Kom om ni kan, kom om ni vill.

Fick en viss låt på hjärnan i matsalen innan, och så kom den tillbaka när jga var hos Madde.

Ja, idag har jag äntligen träffat Madde igen efter ca 11 månader. Har inte träffats sen sista konserten/övningen med orkestern, och det var ju ett tag sen! Kul vart det iaf! :D Tiden kan för övrigt gå väldigt fort när man inte gör nåt! :P Vi kollade lite klipp på youtube, kollade i skolkatalogen och ja, det var väl allt? Eller, vi åt ju också, och var nere på valborgsfirandet, men mellan vi åt och var på valborgsfirandet gjorde vi inte så mycket.. Men det var kul! :D
Nästa gång blir det här i R..! ;)

Gött med tredagarsvecka! Även om jag ska jobba sex timmar på fredag, men det är ju ganska gött när lönen kommer sen! Är ju dessutom kort dag på fredag! :)

Ska hälsa på V i helgen med, och imorrn blir det nog påhälsning hos Farmor också, plus att jag och Bella ska träffas också! :)

Nu ska jag kolla på GG, har med mig boxern hem, men orkar inte installera den! :P

Det har känts som fredag hela dagen idag!

God natt!
/J

Det strömmar skön musik från en Mälarö kyrka...

Lyssnade massa, massa, massa på Klassiska Mästerverk av och med Magnus Uggla i torsdags när jag pluggade. Mälarö kyrka är en väldigt bra låt. Andra höjdare är Ska vi gå hem till dig, 1:a gången och Trubaduren. Han har ju såklart mååååånga fler bra låtar!
Kollar ni på Var fan är mitt band, förresten? Jag missade igår, men tänkte ta igen det ikväll!

Idag är det S:t Georgsfirande ute vid anneberg. Ska paddla lite och sen är det märkesutdelnig. Får ju träffa Bella en liiiten stund idag med, iaf! :)

Igår var jag på Ku. Det var trevligt! :) Vi målade lite, och sen fikade vi må-bra fika. Typ morotsstavar, gurkstavar, jordgubbar (årets första!), paprikastavar, dip, mackor och juice. Och så avslutade vi med choklad, för alla vet ju att choklad är bra för en! :)

/J

När natten faller, och du, känner dig frusen, då lever, då finns jag här för dig

Köpte nya skor igår, jättefina är de, svarta med döskallar, men de är inte så bekväma innan de är ingångna har mina små fötter idag fått erfara. Plåster på både häl och tå, men vill man vara fin, får man som bekant lida pin. Behöver jag säga att det blir gympaskor för mig resten av veckan?

Läste förresten horoskopet i Metro idag. "Trots att vissa planer kankollidera med andras önskemål tycks du vara kompromisslös" stog det. Det kanske inte gällde idag, men var det inte precis det som hände igår? Okej, inte helt kanske, men det var inte långt ifrån.

Igår var vi på Lyndon Starblazer, en musikal som skolan satte upp. Den var verkligen asbra! :)
Sen var det som sagt dags för utvecklingssamtal, eller först kaffe och läsa To kill a mockingbird McDonalds. Sen var det utvecklingssamtal, det gick bra! Sen vart det a6 och sen hem och kolla Ugly Betty.

Idag har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem... Kollat tv, druckit latte, suttit vid msn. Ska dock läsa lite historia snart, läxa tills imorrn. Typ inte haft nån läxa till denna veckan annars, eller, två stycken typ, fast sen har vi iofs boken/böckerna att läsa ut.

Vet ni vad? Det är bara trettiofyra skoldagar kvar till sommarlovet! :)

/J

Do, do, do, what you want to do, don't think twice do, what you want to do

Idag har jag lyssnat en del på the Ark. De är bra, åtminstone de få låtar jag har! ;)

Helgen. I fredags var jag som sagt med Alek. Slökollade på hockeyn lite ibland. Vi satt ju framför tvn iaf! ;) Hade lite problem med vissa ordspråk, så hon kom på nya, och så var det ju det här med den röda mattan också. Haha.
I lördags steg jag upp vid elva, sen var jag hos farmor en stund, sen gjorde jag inte så mycket mer under dagen. På kvällen kom Gabbi. Det var trevligt, tyvärr kunde hon inte stanna så länge, men det var ju en liten stund iaf! :) Vi kollade körslaget och sen kollade jag Helens små underverk. Mycket bra film, för övrigt!
Igår vart det familjedag, sen var jag hos mormor en runda, skulle skruva ihop en postlåda, men upptäckte att det blivit fel, så jag ska sätta ihop den nästa vecka istället. Sen var jag och hälsaden på V och sen var jag och brodern hos farmor i typ en kvart.

