2 födelsedagskalas senare

Att, vilken lust jag får att skriva när ni är så sjukt bra på att kommentera! ;)

Satte alarmet på halv 9 idag, vaknade dock redan klockan 8, steg upp kvart över och duschade och gick sen ut och åt frukost. Kollade även lite på Gilmore girls och vid kvart i tio körde jag iväg för att hämta upp M vid sin fotbollsskola. Sedan styrde jag kosan mot Pump it up (ett ställe med hoppborgar/uppblåsbara russelkanor och sånt) och födelsedagskalas för en av Ms kompisar. Han lekte en massa med de andra barnen, och jag och V (mamma till en av Ms kompisar och som jag haft playdates med innan) pratade och testade även vi hoppborgarna. Sen var det tårta och sen åkte vi hem. Först lekte vi lite, men eftersom M hade haft fotboll och hoppat/sprungit runt en massa på Pump it up och dessutom skulle iväg på ett andra födelsedagskalas så tyckte jag att han behövde vila lite, och efter en stunds övertalning somnade han, och sov sedan i en och en halv timme. Efter det åt han lite och sen åkte jag, M och värdmamman iväg mot dagens andra födelsedagskalas som var hemma hos födelsedagsbarnet (brorsdotter till L som bodde här förra helgen). Vi åt lite, och så öppnade J paketen och sen fick vi dekorera våra egna cupcakes. På vägen hem åkte vi på jättefina småvägar och såg gigantiska hus (då motorvägen har alldeles för mycket trafik vid den tiden). Vi var hemma vid 7, och sen dess har jag kollat Gäster med gester och nu kollar jag på Fortet.
Imorrn ska jag jobba två timmar och sen drar jag upp till San Francisco en sista gång (förutom för att se på Giants och 49ers, men då hinner jag ju inte se staden igen).

Bokläsning och Applebee's

Idag började jag som sagt jobba klockan 9. M åt frukost när jag kom ut, och kollade lite på tv, så det fortsatte han med en halvtimme ungefär innan han ville att jag skulle läsa för honom. 9 berättelser (varav 3 ganska långa Dr Seuss) ville han leka lite, så då gjorde vi det. Sen gjorde jag iordning mat som vi åt (konstigt nog!) och sen lekte vi lite till. Efter det var det dags att åka till skolan och släppa av honom. Sen åkte jag till Target och Walmart, där jag inte köpte så mycket, förutom en mapp att lägga alla papper/biljetter/brev/annat smått som jag tänker ta hem och spara. Ska försöka skapa en scrapbook av det, men vi får väl se om det går så långt... :P Vid kvart över 3 var skolan slut och jag hämtade upp M igen. Efter det åkte vi till gymnastiken som började idag igen, och jag lyssnade på Sommar i en timme. Sen hem och M åt, och vid halv 7 var tanken att jag skulle sluta och åka och hämta upp en ny au pair, dock blev värdföräldrarna lite sena, så vid kvart över 7 kom jag iväg och jag och M (en ny au pair som bor ca 15 minuter bort och är från Mexico) åkte till Applebee's och åt. Det var trevligt!
Nu har jag kollat på Doobidoo och ska gå och lägga mig snart, hade jag tänkt. Börjar jobba klockan 09.45 imorrn, och måste duscha och äta frukost innan dess.

