Five colours in her hair

Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort förut, nämligen färgat håret. Ja, inte på mig själv då, utan på Meit. Jag vet inte riktigt hur hon vågade, men det gjorde hon ju tydligen, och resultatet blev bra, om jag får säga det själv! ;) Jag lyckades få samma färg på hela håret, och det var ju inte speciellt svårt, egentligen. Blev inte rikitgt som det såg ut på bilden, men jag tyckte det blev snyggt ändå! =) (Rubriken är för övrigt tillägnad Meit... inte på grund av att hon har fem färger i håret, utan mer beroende på vilka som gjorde den ;)

Innan hårfärgningen var jag och provade min balklänning. Trodde det skulle ta ganska lång tid, men när jag hade tagit på mig skorna var klänningen typ 1/2 cm för lång, så hon skulle bara lägga upp den jättelite och så ska den sys in lite upptill, sen var det klart. Tog kanske 10 minuter, max!

Sen har jag även suttit ute och pluggat lite idag. Blåste dock lite mycket, så blev inte jättevarmt. Trevligt att man kan sitta ute nu dock. Och när jag tittar ut nu, klockan 18:53 skiner solen fortfarande, och i måndags var det fortfarande ljust vid 20, helt sjukt hur fort det går på våren. Känns ju som att det var mörkt vid 17 för typ en vecka sen.

På tal om att tiden går fort; om fem veckor behöver jag inte längre gå till skolan. Igår var det fem veckor till mitt sista prov, det känns väldigt skönt! Nackdelen är dock att det idag är 3 veckor kvar till första provet. Känner nervositeten närma sig, men det ska väl förhoppningsvis gå bra.

_______________________________________________________________________________________________

Värmen har kommit hit igen
Skolan slutar och jag med den



Imorgon är en annan dag

Shut up chicken, påsken är över!

Eller, nästan iaf. Är ju bara idag kvar, och sen är det slut. I torsdags hade vi vanlig skoldag, fast när historian skulle börja kom vår lärare och sa att vi inte behövde ha lektion, eller, att vi skulle jobba hemma istället, så jag han med 15.12-tåget hem, och var hemma redan 16.55! Skönt! Fick ju dessutom åka tåg hela vägen, så slapp släpa alla sakerna på bussen, lättare att ta det på tåget, även om det var sjukt mycket folk på tåget. Sen på kvällen var det KU, först var vi i kyrkan, och sen åt vi pizza. Det var gott! =) Efter det var det lekar, vilket var trevligt.

I fredags städade jag mitt rum innan jag drog hem till Alek. Hon fyllde ju år för ett tag sen, så nu var det dags för presenter. 4 glasskålar och en glasskopa (och det ska vara glass, inte glas! ;) ) Hängde där en stund (eftersom vi inte träggas så ofta får man ju passa på när man verkligen gör det...) Sen åkte jag hem och gjorde typ ingenting.

I lördags lagade jag mat i stort sett hela förmiddagen, och jag och systern lyssande på lite dansbandsmusik under tiden. Inte låtar man lyssnar på varje dag, precis, så konstigt hur väl man kan texten! ;) Sen på eftermiddagen kom Madde, som jag hänger med förvånansvärt mycket med nu för tiden, en gång varannan månad, ungefär. Vi tog en promenad och sen rullade kvällen på med Geni-spelande, rondellåkande och mat. Det var mycket trevligt!

Igår var jag först i kyrkan innan jag fikade lite hos farmor. Sen åkte jag, mamma, pappa och Bea en runda, och sen gick jag bort till mormor där Per, Esther och Scott befann sig. Sen hände inte så mycket mer på kvällen, kollade JCS och lite så. Skönt att bara ta det lugnt!

Idag har det inte heller hänt så mycket. Har kollat lite på tv och suttit framför datorn och så. Ska köra systern till Gnosjö sen, för hon ska tillbaka till Borås. Själv stannar jag hemma och jobbar denna veckan! Är ju bara 3,5 dagar, men det blir trevligt den 25e! ;)

Måste åka och kolla på skor till balen snart, ska ringa dit i början av veckan för att beställa tid till omprovning, så de kan sy upp den och så, och då måste jag ha skor så de vet hur mycket den ska sys upp.