Jag gör så att blommorna blommar

Idag har jag lekt lite med Photoshop. Jag är väl ingen mästare på det direkt, men idag hittade jag lite tips och trix och lyckades bland annat göra ett, enligt mig, väldigt fint tackkort för studenten. Jag lyckades även redigera en bild på några maskrosor som blev mer intressant än den var från början.

Även om klockan nu är 23.15 så är jag inte jättetrött. Funderar därför på att börja packa upp/packa om mina lådor samt min ryggsäck. Då är bara frågan om jag ska göra det till en film, eller musik. Tror nog det får bli det tidigare alternativet, ska bara lyckas välja en först.

Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår

Mycket har hänt sen senast;

  • Jag har firat studenter i Gislaved och Sävsjö
  • Jag har tagit studenten (fy fan vad jag är bra!)
  • Jag har firat min student
  • Jag har åkt tåg
  • Jag har slagit mitt rekord i hur högt upp i Sverige jag varit (Östersund)
  • Jag har varit "byggbas" på kojbyggarläger i Östersund
  • Jag har åkt tåg
  • Jag har hängt i Stockholm
  • Jag har stått i kortegen på Prins Daniel och Kronprinsessan Victorias bröllop
  • Jag har åkt tåg
  • Jag har varit på Wild Scoutsläger med Cowboy-tema på Kungshol
  • Jag har haft feber
  • Jag har åkt tåg
Och nu är vi framme vid idag. Studendagen var helt sjukt, underbart rolig, och jag skulle ge mycket för att uppleva den igen. Det finns sjukt mycket kort från dagen, och några syns här under inlägget. Bröllopet var väldigt coolt, och jag såg brudparet på väldigt nära håll, även om det inte var så länge. Dagen innan bröllopet såg jag även Daniel och Silvia vid slottet, och vinkade till dem. Rojalist, javisst!
Samma dag som Wild Scoutslägret tog slut fick jag feber, som tur väl var höll den inte i sig så länge, utan bara till igår och då var den inte lika hög, så jag kunde ta mig hem med tåget. Däremot kunde jag inte åka till Madde idag, vilket är lite synd... Men, som sagt, sommaren är fortfarande lång, och man kan ju träffas utan att det är midsommar!

Ikväll ska jag alltså ta det lugnt och typ kolla på en film eller liknande. Tänkte även baka lite, för det var på tok för länge sedan jag gjorde det!


Freedom, I won't let you down


Jag i studentmössan! :)


På Bongo

Here comes the sun

"Vad är väl en bal på [Stora Hotellet] [...], alldeles, alldeles underbar"

Balen var sjukt kul, speciellt efterfesten, och alla var jättefina! :D Kan bara säga att det är lite lätt varmt att dansa i en klänning med flera lager tyll!

Idag har äntligen sommarvärmen kommit såhär den 2a juni. Låg ute och solade lite innan, skönt! Fast ligger inte ute så länge, för det brukar leda till en röd färg snarare än en brun förutom på armarna som brukar få finast färg. Hoppas att det är sånt här väder de tre veckorna jag ska jobba ute i sommar också! Det är verkligen helt perfekt väder, sol och blå himmel, men blåser ändå svala vindar så det inte känns lika varmt.

Imorrn ska jag ner till kusten, närmare bestämt till Halmstad. Ska dock knappt ligga vid havet utan planerar att handla diverse studentpresenter. Ska förhoppningsvis även ta en fika med Malin och Elin. :)

Igår gjorde jag då äntligen au pair-filmen. Hoppas det hjälper så jag får en matchning snart, för nu börjar det bli längesen jag ansökte. Jaja, för vissa tar det långt tid, och för andra går det fortare. Men nu har de ringt två gånger om att jag ska lägga upp film, så nu kände jag att det var dags. Annars på au pair-fronten intet nytt.

Ska nog återgå till Flickan som lekte med elden nu kanske. Sjukt bra böcker, det där! Eller, iaf den första som jag läst ut, och de 150 första sidorna i den andra verkar också lovande!