Skype, simlektion och restaurangbesök

Idag jobbade jag först 7:45-9. M sov länge idag också, till tjugo över 8 och sen satte jag honom framför tvn och gav honom frukost och hjälpte honom klä på sig. Sedan körde jag honom till skolan och åkte hem och satte mig framför datorn/tvn. Efter en stund ringde Skype, det var Jocke, Ellan, Viktor, Marianne och Gösta, och så dök även mamma upp på ett hörn. Viktor var ovanligt pratglad och pratade mer än han gjort de andra gångerna. Dock ville han inte prata så värst länge, Jockes tvspel drog mer, och så tyckte han vi kunde prata när jag kommer hem! ;) Det var trevligt att prata med dem iaf! :)
Efter det åkte jag och köpte mjölk samt mat från Subway, hem och kollade lite mer Gilmore Girls och sen åkte jag och hämtade upp M. Han hade simlektion och jag satt i solen och lyssnade på Sommar i en halvtimme. Sedan åkte vi till värdmamman på Stanford och där var vi en stund innan vi åkte och åt på en japansk restaurang. De åt sushi och jag åt Chicken Teryaki, mycket gott! Och dessutom finns ju doggybag här, så nu har jag dessutom mat till imorrn! ;)
Efter det gick vi en liten sväng till Farmer's market där M valde shaved ice istället för glass, som var mitt och värdmammans val. Jag åt en Oreo/vaniljglass. Gott!
Nu är jag hemma och kollar på Gilmore Girls. Imorrn är det bara skola på eftermiddagen, så jobbar först 9-13.15 och sen 15.15-18.30.

Dålig uppdatering = långt inlägg

I fredags jobbade jag som vanligt, efter jag hade hämtat upp M åkte vi hem och läste lite tills städarna var klara och då lekte vi innan jag gjorde mat och vi åt. Sen kollade vi lite tv och sen slutade jag och jag kollade på film.
I lördags jobbade jag 11-15.15. Jag och L (en väninna till värdföräldrarna som bodde här hela helgen) körde M till artclass och sen åkte vi och hade Root beer-provning. Jag berättade för henne att jag aldrig hade druckit root beer, så då sa hon att vi var tvungen att prova det. Vi köpte tre olika flaskor, tog två papperssoppskålar från affären och gick ut och satte oss vid ett bord utanför och började smaka. Den första smakade som flytande Jenka, och jag måste säga att Jenka är bättre i tuggumiform! Den andra var god, den smakade lite jenka, men inte alls som den första, den hade en lite mjukare smak och var mycket godare. Den tredje tyckte jag smakade som munskölj, och var alltså inte jättegod den heller. Det är konstigt att tre saker som heter likadant kan smaka så olika! Sen hämtade vi upp M igen (för artclass var på vägen från affären och hem) och när vi kom hem bytte jag om, och sedan var det dags för BBQ med folk från värdmammans jobb. Det kom 15 personer (tror jag det var) och vi åt och pratade och M underhöll ganska mycket. Jag pratade fotboll med en från Qubec och hon jag satt jämte hade varit i Sverige (kört från Göteborg till Gotland) så då pratade vi lite om det. Efter alla hade åkt hem var jag trött och gick och la mig.
I söndags var det upp vid halv 9, vid 9 åkte jag mot tåget upp mot SF. Utanför SF bytte jag till BART och sen bytte jag till en annan BART och hamnade tillslut i Berkeley. Gick där ett tag, och så köpte jag en tröja, men jag gillar Stanford mer än Berkeley, om jag måste välja! :P Efter ett tag tog jag BARTen till SF och gick runt i shoppingcentrat som ligger precis vid stationen. Åt lite där och sen åkte jag hem igen. På kvällen var det en familj här och åt middag, och sen tog jag det mest lugnt när de hade åkt hem.
I måndags jobbade jag 8-9, gjorde mellanmål och frukost till M och sen körde jag honom. Kom hem och åt frukost och satt vid datorn. När jag hade hämtat M hände inte så mycket, då han var ganska trött. Vi läste ganska mycket, lekte lite, åt och kollade lite film innan jag slutade.
Igår jobbade jag likadant som i måndags, och gjorde ungefär samma sak, förutom direkt efter skolan då jag och M åkte till en park där jag aldrig har vart innan. Han lekte där i ungefär en timme innan vi åkte hem och läste, åt och kollade på tv. När jag hade slutat kollade jag på The king's speech som jag tyckte var en bra film!
Idag var jag ledig på förmiddagen, men jag var ändå upp vid 9 för att gå en runda. Gick i en halvtimma, sen åt jag frukost bestående av en fruktsmoothie, en kopp kaffe och en skål granola-flingor. Sen kollade jag lite på webtv, och sen gick jag ut och satte mig i solen i en halvtimme, tills jag tyckte det var för varmt för att sitta där. Då gick jag in och duschade, och sen kollade jag webtv igen. Hämtade upp M, och åkte direkt till biblioteket där vi hängde i en timme ungefär, sen hem och äta, kolla tv och sen slutade jag. Nu har jag kollat på Leila bakar, och ska nog kolla på en film nu, hade jag tänkt.
Kollade även upp iPhonepriserna i det här landet idag igen, och upptäckte att jag visst hade kollat fel på forex när jag kollade upp det förra gången. Då kollade jag nämligen på Euro istället för Dollar, så istället för 6200 (som jag trodde att den kostade) så kostar den istället 4300, vilket är ganska mycket billigare än i Sverige. Kanske får bli en innan jag kommer hem... ;)