Idag åkte jag upp som vanligt. Sov dock inte lika mycket på bussen som jag brukar, vilade bara ögonen! ;)

Trevligt väder nu, fü! Sol! Sitter med fönstret öppet utan att nästan inte frysa alls! ;)

Borde göra samhäll nu. Har fem frågor kvar.. Och hinner nog inte göra så mycket imorrn eftersom jag inte slutar förrän 15.30, och sen ska jag ha utvecklingssamtal, och sen ska jag och mamma eventuellt gå i affärer..

Men som Madde sa, det är ju mycket roligare att socialisera sig! haha.

/J

I'm gonna roll out the red carpet when you come home

Passande låttext, eller hur?!

Japp, kommer man hem till mig och hälsar på kan man få en röd matta om man vill! ;) Alek skrev ju att vi skulle rulla ut en röd matta, men i brist på annat fick vi ta en filt! ;) Men det gick tydligen lika bra!

Det är över nu ännu en låttext som passar in. Tror att ni kanske fattar.

Vad tycker ni om min nya design, förresten? TACK ALEK! :) Fråga mig dock inte hur man ska göra... haha, det blev ju liiiite fel några gånger, men det blev ju bra tillslut!

Idag hade vi två timmar och fyrtio minuters håltimma för att våran samhäll var inställd, lite surt, men jag och några till kollade film. Roligare än att bara sitta och inte göra någonting!

/J

Varför skynda på när den tiden snart är här ändå?

Studiedag idag. Gött! Vaknade runt nio, åt frukost, låg i sängen, kollade tv och läste bok, steg upp runt ett, diskade, lagade mat, sen gick jag en runda. Efter det har jag läst mer i min bok, kollat lite till på tv och även gjort två frågor på samhällen. Läst 82 sidor i Underdog idag. Nöjd med det, måste jag säga! Bara 117 sidor kvar nu! Gött! Ska nog läsa lite till idag, så man inte bhöver läsa så mycket sen. När man ändå är inne i den, och så menar jag. Ska nog läsa psykologihäftet idag, om jag inte gör det imorrn innan lektionen.

Nationella prov imorrn, uppsatsdelen i engelskan. Hoppas det är något bra ämne man kan skriva om, så man kommer in i det, och inte måste sitta länge och klura ut vad man ska skriva.

Kanske ska sy lite? Har ju trots allt hållt på med en nalle puh i korsstygn i typ 5 år, och ändå inte börjat på själva nalle puh.. Kanske ska ha det som creativity denna veckan? Jao, kanske...

Kommer verkligen inte på något mer att skriva nu...

/J

Sommarnatt, nu blir det ljusare tider

Ja, det kan man verkligen säga, det är ju betydligt ljusare nu än för några veckor sedan. Även om just vädret kanske inte är det mest intresanta jag kan skriva om måste jag kommentera dagens väder. Det har varit väääääldigt skiftande, ena minuten ösregn, andra strålande solsken! Det har verkligen ändrat sig snabbt! Men just nu skiner solen så fint utanför fönstret.

Igår kom systern hem, trevligt att träffa henne lite! Nu ska man bara komma på en present till henne.  Men det kommer säkert gå bra! ;)
Det var även släktkalas igår. Faster har fyllt år, så hon hade lite kalas. V sprang runt och skulle leka med alla, han blev lite trött på slutet, kan man säga! Det var trevligt!

Idag åkte jag med Alek till Gvd, sen sov jag när jag hade bytt buss. Skönt att kunna sova lite, så man inte behöver vara så  trött i skolan! :P
Är ju i alla fall ledig på onsdag, och det är ju skönt! Har studiedag, så ska mest sova, och läsa lite. Kommer nog kolla på tv/film också, och kanske gå ut och gå en sväng om det blir fint väder.

Nu ska jag plugga engelskaglosor!

/J

When you try your best, but you don't succeed

Har faktiskt inte riktigt orkat skriva sen sist, ni får ursäkta mig, ni, den lilla skaran som läser denna bloggen.

Henke Lundqvist var på Lilla Sportspeglen innan! Han är asbra och snygg! Kan det bli bättre? JA, han spelade ju även för det bästa hockeylaget, Frölunda! :)

Pluggat lite engelska och biologi idag också. Behöver plugga lite på glosor, men det ska förhoppningsvis gå bra.
Hade skrivuppgift om medeltiden på svenskan innan. Det gick nog ganska bra, kunde mer än vad jag trodde jag skulle kunna, fast sen om det blev bra är ju en helt annan fråga...
Inte såå mycket läxor denna veckan annars, måste skriva CASdagbok, och så måste jag ju såklart läsa i både Underdog och i To kill a mockingbird. Sen är det bara psykologiläxa kvar, om det inte dyker upp något under veckan. I psykologin ska vi skriva en reaktion på filmen The Wave. Ska väl förhoppningsvis inte vara så svårt...

