Slapp dag

Idag har det vart en slapp dag. Steg först upp vid tio i fem. Gick bort till föreningsgården och sen fackeltåg upp till kyrkan. Kom hem vid sju, gick och la mig och vaknade igen vid halv ett. Det var skönt! :) Steg upp, åt lite gröt och julskinka. Sen la jag mig i soffan framför tvn. Kollade på film, Soldat Kelly, helt okej film! Nu sitter jag här och kollar på Pearl Harbor. Det är en mycket bra film! Fast vi ska äta snart, så jag hinner inte kolla så mycket mer.

Julaftonen gick fort. Men den var trevlig! :) Fick bland annat 2 kokböcker och en sovsäck..

Imorrn blir det julmiddag klockan ett. Sen vet jag inte vad som händer efter det. Kanske ska börja läsad en där boken? Eller göra det där mattetalet? Eller kolla på film? Eller alla tre?

Nu kommer nog snart tåget, så vi kan äta!

/J

Mer Jul

Åå, vad Adolphson och Falk-låten Mer Jul stämmer bra in på mig! Håller med om inte till 100, så iallafall till 99 %!

Nu är allt mitt klart inför imorrn. Tror jag i alla fall. Har pyntat, städat klart,  inga julklappar kvar att slå in.. Aa, det är nog allt.

Ska gå bort till farmor en sväng nu, tänkte jag. Imorrn kväll ska jag dit igen! :) Längtar! Speciellt tills tomten kommer! Han kommer till oss varje jul, och har nästan alltid en nisse med sig. Jag ska sitta vid telefonbänken, bara så ni vet! ;)

På tisdag ska jag upp vid typ halv 5..! Ska gå fackeltåg upp till julottan.. Jag kommer va astrött! :P Menmen.. Det är smällar man får ta!

Kanske skriver imorrn, och om inte: GOD JUL! :)

WL/RW

Vill gå på konsert igen! Nu, nu, nu! Ullevi var så jäkla kul, vill se Robbie igen, fast stå lite längre fram denna gången. Är det några bra konserter i sommar? Någon som vet? Skulle kunna tänka mig att gå på den isf.

Idag har det inte hänt så mycket. Har vart hos mormor en sväng. Annars mest legat här i sängen framför datorn. Har lite dåligt samvete över att jag inte läst min engelskabok. Börjar jag inte läsa den snart, typ nu, så kommer det inte bli av, och jag ska ha läst ut den tills den 8 januari. Det kändes som en hel evighet när vi fick boken, men nu är det bara några veckor kvar. Matten är nästan klar iallafall. Bara ett eller två tal kvar, men jag fattar inte dem, så jag måste ha lite hjälp med dem.. Måste göra CAS också. Har missat några gånger, så jag måste ta igen lite på lovet. Efter jul ska vi även börja med C och S. Fast jag har ju iofs hållt på med det lite under hösten redan.

Kan inte julkänslorna börja infinna sig på riktigt snart? Visst, man lyssnar på julmusik och räknar ner, men det känns ändå inte som att det är julafton i övermorgon. Ska pynta imorrn, hoppas det hjälper. Fast jag tror knappt det.

Ska nog tillbringa lite tid på YouTube nu. Eller ska iaf lyssna lite på Westlife! :)


Dan före Dan före Dopparedan.

/J

Jullov

Nu är det äntligen jullov. Skönt att få sova lite längre på morgonen, skönt att få vara uppe sent på kvällarna. Det enda som saknas just nu är snön. Vart är snön? Är enda chansen att få se snö nu för tiden att åka norrut? Det har ju iofs varit lite snö, men inte så mycket som jag vill ha.

Jullovet ska spenderas på att kolla film, läsa böcker och forhoppningsvis träffa lite folk. Ska träffa släkten en del också. Måndag, tisdag och onsdag antagligen.

Är det bara jag som inte vet vad som händer på nyår?

Bella tycker att jag ska gå bort till affären en stund. Får se hur jag gör! Ska inte skriva mer här nu iallafall.


/J

Lassedagar

Igår och idag har det varit Lassedagar. Synd att jag bara har 11 låtar på min iPod, dock! Stackars är väldigt bra. Kom ihåg mig är också en guldlåt, både i snabb och långsam version! Fast han har ju såklart massa fler bra låtar också!

Inga prov och sånt kvar på terminen nu, känns skönt! Har bara typ 3 läxor eller något kvar också, så idag behöver jag inte plugga någonting! :) Det tycker vi om. Fast jag måste diska och plocka iordning mina grejer idag istället, men det går rätt fort.

Snart är det jul, och jag har bara fixat en enda julklapp! Känns sådär.. Fast ska fixa en imorrn, sen kanske brodern har fixat en i veckan också. Hoppas det! Mycket hemligheter såhär runt jul! Snart är det bara snön som fattas, även om det kom vita flingor från himelen i morse. Då blev jag glad! Att den sen inte låg kvar är ju inte lika upplyftande..
Tänkte kolla mycket på film på lovet! Och läsa böcker! Hinner ju inte det på terminerna längre, så jag får se till att göra det på loven. Det är lite synd! Så om någon har någon bra bok att rekomendera kan ni ju göra det nu, så jag hinner låna den på biblioteket eller nåt!

På tal om städa.. Städade mitt rum i söndags, rensade ut lite lådor och så också. Flyttade även lite möbler eftersom jag har fått in ett gigantiskt åttakantigt bord på mitt rum. Så nu står sängen som den gjorde innan, och bordet står framför fönstret. Eftersom du nästan aldrig får se mitt rum riktigt städat Alek, kan ju du komma förbi i helgen! ;)
Slängde en halv sopsäck när jag städade. Sen torkade jag golvet, dammsög och dammade jag också. Naturligtvis inte i den ordningen.. Blev riktigt nöjd med resultatet! :)

Tror jag har bestämt mig vilka ämnen det blir i tvåan och trean nu. Blir antagligen de jag valde från början, med en liten ändring på engelskan. Är inte så bra på att analysera och sånt.. Psykologi (standard), historia (higher), svenska (higher), engelska b(higher), bilogi (standard) och matte (studies) blir det..! Är 99 % säker i alla fall! Sen är det ju såklart TOK (theory of knowledge) (man lär sig att vara kritisk, typ), CAS (Creativity, Action, Service) och Extended essay  också..

Nu ska jag göra något annat..!

/J