Måndag-torsdag: första skolveckan samt första lediga skoldagen

I måndags började alltså skolan igen. Jag började klockan 8, gjorde mellanmål och plockade lite och sen körde jag M till skolan. Kom hem och åt frukost och sen satte jag mig framför datorn och tvn. Jag gjorde inte så mycket mer på min lediga tid, gick ut och satte mig med benen i solen och datorn/överkroppen i skuggan en stund innan jag åkte och köpte kaffe och sen hämtade jag upp M. Vi lekte lite vid skolan och sen åkte vi hem och lekte och sen åt vi innan vi lekte lite till och sen slutade jag. Gjorde inte så mycket på kvällen där heller, tog det mest lugnt.

I tisdags var jag ledig på morgonen, gick upp vid halv 10 och satt vid datorn. Åkte och köpte champinjoner till maten jag skulle laga och fick äntligen prata av mig lite med Alek, även om jag ändå inte tyckte det var tillräckligt. Men förhoppningsvis tar vi igen det efter det 18e! Lagade lite fejkchicken a la king (hade ingen kycklingfond, så fick smaksätta med soya istället, men blev gott ändå! Och nu ser jag att det ser ut som om jag använt fejkkyckling, men det har jag inte, det var bara såsen som inte var riktigt som den skulle för att få kallas Chicken a la king) och kollade lite på Gilmore Girls. Åkte och hämtade upp M och sen åkte vi direkt till en park där vi hade playdate med A och hennes lillebror J. Stannade där en ganska bra stund innan vi åkte hem och åt och kollade lite tv innan jag slutade och jag gick ut och gick en runda.

Igår var det första lediga skoldagen (redan efter 2 dagar, alltså) och jag jobbade 10 timmar. Först tog vi det lugnt, sen åkte vi till biblioteket, sen åt vi, sen var det simlektion sen åkte vi hem och lekte en stund och sen åkte vi till Stanford. Först "utforskade" vi byggnaden där värdmamman jobbar (som vi gör typ varje gång vi är där) och sen åt vi lite innan vi kollade lite i labbet och sen åkte vi hemmåt. En resa som tog 20 minuter på ena hållet tog en timme på andra. Man måste bara älska rusningstrafik! Det var sjukt mycket bilar och så är det ganska många rödljus på den sträckan också... När vi kom hem kollade jag på Allsång på Skansen och sen kollade jag på the Hangover, var ju tvungen att se om jag kände igen platsen där jag bodde i Vegas, och tänka sig, det gjorde jag! Även om de hade byggt upp ett "kapell" där var det lätt att känna igen vart det var.

Idag jobbade jag 07.45-09, gjorde mellanmål, åt frukost, hjälpte M med kläder och sen körde jag honom. Stannade till på vägen hem och köpte återigen champinjoner för att även idag göra kycklingrätten. Kom hem och skrev lite med Gabbi (som åker till Bali och Australien 2 dagar efter jag kommer hem, vilken tajming!) och kollade på Gilmore Girls. Sen lagade jag mat och lyssnade på Sommar innan det var dags att åka och köpa kaffe och hämta M. Vi lekte i ca 10 minuter på skolgården innan vi åkte hem för att städa lekrummet. Sen åt vi lite och sen åkte vi till Farmer's market för att möta upp värdmamman. Handlade lite och sen åkte vi hem. Nu kollar jag på Gilmore Girls igen, men ska nog snart byta till en film. Gick lite crazy (okej, det uttrycket låter bättre på engelska) bland filmerna på biblioteket och lånade 8 stycken, plus att jag redan hade GG hemma, så nu måste jag ju försöka kolla igenom alla också, innan jag måste lämna tillbaka dem.