Kollar kockduellen nu, det ser gott ut, en del iaf! ;) Efter det är det för övrigt Anna Pihl, som också är väldigt bra! Lite synd att man vet att det är sista säsongen och att det inte kommer komma tillbaka någonsin. Men, men. Alla serier tar ju slut någon gång...


/J


Vi är inte såna som i slutet får varann

men man kan ju alltid hoppas...

Lysnar lite på Håkan nu medan jag väntar på att Kitchen Nightmares ska börja.

Idag har ett hål blivit två i mitt högra öra. Har tre totalt. Det gick bra! Gjorde bara lite ont precis efter, och sen har det värkt till några gånger under resten av eftermiddagen, men inget allvarligt alls!
Var ju inga problem att hitta när man fått vägbeskrivning från systern heller. Tack!

Skulle pluggat matte idag, men jag åker tidigare till skolan imorrn och gör den där. Var lite trött idag, och så frös jag, så jag lade mig under en filt och halvsov... Det var trevligt! :)

Har även diskat lite idag. Fast efter kvällsmaten har jag lite disk till, men det tar jag imorrn efter eller före jag packat! :P Får iaf en halvtimmes sovmorgon imorrn. Har egentligen till tjugo i tio, men eftersom jag inte vill gå med min tunga väska till esplanaden åker jag redan vid åtta, och jobbar med matten i en timma i skolan. Det blir säkert jättebra, det där!

/J

I keep thinking times will never changes, keep on thinking things will always be the same

Skrev nyss ett aslångt inlägg som tyvärr försvann. Ska försöka skriva om det, även om jag kommer glömma hälften..


Så var lovet till ända och två skoldagar är avklarade. Gårddagen var helt okej, fast jag var liite nervös under dagen. Lite beroende på att jag skulle prata inför klassen på engelskan (pratade om reklam, gick bra, förutom att jag stakade mig på några ord.). Främsta anledning till att jag var nervös var dock att när klockan var tio i nio, hade inte bussen jag skulle åka med kommit till busshållplatsen. Denna bussen skulle gått tjugo i, och brukar då komma fram till Gvd några minuter innan 10 över då bussen till Jkpg går. Vid tio i tänkte jag att jag inte väntar längre, utan tar tåget som går en halvtimme senare, även om det skulle innebära att jag missade klassrådet. Precis när jag skulle gå skrek A, S och Y som också väntade på bussen, att den kom. Vände tillbaka och frågade om bussen skulle vara framme i Gvd till tio över, eftersom bussen till Jkpg går då. Busschauffören sa att han var osäker, men jag hoppade på i alla fall. Eftersom klockan närmade sig tio över med stormsteg (tiden går verkligen fort när man har bråttom!!), var jag helt säker på att jag skulle missa bussen och få vänta i Gvd i hela två timmar, och därför komma för sent till engelskan, men när vi svängde in mot busstationen stog bussen där, busschauffören hade ringt och bett dem vänta, och det var ju en himla tur! Sorry att jag bara sprang iväg, Alek, men jag ville inte att bussen skulle åka! ;P

Så, nu har jag skrivit av mig det, sorry om det var fruktansvärt tråkigt.

Dagen idag har varit helt okej, även om den är låång! Går iofs bara till tjugo över tre, men eftersom denna dagen är två timmar längre än de två näst längsta dagarna känns den ganska lång...
Började med engelskaprov, adverb och konjunktioner, tror det gick helt okej, även om jag var lite osäker på vissa saker.. Fortsatte med matte, svenska, biologi och till sist kemi.

Nu ikväll har jag mest kollat på tv. Har även läst igenom psykologiläxan tills imorrn, väldigt intressant! Handlar om social psychology, typ hur man beter sig i olika situationer.

Har inte så mycket läxa denna veckan, det är mer framöver... Mycket mer. Har bland annat två böcker att läsa ut, Underdog i svenskan, och To kill a mockingbird i engelskan. Måste läsa 100 sidor i veckan i Underdog, och 62 sidor i veckan i To kill a mockingbird. Men det ska förhoppningsvis gå bra!
Är mycket nationellaprov och sånt framöver också.. Eller, fem, för att vara exakt. Tre i matte, två i engelska.

Nähä, nu ska jag inte tråka ut er mer. Ska nog snart lägga mig, även om det är sovmorgon imorrn! :)
God natt!

/J