schemat för dagen är inte riktigt lagt, men kommer bli nice! =)

På lördag blir det upp hit igen, ska på au pair-möte med Culture Care. Ska få information och bli intervjuad och sådär. Kommer kanske bestämma mig då, får se lite. Lutar väldigt mycket åt USA nu, jag lär ju knappt komma på vad jag vill göra resten av mitt liv tills april iaf (eller när det nu är sista ansökningsdagen till universitet och högskolor är), och känner dessutom inte för att plugga vidare till hösten, även om jag nu skulle komma på vad jag vill bli.

Igår nynnade Julia på en låt som jag var tvungen att lyssna på. Låten var London! av Frida Hyvönen. Kollade upp den på Spotify idag, och den var verkligen sjukt bra! Lyssnade även på lite andra låtar med henne och kan förutom London! även rekomendera Dirty Dancing.

Happy birthday to me

Idag är det min 19-årsdag, och för er som undrar så känns det precis, exakt likadant som 18! ;)

Igår vart det en trevlig kväll i Bankeryd och Therese hade som tur väl var hittat Alias, och jag och Fanny kom tvåa. Vi fick även kvällens rekord med 13 rätt, vi fick dock bara gå 11 steg framåt, eftersom vi passade på 2 kort. Jag kan bjuda på två kommentarer från kvällen;

Ordet var solglasögon, jag börjar förklara och Fanny svarar:
"-Bakom mina hmm, kan jag va mig själv...
-Lår?!"

Bra gissning! Not... :P Nästa är:

"Ni låter mer än Fanny" sagt av Alexander när jag och Anni spelade upp Scandlinesreklamen. Det var även nåt i glöggen! ;P

Jag har fått många gratulationer under dagen och tackar för dem alla! =)

På spåret är kul, och jag tog rätt land på 10 poäng, medan Mamma och Pappa tog staden. De hade aldrig klarat det så snabbt utan min hjälp! ;P

Och systern, i Oc heter de Volchok, Sadie och så är det Katilins pojkvän från hennes internat skola, och de spelar (i samma ordning) vampyrerna James, Rosalie och Jasper.

The show must go on

Idag har jag hunnit med det mesta av det jag skulle göra, har egentligen bara utläsningen av Animal Farm kvar, och det tänkte jag sysselsätta mig med efter handbollen. WL är skriven, det tog inte så lång tid, skönt det! Kollar handollen, idag igen. DJn idag är inte lika fyndig som den igår, men det funkar väl. Blev lite lätt upprörd igår när de ledde hela matchen för att sen tappa i sista minuten. Hoppas det går bättre idag, nu ligger de ju trots allt bara under med ett mål. Jag skulle vilja titulera mig en väldigt bra multitasker. Målar naglarna, kollar handboll, bloggar, är social på msn, jaa, just målar naglarna gör jag ju inte EXAKT samtidigt som bloggar, men jag låter de torka medan jag skriver! ;)

Okej, nu ligger de under med 3 mål igen... Kom igen nu!! Make it 4.

Imorrn är det som sagt dags för födelsedagsfirande, och risbräcken är klara. Ska dokumentera kvällen med kameran jag köpte för julklappspengarna, och kanske att några bilder hamnar här.

Upptäckte precis att min biobiljett som jag fått går ut om en vecka, så funderar på lite Sherlock Holmes på onsdag. Säg till om ni vill hänga med, hörrni!

Och für übering (ursäkta min tyska stavning, framförallt riktas den till Madde) så är det sjukt många (okej, minst tre) skådespelare/skådespelerskor som är med i både säsong 3 av OC samt Twilight. Bara så ni vet!

Nähä, matchen verkar ganska förlorad, och jag har inget mer att skriva.

Till alla er som trott, på allting som vi gjort

Så var handbolls-em igång igen, och jag kollar, såklart! Missade dock början, eftersom jag då kollade Mästarnas Mästare. Igår var det idrottsgalan, och det var bra att Helena Jonsson vann Jerringpriset. Så, då var sporten uppdaterad också.