Jag tänkte faktiskt uppdatera både i förrgår och igår, men sen blev jag trött och glömde bort det... Men här har ni en uppdatering iaf!

Santa Cruz

Imorse vaknade jag klockan 7. M gick och la sig tidigt igår, och vaknade därför upp tidigt imorse. Låg iaf kvar i sängen till kvart över 8 innan jag gick upp och gjorde mig iordning. Stekte pannkakor och åt frukost och sedan kom Mathilda hit och vi åkte och hämtade upp Wuxi. När vi hämtat upp henne styrde vi kosan mot Santa Cruz. När vi kom dit hade vår coordinator lite saker att prata om och sen var det dags att börja sola. Det var lagom varmt på stranden, och jag och Mathilda låg och solade och pratade i ungefär en timme innan jag tyckte det var dags att bada. Sagt och gjort, vi gick ner mot vattnet och inte var det varmt, inte! Men jag SKULLE simma i stilla havet, så jag doppade mig och sen gick jag upp till kanten där Mathilda stod. Efter en stund gick jag dock ut i vattnet igen och badade i ungefär 10 minuter. Jag tror jag var den enda av au pairerna som doppade hela sig, och de flesta människorna på stranden stod vid kanten och badade på sin höjd knäna. Det var helt sjukt strömt, förresten, vågorna var väl meterhöga kanske, men när de kom kunde man inte stå kvar, utan följde med flera meter in mot land. Men ja, nu kan jag iaf säga att jag badat i Stilla havet. Sedan solade vi i 2 timmar till innan det var dags för oss att åka vidare. Vi ville dock inte åka hem utan beslutade oss för att åka till IKEA och sen åkte vi och åt på ett mysigt cafe/restaurang och sen åkte vi hem.

När jag kom hem upptäckte jag att ryggen fått lite mer färg än jag trodde, och den har nu en fin räknyans... Även magen och ansiktet har fått lite färg idag, fast ryggen fick nog mest, tror jag. Det var en trevlig dag iaf, och imorrn är minisemestern slut och det är dags att återgå till jobb. Nu är jag dock ledig 6 timmar om dagen igen, då sommarlovet som sagt slutar imorrn.


Det där stora splash-et i mitten är jag! ;)


Min semestervecka - varning för monsterinlägg

Söndag 7/8 - Resan
Väckarklockan ringde 05:15 och det var bara att stiga upp och klä på sig och packa det sista, värdfamiljen åkte klockan 05:30, och bilen hämtade upp mig klockan 06, så alla var ute ur huset tidigt. Halvsov på bilresan till flygplatsen, gick igenom säkerhetskontrollen utan problem och var vid gaten 07.10, en och en halv timme innan boarding. Jag lyssnade iaf på lite Filip & Fredrik och på lite sommarprat innan det var dags att gå ombord. På flygresan lyssnade jag också en del på Sommar, pratade även lite med en dam som satt jämte mig vars mans mamma var från Sverige. Vi pratade lite om språk och så. Ca 5 minuter innan vi kom till Seattle pekade hon ut genom fönstret och sa att St Helena låg där, en vulkan som hade ett utbrott för några år sedan, och det var ett ganska rejält utbrott; hela ena sidan av berget var bortsprängt. Kom fram utan problem och tog bussen till Anitha och Dan som hämtade upp mig på busshållsplatsen och vi åkte till Sizzlers och åt buffé. Sedan åkte vi till huset och tog det lugnt, jag var lite trött efter resan. Efter en stund skulle Anitha handla lite, så jag följde med. Vi åkte även till YMCA för att se när pojkarna har simlektion, och då sa Anitha att vi kunde be om ett extra medlemsskap för mig på medlemsskapet de redan hade, så det gjorde vi. Sen åkte vi tillbaka till huset och åt och kollade på film innan det var dags att sova.

