The party don't start 'til I walk in

Idag är det äntligen dags, det vi har väntat på så länge. Klänningen har varit fixad i månader, datumet har varit bokat sedan någon gång i höstas, det har planerats och setts fram emot; baldagen är här! Meit frågade A-K för ett tag sedan om hon kunde göra våra frisyrer, och nu har hon gjort min. Hon skulle iväg idag, så vi började klockan 8, så nu är den fixad! Mycket hårspray har sprayats på, och jag kommer antagligen fylla på under dagen, tror att om jag inte tar ut den ikväll kommer den nog vara nästan lika fin imorrn när jag sovit på den! Nu försöker jag bara att inte typ fastna eller liknande, så den förstörs!

Senare under dagen ska sminket fixas, och sen ska bara klänningen, skorna, sminket, armandet och halsbandet på, väskan ska fyllas, och sen är det dags! :)

Nähä, nu ska jag ta och måla naglarna lite!

I wanna be a rockstar

Igår var det alltså lärarmiddagen. Det var väldigt trevligt, och också väldigt roligt. För bilder får ni kolla Facebook. Några av lärarna höll tal, och Tobias och Sofia höll tal till lärarna. Sen när vi hade ätit den mycket goda pannacottan var det dags för mingel, och sen vid tio över 11 drog jag, Meit, Fanny och Anni oss hemåt. Jag och Fanny körde allsång på vägen hem, till Rockstar och Lemon tree, oerhört vackert!

Idag är det klassråd, och sen ska jag hämta min balklänning, för imorrn är det dags! :D Hoppas på bättre väder imorse när jag vaknade då det typ ösregnade, håll tummarna för om inte sol, så isåfall mulet med uppehåll!

Nu ska jag bara äta, och sen ska jag åka ner mot klassråd och balklänningsupphämtning.

If it's worth having it's worth fighting for

Igår körde jag Tigern upp till Jkpg. Skulle tanka på St1, men det gick inte, jättekonstigt! Så jag fick tanka på OKQ8, som var typ 30 öre dyrare eller nåt sånt! Men, men! Sen blev jag omkörd av två tull-bilar på vägen upp också, vilket också kändes märkligt med tanke på bristen på landsgränser här i området...

Idag var jag vänlig och körde Emma och Malin till IcaMaxi, då de skulle handla till ikväll. Inte varje dag man köper 6 liter grädde... Sen körde jag ut dem till dit vi ska ha lärarmiddagen ikväll. Har precis gjort mig iordning, så nu väntar jag bara på att klockan ska bli dagsattåka.

Nähä, en liten kort uppdatering blev det, kanske blir mer detaljer imorrn, jag har ju trots allt bara klassråd då, sen ska jag packa ner större delarna av mitt rum i diverse väskor, kartonger och påsar.

Somna inte osams med dig själv

Idag var jag i Värnamo där det var tänkt att jag skulle hitta en studentklänning, och det gjorde jag! Äntligen! Efter ganska många provningar hittade vi äntligen en på Vero Moda, så den blev det! Skönt att ha det fixat! Nu är allt fixat till både balen och studenten, känns väldigt skönt!

Igår var jag i Ullared med Fanny, Meit och Jonna. Köpte bland annat en väska som jag ska ha till studenten, hårnålar, en tröja, ett linne och lite annat smått och gott. Sen efter det var det ledarsamling och sen var det KU med filmkväll, det var trevligt, även om filmen kanske inte var den bästa... ;)

Idag efter resan till Värnamo städade jag ur mina hyllplan i bokhyllan. Rensade ut typ 35 böcker som ska skänkas, några som ska slängas, några som ska sparas men inte vara framme, samt några som ska stå kvar i hyllan. Blev lite bättre organisation på det nu, och jag lyckades få fram en filmhylla, så nu är alla filmer samlade på ett hyllplan vilket känns bra! Har en del filmer, kan man säga, och fler lär det ju bli...

Ikväll har Britta varit här, trevligt! Blir ju inte så ofta, eller, ja, nu kommer det ju bli en del gånger de kommande veckorna, det är ju några baler och studenter som ska avverkas, det kommer bli trevligt! :D

Nähä, om jag skulle gå och packa ner allt jag under kvällen kommit på att jag behöver till veckan, och förhoppningsvis inte glömma något. Tur att jag ska ha bil upp imorrn, blir inte lika jobbigt att frakta saker då...

Have you seen the world?

Nämen, sedär ja, en ny design fick det bli också! Och jag gör inga fancy saker, för det kan jag inte! :P Jag kan ändra färg, storlek, texttyp och bild, typ! Men ändock, en förändring! ;)

Nu ska jag besöka Mormor innan jag gör mig iordning inför kvällen! Först ska jag dock lyssna på Hero of War med Rise Against bara för att det är så sjukt bra!

Det är över nu!

Igår 09.12 var det över. Jag lämnade Brahesalen med ett leende på läpparna, och sen var jag fri! Alla proven är slut, och alla lektionerna. Nu är det bara lärarmiddag, klassråd, bal och student kvar! Underbart! Biologi paper 3 kändes bra, så skönt att avsluta med det!

Idag har jag sovit, läst lite, vart ute och gått med Bea, lagat asgod mat och kollat tv! Skönt med ledigt! Och skönt att jag inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte pluggar! Ikväll blir det examsäröverfirande på Bongo. Trevligt, trevligt! Och imorrn ska jag gå på scouterna, vilket också ska bli väldans trevligt! Och sen på fredag är det ledarsamling och KU! Jag gillar att vara ledig! =)

Och igår började jag beta av min EfterIB-boklista. Jag började med Trollvinter av Tove Janson och nu håller jag på med Millenium-serien och har alltså börjat med Män som hatar kvinnor. Än så länge är den bra, har ju iofs inte kommit så långt, men ändå. Tänkte läsa lite på tåget sen, har ju inget bättre för mig! ;)

Nähä, om man skulle ta och återgå till att göra ingenting, kanske?! ;)

Dagen är nära

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den minst sagt urusla uppdateringen som varit här på senaste tiden. Jag har dock något att skylla på: IB. Eller, kanske snarare exams som pågår för fullt. Nu är det bara 3 prov, 1 ämne, kvar och sen är jag fri. Känns underbart, jättekonstigt, skrämmande och jag vet inte vad. Men framför allt skönt! De senaste veckorna har jag pluggat som aldrig förr. Jag har repeterat och repeterat, läst och läst, och i de flesta fall har det gett resultat. Tycker dock att våra exams är svårare än mock, vilket inte känns så bra, men hoppas så klart på det bästa! Det jobbiga är att betygen inte kommer förrän 6e juli. Det är ju en hel evighet kvar! Men först kommer allt det roliga: lärarmiddag, bal, Ullared, examsärslutfirande, och så slutgiltligen studenten.

På tisdag/onsdag kommer antagligen, förhoppningsvis, bloggen att återigen få uppdateringar lite oftare, ty då är det över, då är dagen äntligen här, post-examsdagen! =)