Westlife! <3

Igårkväll skrevs det på twitter att Westlife skulle splittras. Jag vägrade tro på det eftersom ryktena har funnits där många gånger innan. Enda skillnaden var att denna gång var det sant. Det öppna brevet finns på hemsidan, och det är definitivt. Jag har inte vart på en enda konsert, när systern och Malin var på konserten var jag "för liten". När de var i Sverige förra gången (och spelade på Idol) var jag hundvakt och kunde inte åka dit. Nu kommer de inte hit mer. De enda spelningarna de har kvar är 9 stycken i Storbrittannien i maj. Idag kan bara boende i Storbrittanien köpa biljetter, imorrn släpps de till allmänheten och då ska jag köpa en biljett. Jag vet inte hur mitt schema ser ut i maj, men det kvittar, jag ska ha biljett! Jag SKA se en konsert med Westlife innan de splittras. Jag SKA ha plats på golvet, så jag kommer så nära som möjligt.
Jag har gillat Westlife ända sedan jag hörde dem första gången. Enda sedan systern köpte första skivan, och jag gillar dem fortfarande. Vissa av er har sett WL/RW/LW, och för er som inte vet vad det betyder är det Westlife/Robbie Williams/Lars Winnerbäck; mina favoritartister. Nu kommer alltså en av de här sluta släppa nya skivor, sluta turnera. Den här splittringen kommer inte få lika mycket uppmärksamhet som The Arks splittring, det är jag mycket väl medveten om. Men det är konstigt, för Westlife har sålt betydligt mer skivor, och i många fler länder. Ja, jag tyckte också det var sorgligt när The Ark splittrades, men det känns inte hälften så sorgligt för mig som nu när Westlife slutar.
Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget men nu har jag iaf fått skriva av mig lite.

Podcasts och ljudböcker <3

Jobbet gick bra igår, jag lyssnade på ljudbok (HP och fången från Azkaban) och sen på podcasts (Filip & Fredrik samt Magnus Ugglas fredagsprogram). Dock gick tiden mellan 21 och 22 gaaaaanska segt. Mellan 14 och 16 gick tiden väldigt fort eftersom de som jobbar 7-16 är där då, så det är lite folk omkring. Pratade med en som gått femskift ganska länge nu, och hon sa att det värsta passet är nu på fredag eftermiddag/kväll. Men får väl ladda upp med lite ljudböcker och hoppas att det går fort. :P
Nu ska jag snart börja laga dagens mat till mig och pappa: isterband och stuvad blomkål. Gott! Brodern ska dock äta fläskpannkaka, så maten behöver inte vara klar förrän till halv ett, skönt!
Har inget annat intressant att skriva om, så over and out!

Promenad, Jönköping, tipspromenad, våfflor, promenad

Har inte så mycket att säga här, gör inte så mycket om dagarna. Jag började jobba förra veckan, och det gick bra, helgen var inte så jobbig som jag trodde, de 24 timmarna gick fortare än jag trodde de skulle gå, och i veckan har det också gått bra. Nu i veckan jobbar jag 14-22, så hoppas att det också går bra. Ska få ett truckkort (eller ett tillfälligt truckkort iaf) på måndag eller tisdag så då kan jag köra trucken själv.
I fredags kväll var jag och Alek ute och gick en runda, det var väldigt trevligt. Efter det kom jag hem och gjorde en köttfärs- och trattkantarellpaj som blev väldigt lyckad. I lördags var det skönt med sovmorgon (sov iofs bara till 8, men efter att ha gått upp klockan 05.15 sju dagar i rad är 8 en sovmorgon). Vid 250 över 9 tog jag tåget till Jönköping. Gick på stan en stund, som för övrigt har ändrat sig ganska mycket sen jag var där sist, och efter ett tag åkte jag upp till a6. Där fick jag äntligen träffa Lovisa igen! Sjukt längesen. Vi gick runt i affärer och kollade en stund innan vi satte oss på Espresso House.
Efter en stund kom mamma och pappa till IKEA och när de hade vart där en liten stund var det dags för oss att åka mot Norrahammar. Kul att se familjen H igen, har inte träffat dem på ett tag. Vi pratade, åt och spelade lite Worm och så innan det var dags för oss att åka hem. När vi kom till Värnamo var det så fruktansvärt dimmigt att jag typ inte såg avfarten, och körde i 60 på en 90-sträcka för att man inte såg nästa stolpe på vägen. Men som tur var klarnade det upp ganska fort, och resten av vägen gick bra att köra.
Idag sov jag till klockan 10 och på förmiddagen tog jag det lugnt och läste lite och kollade lite på tv. Sen i eftermiddags följde jag med och gick tipspromenad. Pappa fick 12 rätt, mamma fick 10 och jag fick 8. :P När vi kom hem fikade vi och åt våfflor, det var gott! Och sen tog jag det lugnt igen. Runt halv 7 kom Alek och vi avslutade helgen som vi inledde den: med en promenad. Dock gick vi inte lika långt som i fredags, men 5 kilometer kom vi upp i iallafall.
Nu ska jag kolla klart på filmen, imorrn ska jag gå ut med Bea och laga mat innan jag börjar jobba.

Kanske dags för en liten uppdatering?

Nu har jag tydligen haft en bloggsemester. Orkade inte riktigt ta tag i det här med att ändra bloggdesign och har inte haft riktig lust att skriva heller, men nu kände jag att det var dags.
Sen sist har det ju alltså hänt en hel del, den största händelsen är väl att jag är tillbaka på svensk mark. Efter en ganska lång 27timmarsresa med bland annat 6 timmar på Keflaviks flyplats hamnade jag i Köpenhamn där Meit kom och mötte upp mig. Hon hjälpte mig med mina väskor (tack!) och gjorde mig sällskap på tåget. Fick även lite äppelpaj som hon hade bakat som var mycket god. På Malmö station mötte mamma, pappa, jossa och Malin upp och sen åkte vi bil hemhem med ett fikastopp på vägen. Hemma mötte jag Jocke och Beavovven och pratade med familjen innan jag gick och la mig. Somnade klockan 00 och vaknade sedan klockan 09 då jag lovat att gå ut med Bea. Kom in i rätt tidszon förvånansvärt fort, det var bara andra morgonen jag vaknade klockan 04.00 och var klarvaken, men sen dess har det gått bra.
Jag har träffat massa folk, klippt mig, gått ut med Bea, jobbat 10 timmar, scoutat, börjat i kören igen, bakat, bokmässat mig och en massa andra saker jag inte orkar skriva om nu. Förutom Frölunda-NY Rangers då, för det var ju ganska fett. Träffade även Joel efter matchen, tyvärr hade han inte med sig tvillingbrodern, men det gick bra ändå. Tog ett kort som tyvärr blev både mörkt och suddigt eftersom jag glömde båda mina kameror... :/
På lördag ska jag börja jobba "på riktigt". Jag ska jobba fem-skift vilket innebär att jag på lördag och söndag jobbar 6-18. Måndag-fredag jobbar jag sen 6-14, ledig lördag-söndag. Sen jobbar jag 14-22 måndag-fredag, ledig lördag-söndag (tror jag, är inte riktigt säker på när jag går på om det är söndagkvällen eller måndagkvällen) men då jobbar jag iaf -lördag morgon 22-06 och sen lördag natt och söndag natt 18-06. Sen är jag ledig i 12 dagar. Dock ska jag vara ledig sista helgen eftersom jag ska till Östersund då.
Jaha, nähä. Det var allt för denna gången.