Måndag 8/8 - IKEA och YMCA
Vaknade runt 8 och gick ut och kollade lite på tv och läste i min bok. Åt frukost och tog det lugnt, och sen vid 1 åkte jag, Anitha och Dan till IKEA som ligger ungefär 50 minuter bort. Vi åt köttbullar (vad annars?) och sen handlade vi lite i Swedish food shop (som för övrigt har mycket bättre utbud här än i "min" Swedish food shop!). Jag köpte vaniljsås då jag inte har sett det i CA. Sedan åkte vi tillbaka och jag åkte till YMCA för att träna lite på maskinerna. Jag tränade i ungefär 50 minuter innan jag tyckte jag var klar och åkte tillbaka till huset där jag duschade och sen gick vi in till Malcolm och Sarah och åt och kollade på film.

Tisdag 9/8 - Stugan och YMCA
Idag vaknade jag runt 9 och gick upp och åt frukost. Sen satt jag och läste och kollade på tv en stund. Läste även alla 70 (!) olästa blogginlägg på blogglovin och sen åkte jag, Anitha, Dan och pojkarna mot deras stuga som ligger ca en timme bort. Det var en liten stuga, med bara ett rum och kokvrå och utan rinnande vatten. Det var en mysig stuga, och den låg precis vid vattnet. Vi åt lite där och kollade runt lite innan det var dags att åka hemmåt igen. Pojkarna hade simlektion på YMCA och jag följde med för att återigen träna lite, idag runt 40 minuter. Efter det var det dusch och sen gick vi även idag in till Malcolm och Sarah och åt, och sen kollade vi lite på Pawn stars, ett program om en pantaffär dit folk kommer och säljer en massa olika saker och oftast vill ha ganska mycket mer pengar för det än det egentligen är värt.

Onsdag 10/8 - Djurparken och BBQ
Vaknade runt halv 9 idag, gick upp och åt frukost och kollade på tv. Tog det lugnt, läste och kollade på tv till klockan 12 då jag, Anitha och pojkarna åkte mot en djurpark ca 45 minuter bort. Djurparken har bara djur som finns i det här området naturligt, rovdjuren har de i olika inhängnader, och sen har de en jättestor inhängnad där de kör runt en i små tåg för att se alla de olika växtätande djuren. Turen tog ca en timme, och man fick se en massa djur och komma väldigt nära.  Det enda djuret vi inte fick se som de har där var älgen, så det gjorde ju inte mig så mycket, det kan jag ju faktiskt kolla på hemma! Men vi såg massa olika sorters hjortar, bergsgetter, bisonoxar och lite så. Efter vi hade gått runt och kollat lite åkte vi tillbaka till huset och efter en stund gick vi över till Malcolm och Sarah igen för att äta grillat, det var mycket gott, vill jag lova!

Torsdag 11/8 - Shopping och Tacoma
Imorse klockan halv 10 var jag uppstigen, påklädd och var ute i köket och åt frukost. Sen tog jag det lugnt på förmiddagen innan jag, Anitha och Dan åkte och köpte lite frukt och grönt och så. Efter det åkte vi och åt lunch på Old Country Buffet och när vi ätit klart gick jag runt och kollade lite i affären i Town Centre. Det finns inte jättemycket affärer, men kollade runt lite i Bed, Bath and Beyond, Ross, Marshalls, Old Navy och Target, och tänka sig, en ny tröja blev det minsann! Jag avslutade med en raspberry latte på Starbucks innan jag blev upphämtad av Anitha. Sen åkte vi tillbaka och Anitha åkte med pojkarna på simlektion och jag slappade framför tvn. När de kom tillbaka från simlektionen gick jag in till Malcolm och Sarah, då Anitha och Dan skulle ut och dansa. Efter en stund åkte jag och Sarah iväg mot Tacoma där vi gick lite vid vattnet och pratade om allt möjligt. Sedan åkte vi till en italiensk restaurang där jag åt väldigt god, äkta italiensk pizza. God mat, men vi fick vänta ca en timma på att få den. Sedan åkte vi tillbaka och avslutade dagen med att kolla lite på tv. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Imorrn  är det sista hela dagen innan jag åker hem på lördag förmiddag.