Det känns som torsdag idag, och som att jag ska åka hem imorrn, men så är ju inte fallet. Dock måste jag packa och städa och sånt imorrn, eftersom jag inte riktigt hinner det på torsdag. Slutar vid halv fem då, och efter det drar några hem till Therese i Bankeryd för att fira mig och Ania. Det ska bli trevligt! =) Ska spela lite spel och så är det tänkt, och så ska Glee kollas på också. Hoppas att Therese hittar Alias bara, vill verkligen spela det, är ju så sjukt kul! Lite Tarzan och Jane ska nog hinnas med också, skulle jag tro! ;)

Idag har jag läst ut Mörkrets Hjärta, och det var ganska bra att jag läste den nu, eftersom jag hittade lite saker som jag och Therese eventuellt kan ha användning för i vår uppsats. Efter jag hade läst klart den fortsatte jag med Animal Farm, den ska vara utläst på torsdag, har ungefär 75 sidor kvar, men eftersom den går väldigt fort att läsa ska det inte vara några problem. Imorrn ska jag för övrigt skriva min WL 2 också. Tänkte börja med den idag, men behöver lite förslag om vad jag kan ta med i analysen, så ska kolla på lite written commentary jag skrivit innan, och se om jag kan få inspiration därifrån. First draft ska vara inne på torsdag, men förra tog typ max 3 timmar att skriva, så känner mig lugn angående tiden, slutar ju trots allt 11 imorrn, så om jag börjar direkt när jag kommer hem vid kvart över 12 har jag ju en stund på mig.

På lördag ska jag träffa Alek och Gabbi, det ska bli trevligt! =) Synd att inte Britta kunde komma, men får ta det en annan gång, helt enkelt!

Vill ut och ta snöbilder snart, får tvinga med mig Meit ut en liten sväng imorrn, eftersom det inte riktigt blev så idag... Nu när det dessutom kommit massa snö under dagen! =) Kramsnö, dessutom, vilket Meit kanske eventuellt fick erfara på vägen till/från bussen! ;)

När svenskarna gör mål spelar de bland annat "Den glider in" och "När vi gräver guld i USA", spännande det där! ;)

Imagine what the future has in store for you

Nytt år sedan sist, och detta året kommer förmodligen bli mitt mest händelserika år någonsin, eller, det blir väl vad man gör det till, kanske. I maj är det i alla fall dags för detsomintefårnämnasvidnamn aka exams. Efterdet är det tänkt att det ska bli en studentresa, och just nu lutar det mest åt Berlin. Sen är det juni, och studentdagen. Och sen... just det, det var just det... Vad händer sen? Det är inte längre klart att man ska tillbaka till skolan när det närmar sig mitten av augusti. Det lutar åt USA, au pair, men jag vet inte. Jag har verkligen ingen aning. Det blir ingen lång utbildning på direkten iaf, eftersom jag inte har en aning om vad jag vill bli. Det känns som att jag aldrig kommer veta vad jag vill bli, det finns för många valmöjligheter. Jag vet vad jag inte vill bli, men har ingen aning om vad jag vill bli.

Idag har jag skrivit klart first draft på TOK-essay, ska läsa igenom den en gång till, och så skickar jag in den imorrn. Sen är det typ bara WL2 och psykologiinternal som ska lämnas in skriftligt. Sen är det lite muntliga saker, mock, och sen exam som sagt.

Imorrn är det söndag, och helgerna går sjukt fort. Känns som att man åker en timme efter man kommit hem, typ, och speciellt nu på vintern när det är massa skidor man kan kolla på hela dagarna. Snart är det os, och då ska jag minsann kolla en massa på tv! ;) Surt att det är samma år som exams, bara, men det ska nog gå bra ändå! Får väl försöka öva upp min självdisciplin eller nåt. Good luck with that! ;)

Känns som detta inlägget mest är massa prat om ingenting, men nu har jag skrivit av mig lite iaf. Madde har ju dessutom tjatat om en uppdatering, och igår frågade även Meit när det var dags... Så, här har ni den nu, den första uppdateringen 2010...