Destiny is calling me

Sådärja, då var designen ändrad, det tog ju sitt lilla tag, men är nöjd iaf!

Igår vart det trevligt, minsann! Vi var ju knappt trötta alls, nej, nej. Ojoj, vad roligt vi hade, många fina kort och mycket fin sång. Filmen var ju kanske inte den bästa jag sett, Pirates 1 är mycket bättre än 3an, och jag ställde alldeles för svåra frågor. Gick ändå och la oss ganska tidigt, och sov ganska länge. Trevligt att träffas igen, och hoppas att jag inte glömde nåt... ;) Tack för en trevlig kväll/natt/förmiddag, Madde!

Har vart allmänt trött idag, knappt gjort någonting sen jag kom hem; spelat flöjt, läst lite samt legat på spikmattan, det är väl typ det jag gjort. Och ändrat designen då också!

Det känns verkligen som söndag idag, men det är lika skönt varje gång man kommer på att det bara är lördag och en ledig dag till innan jobbet börjar igen.

Du måste finnas

Nu är första veckan så avklarad på jobbet. Den har gått väldigt fort och har för det mesta vart helt okej! Har fått gå med snöre samt handjagare och även kört åkgräsklippare med släp, och det här med att backa med släp är ju inget vidare... Helt omöjligt för att vara exakt! Det går inte! Igår var det sådär kul.. Rensade en jordhög i ösregn och både jag, Dammis och Anna såg ut som jordhögar när vi höll på. Stefan fick spola av oss med vattenslangen när vi skulle gå in...
   En vecka kvar på jobbet där nu då. Känns konstigt att det redan gått en hel vecka på sommarlovet! Det känns som det var igår vi hade avslutningen, men men. Får väl ta tag i EE och sånt om två veckor. Vi får väl se hur det går...

Idag ska jag till Madde, det ska bli trevligt! =) Vi ska kolla på Pirates 3 och lite så! Ska sova där och så. Kanske blir lite fina bilder ikväll, vi lyckades ju med det på nyår.. ;)

Nähä, om man skulle ta och gå ut med Bea och så nu, så man kan göra sig iordning sen. Bara två och en halv timma kvar tills jag ska vara där, ju! :P

Glad midsommar på er! =)

Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself?

Så har andra dagen på sommarlovet börjat och jag sitter och väntar på hockey. Det är ju trots allt match 7 av 7, kan bli en sjukt bra match. I väntan på att matchen ska börja kollar jag på Dom kallar oss artister med Håkan. Han visar olika platser i Gbg och samtidigt spelar de hans låtar. Bra det där! Och innan såg jag honom dessutom på Söndagsparty, eftersom jag inte hade så mycket att göra så kollade jag på reprisen av det innan, även om jag såg det i söndags.

Första dagen på sommarlovet var slapp vilket var skönt. Kunde kanske ha vart lite bättre väder, men man ska inte klaga. Känns dock inte riktigt som sommarlov, men det lär det väl inte göra förrän i början av augusti eller så. Det kommer nog inte göra det på måndag iaf, börjar nämligen jobba då. Jobbar två veckor och sen drar jag till Västervik för Wild Kids-läger. Det ska bli kul! =)

Imorrn (idag) ska jag vara Beavakt, sen blir det även lite firande av Gabbi som tog studenten idag (igår). =) Sen blir det nog mest ta det lugnt, ska nog läsa lite i New Moon.


All eyes on me in the centre of the ring

Group 4 project veckan gick faktiskt inte så långsamt som jag trodde den skulle göra, men nu är den iaf över. Redovisningen idag gick bra, och sen vart det utvärdering och lite feed-back från oss elever.
sen vart det tåg hem och sen har jag mest suttit här eftersom jag inte kan ägna så mycket tid åt internet nuför tiden på grund av det tidigare nämnda problemet med min dosa.

I onsdags lånade jag Twilight av Emma, och igår var den utläst och ojojoj, vad bra den är! =) Jag ångrar verkligen inte att jag läste den, även om jag sett filmen. Nu vill jag läsa den andra, men eftersom vi har historiaprov på måndag vill jag inte låna den förrän på måndag, så jag pluggar i helgen... Nästa vecka är det även matteprov, så det är ju oerhört roligt att läsa alla andras bloggar där det står att alla prov/läxor är slut nu. Not! :P

Men på torsdag är det slut iaf, äntligen sommarlov! Börjar lite lätt med tre dagars ledigt innan 2 veckors jobb, sen tre veckor ledigt, två veckors jobb, en veckas ledigt, en veckas jobb och sedan börjar skolan igen där på måndagen. Jo, ni läste rätt, vi börjar minsann på måndagen, men vi får ju tillbaka det nästa vår då vi slutar någon gång i maj! =)

Det blev ju iaf en liten uppdatering här nu, kanske blir fler i helgen, vi får väl se...