Fredag 12/8 - Shopping igen, och filmkväll

Vaknade vid 9, gick upp och åt frukost och sen läste jag och kollade lite tv. Gjorde inte så mycket utan vilade upp mig, 3e sista dagen på semestern. ;) På eftermiddagen åkte jag till Town Centre igen och gick i lite andra affärer. Anitha visade mig en affär där de hade allt möjligt (ungefär som alla andra affärer här! :P). Jag hittade iaf en väldigt fin sjal, ganska lik den du har, systeryster, så nu slipper jag "låna" din i vinter! ;) Sen gick jag runt i lite andra affärer också, köpte dock inget, försöker ju spara på bagaget så mycket som möjligt, det finns redan risk för övervikt... När jag kom tillbaka åt vi lite, och sen gick jag över till Malcolm och Sarahs hus för att vara kolla till pojkarna. De lekte på övervåningen, och jag satt nere och kollade på film. Efter en stund kom Malcolm hem och tände en brasa ute, så vi grillade lite marshmallows och gjorde s'mores (fast utan choklad då de inte hade någon det hemma). Efter en stund gick vi in igen, och jag, Malcolm och Sarah kollade på Due Date som var en ganska rolig film. Med tanke på att den börjar på en flygplats där allt går fel kanske det inte var det bästa filmvalet dagen innan jag skulle flyga, men den var bra ändå! När filmen var slut sa jag hej då till dem, och gick för att sova.

Lördag 13/8 - Hemfärd
Vaknade klockan 7, så jag skulle kunna packa det sista, göra mig iordning och hinna äta frukost utan att stressa för mycket. Vid halv 9 sa jag hej då till Dan och sedan körde Anitha mig till bussen. Lyssnade på lite podcast på vägen till flygplatsen, kom igenom säkerhetskontrollen utan problem och gick mot gaten för 2 timmars väntan. Jag satt dock lite vid datorn, och så köpte jag en mycket god BLT-bagel som jag åt också. Sen hoppade jag på planet och halvsov/lyssnade på musik hela vägen. Väl framme i SF gick jag mot stället där bilen skulle hämta upp mig och de andra som skulle åt samma håll och en timme senare var jag hemma. Åkte direkt till biblioteket för att hämta upp Harry Potter and the deathly hallows part 1 som jag stått i kö på i ca en och en halv månad och sen åkte jag hem igen och packade upp. Hittade även ett vykort när jag kom hem, tack så mycket, syster! :)

Ja, det var min resa det. Bilder kommer en annan dag när jag flyttat över dem från kameran till datorn. Imorrn är det clustermeeting i Santa Cruz och sen är det jobb på måndag, och tänka sig, då börjar M skolan efter sommarlovet!

Idag är det för övrigt bara 5 veckor kvar! :)

Lakewood

Hej, hej! Jag befinner mig just nu i Lakewood hos Anitha och Dan. Tankte bara saga att jag inte kommer blogga forran jag kommer hem, da vi inte kan fa WIFI att funka pa min dator, och jag faktiskt inte orkar skriva inlagg utan de tre extra bokstaverna, och jag vet hur jobbigt det aven ar att lasa det.

Men det kommer en uppdatering pa lordag, sondag eller mandag! Ha det bra tills dess!

En ganska vanlig torsdag

Idag började jag jobba kvart i 8, M satt vid tvn när jag kom ut, så gjorde iordning frukost och satte mig brevid honom. Sen gjorde jag mellanmål och sen körde jag M till summercamp. Kom hem och satt vid datorn och tvn en stund innan jag drog till Starbucks. Hämtade upp M, åkte och köpte bröd och  mjölk och sen åkte vi hem och åt lunch. Lekte lite och sen var det simlektion. M stannade kvar i poolen en halvtimme efter simlektionen slutade, så jag satt vid poolkanten och kollade. Sen åkte vi till Stanford där vi åt lite och sen åkte vi och åt glass på samma ställe som förra veckan. Jag och M gick runt lite medan vi väntade på att värdpappan skulle komma och hämta upp oss och efter ett stop i en bokaffär sa M helt plötsligt "There's A", hans kompis, så vi gick över till dem och sen slutade det med att vi stannade i ca en och en halv timme längre.

Nu är klockan halv 10 och jag kollar på Gilmore Girls och skriver här. Snart ska jag dock plocka iordning lite eftersom städarna kommer imorrn. Inte jättemycket att plocka iordning idag, som tur väl är, men lite är det allt...

Imorrn förmiddag är det fullt upp, mycket som ska hinnas med på de 2,5 timmarna jag är ledig!

Lugna dagar

Igår jobbade jag mellan 8 och 9, gjorde mellanmål till M, åt frukost och gjorde mig iordning. Körde M till skolan och sen åkte jag hem. Kollade tv, och skrev med folk. Åkte mot Starbucks och drack kaffe och sen hämtade jag upp M igen. Vi åkte hem och åt lunch och lekte lite, sen en tur till biblioteket för att låna böcker (konstigt nog!) och lite filmer. Sen åkte vi hem igen och lekte och på kvällen var det knytpicknick för hela kvarteret, så jag, M och värdföräldrarna tog med minicupcakes och gick ner och åt där nere. Efter att jag hade ätit gick jag dock hem, var lite trött så gick hem och kollade Gilmore Girls och sen läste jag Harry Potter innan jag gick och la mig.

Även idag jobbade jag mellan 8 och 9 och gjorde ganska mycket samma sak som igår morse, konstigt nog! Kom hem, kollade GG och satt vid datorn. Sen tog jag även idag rundan om Starbucks innan jag åkte och hämtade M. Åkte hem och åt lunch och sen åkte vi till hans simlektion. Sen hem och leka och sen gick vi till parken en stund innan vi kom hem och åt. Sen kollade M lite tv och sen slutade jag. Nu efter dusch sitter jag här framför datorn.

Ska nog kolla Allsång ikväll, om jag inte spara det till imorrn, får se hur jag gör.

Shoppingcenter, middag och jobb

Igår steg jag upp runt 9, gjorde mig iordning, åt frukost och läste lite HP and the deathly hallows. Vid 10 i 11 tog jag bilen mot ett shoppingcenter jag inte vart i innan, skulle träffa Mathilda för första gången, och det visade sig att även Veruschka var med! Trevligt, trevligt! Vi gick runt en stund, och sen satte vi oss ner och åt lite, och pratade en massa, sen gick vi lite till i affärer och sen var vi färdiga och vi gick och satte oss på Starbucks. Satt där och pratade i nästan en timme till innan vi åkte åt skilda håll igen, det var mycket trevligt och vi planerade in att vi ska kolla på SF Giants innan jag åker hem! Förhoppningsvis den 28e, annars blir det inte förrän den 11e september.

När jag kom hem gick jag ut och satte mig och läste i solen, och sen var vi bjudna på middag till grannarna, så då var det bara att gå över uppfarten. Det var 5 andra personer där också, så det fanns mycket att prata om, jag lyssnade dock mest bara. Kom hem därifrån vid 21, och då kollade jag lite tv och läste lite till innan jag somnade.

I morse var jag ledig, men gick upp vid 9 och åt frukost. Sen satt jag vid datorn en stund innan jag åkte mot Starbucks för kaffe och läsning. Hämtade upp M, åkte hem och åt pizzan som blev över i lördags och sen lekte vi en stund och jag plockade undan lite i vardagsrummet och så. Efter några timmar ville M leka med grannen, så han följde med tillbaka till vårt hus, så de lekte i ungefär en och en halv timme. Efter det var det dags för mat igen, och sen kollade M lite Handy Mandy medan jag återigen läste. När han kollat på tv en stund var det dags att stänga av, och då läste jag lite Dr Seuss för honom innan värdmamman kom hem och jag fick sluta en halvtimme tidigare. Det kommer jag dock få jobba in senare i veckan.

På söndag åker jag mot nordligare breddgrader och kommer återigen besöka Lakewood, WA! :) Har inte riktigt tänkt på att det är så snart, men det är det ju, minsann!